Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Είναι στρατός οι «μετανάστες» από Πακιστάν – Αφγανιστάν !!!(video)

- Advertisement -

Για όσους ακόμα αμφιβάλουν για το τι είναι οι από Ανατολάς εισερχόμενοι, ας δουν την στρατιωτική τους παράταξη.
Αδέλφια, είναι οργανωμένος στρατός για να δράσει την κατάλληλη στιγμή όταν κρίνουν τα αφεντικά τους…

*Έχει δει κανείς “διαδηλωτές” σε τέτοια παράταξη;
Προσέξτε από το 2.40 του βίντεο, είναι εμφανής η στρατιωτική διάταξη εκατοντάδων ανθρώπων ίδιας ηλικίας.

*isites1.blogspot.gr

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά συμβαίνουν στην Αθήνα μας ,στην Γή του Περικλή και του Πλάτωνα…. Απο εκεί που ξεκίνησαν οι Μαραθωνομάχοι για να σταματήσουν την πολυάριθμη Ασιατική λαίλαπα…Τότε που ζούσαν υπερήφανοι άνθρωποι που θυσίασαν την Ζωή τους για να μη χάσουν την Ελληνικότητά τους!!…….Εχει να πεί κανείς κάτι; Συμφωνήτε με αυτά που βλέπετε;

  2. βρε καλώς τον…καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα του…πού είχε κρυφτεί τόσο καιρό και είπαμε να κάνουμε διαφήμιση του φίλου μας ;;;

  3. μπορει να μου πει καποιοσ που βρισκουν οι'ποινασμενοι΄'5000 ευρω η δολαρια να ελθουν στη ελλαδα τη στιγμη που ελληνεσ δεν εχουν ουτε ευρω στην τσεπη τουΣ.εδω εχουν ελθει ταλιμπαν και εκει οι νικοκυραιοι εχουν μεινει στισ πατριδεσ τουσ .ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

  4. επιτέλους, το καταλάβανε ότι πρέπει να οργανωθούν απένατι στους μαχαιροβγάλτες του ναζισμού και των κτηνών της χρυσής αυγής.

  5. Δεν είναι σημαίες του ΠΑΣΟΚ ,είναι πράσινες σημαίες απο το χρώμα του ΙΣΛΑΜ.Το ιερό χρώμα του ισλάμ είναι το πράσινο.Το κόκκινο που έχουν αρκετές σημαίες ισλαμικών χωρών (βλεπε Τουρκία) συμβολίζει το αίμα που χύθηκε και πρέπει να χυθεί ωστε να επικρατήσει το ισλάμ…

  6. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ…ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

  7. φίλε mi fi, στο έχω πει πολλές φορές και κατ' ιδίαν, πρωτίστως είμαστε Άνθρωποι, δευτερευόντως Έλληνες και τριτευόντως Λουτρακιώτες. Αν φοβάσαι εισβολές και εισβολείς σημαίνει ότι δεν είσαι στην σωστή μάχιμη κατάσταση. Η Αυτοάμυνα απέναντι σε κάθε επιβουλή, που απειλεί την σωματική ακεραιότητα ή ακόμα και την εδαφική ακεραιότητα ενός λαού είναι επιβεβλημένη, για την διατήρηση της όποιας κατάκτησης και της όποιας ελευθερίας. Ο Μαχητής όμως από τον πολεμιστή διαφέρει ως προς την την ελευθερία της πνεύματος. Η καλλιέργεια του φόβου, δεν συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κάθε κινδύνου, αλλά αντιθέτως καθηλώνει και αποπροσανατολίζει. Φίλε mi fi, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να γνωρίσεις την πραγματική μάχη και τους αληθινούς εχθρούς του ανθρώπινου γένους και της πατρίδας μας και μην μου ξαναπείς δικαιολογίες ότι δεν μπορώ δεν προλαβαίνω κι έχω δουλειά κι έλα μαζί μας. Είμαι σίγουρος ότι θα σου ξυπνήσει το πραγματικό μαχητικό πνεύμα των Αρβανιτών και Ελλήνων, που στους αληθινούς εχθρούς συμπεριφέρονται με ανδρεία και όχι ύπουλα και υστερικά όπως οι ελεεινοί συμμορίτες της Ακροδεξιάς.
    Οι εχθροί μας έχουν αλώσει την ζωή μας, σε κάθε πτυχή της εδώ και χρόνια, αρκεί να δούμε γύρω μας τις πολυεθνικές του κέρδους και της εξαθλίωσης των λαών, τις Αμερικάνικες βάσεις και τους "συμμάχους" μας του ΝΑΤΟ, τις ξενοκίνητες και εθελόδουλες κυβερνήσεις και το πολιτικό και οικονομικό τους προσωπικό. Είμαστε κατακτημένοι και πολιορκημένοι αιώνες, όσοι νομίζουν ότι απειλείται η ελευθερία τους, έπρεπε να είχαν δώσει ήδη τις μάχες τους και τις εξεγέρσεις τους.

  8. και ενω ολα αυτα συμβαινουν καπου κοντα ,στην προκειμενη περιπτωση καπου στην αθηνα, για αλλη μια φορα το πραγματικο προσωπειο του ανθρωπου που εμαθε να αγαπα και να στηριζει τον καθε κατατρεγμενο,κραυγαζει κατι για φασιστες και τα λοιπα.καπως ετσι κραυγαζουν και ολα τα βορεια προαστεια που εχουν την τιμη να κατοικουνται απο ιδιους στο συναισθημα ανθρωπους και συγκεγκριμενης πολιτικης αποχρωσης ,κατα συμπτωση παντα ομως.τι ομορφα να κρινεις και να τοποθετεις καταστασεις εχωντας την ασφαλεια της αποστασης,η των πληρωμενων απο τον ελληνικο λαο μπατσων.και ολα αυτα λιγο πιο μακρυα απο τα σπιτια ολων των ξαφνικα ανθρωπιστων.να καναν και τα ιδια και με τους υπολοιπους,και εννοω τους γειτονους τους.καληνυχτα ανθρωπακια της αποστασης.

  9. s-spinos:
    Αλκίνοος Ιωαννίδης.
    "Τώρα οι εθνικιστές σφάζουν ξένους και δεν μας πολυνοιάζει,εμάς τους κατ΄ευφημισμόν δημοκράτες. Αύριο θα σφάζουν όποιον επιτελεί κατά τη γνώμη τους πάντα,"ανθελληνικό έργο".
    Τότε θ΄ αρχίσουμε να σιωπούμε, θα σκεφτόμαστε "έχω τρία παιδιά,άστο καλύτερα", και όλο και θα βαραίνει ο ουρανός"…

    Αχ βρε Μάνο πόσο μας λείπεις να μας δώσεις μια νέα "οδός ονείρων"…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog