Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά τριών υπευθύνων του ΣΚΑΪ κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης…

Αφορμή, σύμφωνα με το protothema.gr, αποτέλεσε σχόλιο που σχετιζόταν με τον ίδιο με αφορμή την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου, το οποίο αναρτήθηκε στο skai.gr και το οποίο χαρακτηρίζεται από την ΠΑΕ ως κατάπτυστο που βρίθει ανακριβειών κατά του κ. Μαρινάκη.

Χαρακτηριστικά στο σχόλιο, το οποίο παρέμεινε αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σταθμού αναφερόταν το εξής: «Όλη η Ελλάδα περιμένει να δει τον οργανωτή της απάτης Μαρινάκη στη φυλακή. Μέχρι πότε οι εγκέφαλοι του εγκλήματος θα είναι έξω; Αρκετά! Επιτέλους οι ένοχοι στη φυλακή! Διαφορετικά, να αναβληθούν οριστικά τα πρωταθλήματα…»

Σχετικά, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία κατά των Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστου Παναγόπουλου και Μπάμπη Παπαδημητρίου και στον σταθμό, μάλιστα, μετέβησαν και περιπολικά προς αναζήτηση των τριών υπευθύνων του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί μπήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό, έψαξαν στον 5ο και στον 6ο όροφο τους τρεις υπευθύνους αλλά δεν τους εντόπισαν.

Ο κ. Γιάννης Σπανολιός, στέλεχος του ΣΚΑΪ, τους είπε ότι δεν βρίσκονται εκεί και η αναζήτηση συνεχίζεται…