Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μια πλούσια εβδομάδα εκδηλώσεων στο Λουτράκι!

- Advertisement -


 Παγκόσμιος Αγώνας Jet Ski στο Λουτράκι! 5-10 Ιουνίου

Ο παγκόσμιος αγώνας  JET SKI (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ JET RAID)  θα διεξαχθεί από 5-10 Ιουνίου 2012 στα νερά του Κορινθιακού Κόλπου έχοντας ως βάση το Λουτράκι, με συμμετοχή περισσοτέρων από 50 αθλητών από όλο τον κόσμο!
Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet Sport (HJSB) σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid) και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.
Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας) καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα.
Λουτράκι, Κόρινθος, Ισθμός Κορίνθου, νησάκι Όμβριος, Αλκυονίδες νήσοι (Καλάνησα), Ναύπακτος, Ηραίο Περαχώρας Λουτρακίου, Σαράντη Βοιωτίας είναι οι περιοχές  που θα
περάσουν οι αθλητές και θα προσφέρουν στους θεατές ένα υπέροχο θέαμα!

Διεθνές Φεστιβάλ Ανατολίτικου Χορού (Belly Dance) στο Λουτράκι!
Το διεθνές φεστιβάλ “Mediterranean Delight” έρχεται στο Λουτράκι στις 7-11 Ιουνίου 2012!
Στο φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται εργαστήρια διδασκαλίας με τους δασκάλους χορού:
Mona El Said, Dandash, Asmahan, Asi Haskal, Simona Guzman, Rida Fatin, Hakima, Katalin Schafer, Alina Malikova, Samira Sitara, Elissangela Rassul, Maria Aya, Prince Kayammer και άλλους.
Εκτός από τα εργαστήρια εκμάθησης, θα πραγματοποιηθούν βραδυνά show & πάρτυ χορού, διαγωνισμοί, gala, σεμινάρια στον ελληνικό πολιτισμό και ξεναγήσεις στην περιοχή!
2ος Αγώνας Gerania Vertical Kilometer – 10 Ιουνίου 2012
Το Gerania Vertical Kilometer, θα διοργανωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 10 Ιουνίου 2012, στο Λουτράκι. Πρόκειται για έναν αγώνα έκρηξης, δύναμης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrunning Association, μιας και μέσα σε 5.8χλμ κερδίζει 1.000μ υψομετρική διαφορά! Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ως το απόλυτο vertical kilometer με εκκίνηση από το επίπεδο 0 της θάλασσας! Η ομορφιά της διαδρομής και η υπέροχη θέα της, η τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και η βραβευμένη παραλία του Λουτρακίου θα αποζημιώσουν αθλητές και συνοδούς, στην πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση.
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    1]ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝΕ 150 Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ?[ΠΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ]
    2] ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ? ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ?
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ….?

  2. @ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΛΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΖΕΙΣ?? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ 150 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Δ.Σ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ 1002 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ !

  3. Αν δεν κανω λαθος 5 Ιουνιου εχουμε σημερα και πουθενα στο Λουτρακι δεν φαινεται οτι γινεται κατι. Τουριστες ρωταγαν σημερα τον κοσμο αν γινονται αγωνες. Οταν διοργανωνεται κατι πρεπει να γινεται σωστα. Ουτε μια αφισα δεν υπαρχει, εκτος αν η διοργανωση ειναι πριβε , μονο για την δημοτικη αρχη.

  4. τι εγινε ρε 9.44 μηπως εισαι ο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και θελεις να ονομαζεσαι και επαγγλματιας ξαφνικα η εισαι κανενας του δημου και μας το παιζεις κυρια μεσα απο την ανωνυμια σου?Η εισαι το αλλο το λαμογιο ο ΑΛ.ΑΛ. που σαν συνταξιουχος και εσυ ηρθες να μας το παιξεις ξαφνικα τωρα στα 50 σου μεγαλος φωτογραφος και ξαφνικα ηρθατε να κανετε δωρεες στο Δημο ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog