Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπόμπολο ή πόπολο;του Παναγιώτη Τραϊανού(ΕΑΜ Β’)

- Advertisement -

…Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών.
Μπόμπολας ή λαός;
Τα κέρδη της Διαπλοκής ή η επιβίωση του λαού;
Η εξασφάλιση των δόσεων των τοκογλύφων ή η επιβίωση των ταμείων και των Νοσοκομείων;
Λευτεριά ή θάνατος;…
Παρατηρώντας τα πολιτικά δρώμενα, εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται τις μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Η δυναμική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ και των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” σε συνδυασμό με τη γενική κατάρρευση του σάπιου δικομματισμού έφερε τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή. Η μη αναστρέψιμη κατάσταση διάλυσης, που χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτή η οποία επέβαλε δραστικές αλλαγές στις επιλογές των “αφεντικών” της χώρας. Η “προοδευτική” Διαπλοκή, βλέποντας την πράσινη “ναυαρχίδα” της να “βουλιάζει”, επενδύει καθαρά στην πρώην γαλάζια “λάντσα” της …Στην “παρακατιανή” ΝΔ, την οποία μέχρι τώρα την είχε απλά για να παριστάνει το “δεκανίκι” του “μαγαζιού” της.
Αυτήν τη ΝΔ στηρίζουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή, αν θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την εξουσία …Μια υποστήριξη, η οποία φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ η κατάστασή της και βέβαια η εικόνα του “ηγέτη” της. Ελάχιστα χρόνια πριν —και με 32% στις εκλογές— η ΝΔ αναγκάστηκε κάτω από την “πίεση” της κομματικής βάσης και των “βαρόνων” του κόμματος να αλλάξει ηγεσία …Με 32% και μάλιστα μετά από μεγάλη κυβερνητική φθορά μιας επίσης μεγάλης κυβερνητικής θητείας. Σήμερα —και με τα ακριβώς αντίθετα δεδομένα, εφόσον περιμένει τη “σειρά” της, για να εκμεταλλευτεί την κυβερνητική φθορά των “απέναντι”— η αποτυχημένη ηγεσία δεν αμφισβητείται και παραμένει σταθερή, παρ’ όλο που τα εκλογικά της αποτελέσματα ήταν το λιγότερο τραγικά.
Με 18,5% ο Σαμαράς φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα αμφισβήτησης σε ένα κόμμα, το οποίο φυσιολογικά θα έπρεπε να τον έχει πετάξει από το μπαλκόνι της Συγγρού. Ο Σαμαράς δεν “πιέζεται”, παρ’ ότι απομονωμένος με μια ομάδα εμπίστων, οι οποίοι παριστάνουν την ηγεσία της ΝΔ. Τι συμβαίνει; Γιατί αυτή η αλλαγή; Άλλαξε ξαφνικά ο πολιτικός μας “πολιτισμός”; Γιατί δεν τον πιέζουν τα ΜΜΕ; Γιατί δεν τον εξευτελίζουν οι γνωστοί δημοσιογραφικοί “εκτιμητές” των πολιτικών “μετοχών”; Γιατί δεν “εξευμενίζεται” ο οπαδικός όχλος με “αίμα” αρχηγού; Γιατί απλούστατα η ΝΔ δεν είναι πλέον η ίδια. Η ΝΔ σήμερα προστατεύεται ως κόρη “οφθαλμού” και γι’ αυτό απαιτείται να είναι σταθερή …Απαιτείται να έχει σταθερή ηγεσία, γιατί πάνω της έχει ακουμπήσει τα συμφέροντά της η “Διαπλοκή” …Το σύνολο της “Διαπλοκής”. Έχει γίνει πλέον η ΝΔ του Μπόμπολα …Η ΝΔ του Ψυχάρη …Η ΝΔ του Λάτση. Όλη η “προοδευτική” Διαπλοκή έχει πιαστεί επάνω της, για να σωθεί η ίδια. 
Δείτε την συνέχεια εδώ
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν αντέχω πια τις πολιτικές τοποθετήσεις(κάποιος Θεός να τις κάνει πολιτικές) του ασύστολου μπινελικιού.
    Κουραστήκαμε πια ! Εχουμε και άλλα προβλήματα ρεεεεεε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog