Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιατί οι εκδότες που έδωσαν τα ρέστα τους για την εκλογή Σαμαρά τώρα επιτίθενται στην κυβέρνηση…???

- Advertisement -

Παράξενοι άνθρωποι οι εκδότες, πριν μία εβδομάδα και καθ’ όλη τη διάρκεια της τρίμηνης προεκλογικής περιόδου χτυπούσαν αλύπητα τον ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά αυτή την εβδομάδα και παρά το «ευνοϊκό» αποτέλεσμα της κάλπης επιτίθενται στη … νέα κυβέρνηση! …

Οξύτατες επιθέσεις εξαπολύουν μαζικά τα ΜΜΕ του ΔΟΛ και του Πήγασου, αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης. MEGA, Νέα και Έθνος, ασκούν δριμεία κριτική σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και μέσα από τις γελοιογραφίες τους, με τρόπο ανάλογο που έκαναν τους προηγούμενους μήνες με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Κάποιοι αποδίδουν το γεγονός στην ανάγκη των δύο μεγάλων συγκροτημάτων ΜΜΕ να ξανακερδίσουν τους τηλεθεατές και τους αναγνώστες που έχασαν – κατά εκατοντάδες χιλιάδες – όλη την προηγούμενη διετία, στηρίζοντας το μνημόνιο και τις κυβερνητικές επιλογές, τόσο των κυβερνήσεων Παπανδρέου όσο και Παπαδήμου.

Άλλοι όμως περισσότερο ψυλλιασμένοι αποδίδουν τις επιθέσεις στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, στην προσπάθεια για καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα» των μεγάλων μαγαζιών στις επερχόμενες αποφάσεις που θα αφορούν στον χώρο των ΜΜΕ, καθώς επίσης και στις επερχόμενες επιχειρηματικές κινήσεις και στα εν εξελίξει deals!

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, το σίγουρο είναι ότι αν οι εκδότες επιμείνουν σε αυτή την τακτική και με δεδομένη την εύθραυστη ισορροπία στην κυβέρνηση, αλλά και των κομμάτων που την απαρτίζουν, δεν αποκλείεται σύντομα να οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές!
*enimerosi24.gr 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog