Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πέθανε σε ηλίκια 30χρονών ο συνθέτης των Παπαρίζου, Βίσση και Ponte

- Advertisement -

Είδηση – σοκ τάραξε την showbiz το βράδυ της Δευτέρας: ο Marcus Englof, ο συνθέτης πολλών επιτυχιών της Άννας Βίσση, της Έλενας Παπαρίζου και της Nikki Ponte, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 30 ετών!…

Τα δυσάρεστα δημοσιοποίησε μέσω Ίντερνετ η Nikki Ponte, με την οποία συνεργάστηκε για τελευταία φορά ο 30χρονος δημιουργός: «ο στιχουργός και συνθέτης του “Remembering The Summer Nights” Marcus Englof πέθανε», έγραψε η τραγουδίστρια και λίγο αργότερα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του.

Τα αίτια θανάτου του παραμένον άγνωστα.

«Εντελώς εξωπραγματικό, κρίμα, και απίστευτα θλιβερό. Αναπαύσου εν ειρήνη… Η σκέψη μου πάει στην οικογένειά του», έγραψε στο Twitter του ο Alex Papaconstatinou, ο άνθρωπος με τον οποίο έγραψε τις περισσότερες επιτυχίες του.

Ο Marcus, με καταγωγή από την Σουηδία, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Ricky Martin και Εnrique Inlesias.

Στην χώρα μας έγινε γνωστός από δεκάδες επιτυχίες, όπως τα «Gigolo», «The Game Of Love» και «Mambo» της Έλενας Παπαρίζου, το «Yassou Maria» του Σαρμπέλ που μας εκπροσώπησε στην Eurovision και το «Στην Πυρά» της Άννας Βίσση, ενώ υπέγραψε και το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision του 2009 («Always», Ayzel & Arash, 3η θέση).

*star

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog