Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φώτηηηηηηηηηη! Τι ήθελες και μίλαγες; ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!

- Advertisement -

Όταν ο Φώτης Κουβέλης ήταν αντιμνημονιακός δήλωνε στο Αχελώος TV: “Βενιζέλος και Σαμαράς ξέρουν από χάος διότι υπήρξαν οι αρχιτέκτονες του χάους στη βάση της συγκεκριμένης πολιτικής που βύθισε τη χώρα και τεμάχισε την κοινωνία”!…

alex: Όχι, Φώτη μου, δεν θα σε αφήσουμε σε χλωρό κλαρί ούτε το καλοκαίρι που γίνονται τα μπάνια του λαού. Ας έμενες σταθερός στις θέσεις σου. Είχες την ευκαιρία σου…

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ έχει αρχίσει και αριστεριζει το blog και δε μιλάω για τα σχόλια αλλα για τις αναρτήσεις. Η ουδετερότητα δεν ειναι κακο πράγμα.

  2. Άμα όμως οι αναρτήσεις είναι από άρθρα του Βασίλη Μπαλάφα ή του Φαήλου Κρανιδιώτη τότε το Μπλογκ έχει ουδετερότητα!!!!!!

  3. …το blog αντιδρα στα ψεμματα και την υποκρισια κε ανωνυμε 7:50… αν παντου βλεπετε εσεις αριστερα φαντασματα τοτε δεν σας φταιει το blog…

  4. Μου θυμίζουν οι δυο κύριοι 7.50 και 10.29 το πινακοτή πινακοτή απο το άλλο μου το αφτί.
    Όσο για τον κυριο που υπογράφει σαν TaliBan και λέει συνένοχο τον κ. πολιτικό ας γνωρίζει ότι αυτούς που θαμάζει TaliBan Στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν «το πλέον γνήσιο ισλαμικό κράτος» επέβαλαν αυστηρούς περιορισμούς στην καθημερινή ζωή των Αφγανών. Αυξήθηκε η καταπίεση εις βάρος των γυναικών, οι οποίες έπρεπε να είχαν καλυμμένο ολόκληρο το σώμα τους, ενώ τους απαγορεύτηκε να βγαίνουν στο δρόμο μόνες, χωρίς συνοδεία συγγενικού τους άνδρα. Επίσης, τους απαγορεύτηκε να σπουδάζουν και να εργάζονται σε οποιονδήποτε τομέα εκτός από αυτόν της υγείας, προκειμένου να εξετάζουν τις γυναίκες ασθενείς. Οι άνδρες, από την άλλη, ήταν υποχρεωμένοι να έχουν γένια και να ντύνονται σύμφωνα με τις ισλαμικές παραδόσεις. Παράλληλα, απαγορεύτηκαν η ακρόαση μουσικής, η κατοχή τηλεόρασης και βίντεο, η επαφή με καθετί μη εγκεκριμένο από τους θρησκευτικούς ηγέτες, ενώ απαξιώθηκε κάθε μη ισλαμική πολιτιστική κληρονομιά της χώρας. Αυτά τα λίγα

  5. …για τον κύριο στις 11:24.
    …από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα
    και περπατώ ξυπόλυτος να μη βραχεί η ομπρέλα,,,

  6. Θα συμφωνήσω με τον @7.50μμ γιατί αγαπητέ @10:29 μ.μ. όπως είπες είναι αναρτήσεις αναδημοσιεύσεις άρθρων άλλων ατόμων μη διαχειριστών του blog ενώ τα άρθρα των διαχειριστών είναι όλα υπέρ της αριστερά και συγκεκριμένα με μια μεγάλη μερίδα αυτών υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

  7. kai giati re manarakia tha prepi na einai oudeteros enas bloger? ti einai o bloger? dimosiografos? oxi!
    o bloger se antithesi me ton dimosiografo metaferi tis apopsis tou parethetontas gegonota.
    an den sas aresoun oi apopsis tou sigkekrimenou blog giati aristerizoun h tou alounou giati dexiazoun, giati den stamatate na to diavazete afou den sas endiaferi h ali apopsi? h akoma kalitera giati den anigete ena diko sas blog na dixete se OLO ton kosmo pos prepei na einai ena sosto blog?
    kai file 1:08 nai afto einai dimokratia. an simfoniso me tin apopsi sou oti oi diaxiristes aristerizoun, kala kanoun kai gia na kratisoun tis isoropies anadimosievoun ala arthra.
    kai gia pes mou einai pote dinaton dexios na grapsi yper tis aristeras h aristeros yper ti dexias?
    min ta thelete ola dika sas.
    to loutraki blog ontos exi anevasi para poli psila ton pixi ala esis zitate na gini to apolito . mia mixi cnn kai altzazira. gia sovareftite

  8. Λέω ότι αριστεριζει ακριβώς γιατι με ενδιαφέρει η άποψη του site. Πλέον εδω και καιρό δεν ειναι blog. Και ζητώ συγνώμη για την πρώτη αναφορά μου.
    Η μόδα λεει….αριστεριζω και κάνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναδημοσιευσεις απο συγκεκριμένα blogs με θεματολογία αριστεριζουσες.
    Οι εκλογες τελείωσαν για όλους.
    Παμε παρακάτω. Χρειάζεται λίγη ισορροπία.
    Δεν υπερασπιζομαι κανέναν Μπαλαφα ή οποιον άλλον.
    Τα ακραία άρθρα απο όπου και να προέρχονται το ίδιο θα έλεγα.
    Είτε αριστεριζουν ή δεξιοριζουν.
    Το site των παιδιών με ενδιαφέρει γιατι αξίζει η προσπάθεια τους.
    Δεν φίμωσα ούτε ισχυριστηκα τον ορισμό της Δημοκρατίας.
    Εσείς που επιθυμείτε συγκεκριμένη θεματολογία σας ενδιαφέρει η δικη σας πάρτη σας απο όπου και να προερχόταν.

  9. Φίλε ανώνυμε 5:29,
    1)Κάποιοι από εμάς, αριστέριζαν πριν από αυτές τις εκλογές. Κάποιοι άλλοι, όχι. Εμείς, το μόνο που κάνουμε είναι να δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να υποστηρίξει ότι μας πρότεινε να δημοσιεύσουμε κάτι και δεν το κάναμε. Μεγαλύτερο παράδειγμα, ο φίλος "Μπετόβλακας", που μόνο μπετόβλακας δεν είναι που μας έστελνε τα κείμενά του και τα δημοσιεύαμε… Άλλο παράδειγμα; Ο Φλογίδας. Και πολλοί πολλοί άλλοι. Στο loutrakiblog, μπορείς να βρεις απόψεις και κείμενα από αναρχία μέχρι Χρυσή Αυγή.
    2) Επειδή το σχόλιο είναι αποκλειστικά και μόνο δικό μου (γι αυτό και γράφει alex και όχι loutrakiblog), θα σου πω την δική μου άποψη: Ναι, δεν γουστάρω το Μνημόνιο. Δεν το ψήφισα ποτέ. Κανένας μας δεν το ψήφισε. Κάποιοι επέλεξαν να μας βάλουν σε αυτή την περιπέτεια. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Και δεν επέλεξε κανείς ποτέ να έχει νταβατζήδες στο κεφάλι του. Υπήρχαν κυβερνήσεις στη χώρα που μπορούσαν να πάρουν όποια μέτρα ήθελαν. Ακόμα και να καταργήσουν τον δημόσιο τομέα. Ακόμα και να διαλύσουν το κράτος και να το φτιάξουν από την αρχή. Το κάνανε φίλε ανώνυμε ή επέλεξαν να τάζουν λαγούς με πετραχήλια ακόμα και τη στιγμή που γνώριζαν ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη; Τέλος και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο κύριος Κουβέλης, ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ τους ψηφοφόρους του. Αν πιστεύεις πως κάνω λάθος, θέλω να μου απαντήσεις σε μια ερώτηση: Γιατί δεν έβγαινε προεκλογικά να πει ότι θα συγκυβερνήσω με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Γιατί έλεγε ψέμματα; Για να τον ψηφίσουν; Τώρα, θα υποστεί την κριτική (τουλάχιστον από εμένα) ακόμα και αν μας αποδείξει ότι η κίνηση αυτή ήταν 100% επιτυχημένη. Γιατί την κοροϊδία, φίλε ανώνυμε, την επιστρέφω στον αποστολέα της. Άποψή μου είναι αυτή και καλοδεχούμενη η όποια κριτική. Υ.Γ. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Δείχνουν άτομο ώριμο και έτοιμο για μια υγιή συζήτηση / αντιπαράθεση / επιχειρηματολογία.

  10. ξαναλεω οτι δεν ειναι κακο να εχεις αντιθετη αποψη ή αριστερη η δεξιά ή ότι γουστάρεις.
    Αλλο το προσωπο ΑΛΕΧ και άλλο το site.
    η αναλογια των αριστερικών αναρτήσεων ειναι πολλαπλασια απο τα ονοματα που ανεφερες ΑΛΕΧ.
    πολυ σωστα αναφέρεις οτι ο πλουραλισμος της ενημερωσης υπαρχει αλλα η προσωπικες θεσεις του καθενος να μην ταυτιζονται με πολιτικες θέσεις.
    περασαν οι εκλογες ξαναλεω και ο καθενας θα κριθει απο τις θεσεις του και τα λογια του.
    εγω παραδειγματος δεν δεχομαι την εννοια αδεκαστος στον πολιτικο. ο πολιτικος πρεπει να κανει κωλοτουμπες ανάλογα με τις καταστασεις που πρεπει να αντιμετωπιστουν για το καλο της πατρίδας μας.
    Για το καλο να κανει 5000000000000000 κωλοτουμπες.
    Μη ντις κανει για να προσλαβει κολλητους και συγγνεις.
    τοτε θα τα χαλασουμε.
    Εξαλου στις εκλογες λεγονται πραγματα που ποτε δεν θα κανει κανεις. Αρκει να γλυκαθει το αυτακι του πολιτη.
    Ή δεν το ξερομε αυτό.
    Οσο για το μηνμονιο και του λογους που μπηκαμε μεσα σε αυτο αλλα και ο τροπος είναι μεγάλη συζήτηση.
    ακομη ταζουν λαγους με πετραχηλια.
    δεν το εχεις καταλαβει ακομη αλεχ;;
    Ακομη μας δουλευουν. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκανε αυτα που ελεγε;
    Θα εθνικοποιουσε τις τραπεζες;
    θα κατάγγελιε το μνημονιο
    θα ανεβαζε τις συνταξεις στα 800 ευρω;
    θα ανεβαζε το επιδομα ανεργιας στα 700 ευρω και με 2 χρονια;
    θα..θα …θα …θα ..θα ..θα ή θα έλεγε βρήκα καμμένη γή!!
    Μάλλο το τελευταιο.
    δεν μπορω να σε πεισω για αυτα που σου λεω αλλα εμενα με επεισε η συνάντηση του Τσιπρα με τους πρεσβευτες των G20 και τους ειπε ότι όλα θα γινουν μεσα στο ευρω!!
    Με αυτη τη τακτική της καταγγελιας και της εξοδου απο το ευρώ, ξέρεις ποσοι γέροντες και ηλικιωμενοι πηραν τα χρηματα τους απο την τραπεζα και τα εβαλαν στα μαξιλαρια και στις ντουλαπες και μεσα σε μια νυχτα οι ληστες τους εκλεβαν μια ολοκληρη ΖΩΗ αποταμιευσεις;;;
    Για να κανουν καποιοι πολιτικα παιγνιδια;;;
    με συμπαθεια το λεω προς το προσωπο σας, οτι οι κελογες τελειωσαν και καντε αναρτησεις που να διασκεδασουν τον κοσμο και να τον βγαλουν απο την μιζερια του.
    φιλικα σας το λεω γιατι ο κοπος σας δεν πρεπει να παει χαμενος.
    χριεαζονται ολες οι αποψεις και χρειαζεται λιγη ισορροπια. τοσο λίγο και τοσο απλά.
    παντα φιλικα… στην διαθεση σας. παω για ψωνια.

  11. 10:22 ναι πράγματι οι εκλογές τέλειωσαν, και εσύ πάρε κανά υπνάκο και περίμενε να σε βγάλει από τη μιζέρια και το βάραθρο του μνημονίου ο Παπούλιας που πάει αντ΄αυτού που ψήφισες στη σύνοδο της Μέρκελ, να "διαπραγματευτεί" τη συνέχεια της ζωής σου που δεν θα μπορείς πλέον να πηγαίνεις για ψώνια.

  12. Οι πρώτες μέρες διακυβέρνησης της τρόικα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ο Πρωθυπουργός είναι εξαφανισμένος σε κάποιο νοσοκομείο νοσώντας απ την μόνη ασθένεια που δεν επιτρέπει ταξίδια με αεροπλάνα. Ένας υπουργός οικονομικών έχει ήδη παραιτηθεί λόγω ασθενείας κι ένας υφυπουργός γιατί όλως παρανόμως κατείχε off-shore, παρόλο που από το 2010 υπάρχει ρητώς ασυμβίβαστο. Η χώρα βρίσκεται σε αναζήτηση εκπροσώπησης στο Eurogroup καθώς, με δεδομένη την ασθένεια του κυρίου Σαμαρά, οι Κουβέλης και Βενιζέλος δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει καμία συνταγματική αρμοδιότητα που θα του επέτρεπε να διαπραγματευτεί, έστω και τυπικά, τα δημοσιονομικά της χώρας…

    …Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή αν λάβουμε υπόψη το γενικευμένο κλίμα αστάθειας που επικρατεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η αποστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας στις διαπραγματεύσεις συνιστά μέγιστο πολιτικό ατόπημα.

    Είναι αξιοσημείωτο, βέβαια, πως προεκλογικά οι τρεις εταίροι της κυβέρνησης έπαιξαν με αξιοσημείωτη συνέπεια και ομοιογένεια το χαρτί της σοβαρότητας και της φερεγγυότητας και αντιστοίχως της ανικανότητας/απειρίας του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει. Μέχρι και το σχετικά νεαρό της ηλικίας του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, επικαλούνταν για να πείσουν το ελληνικό λαό πως μια Κυβέρνηση της Αριστεράς θα ήταν καταστροφή για τον τόπο. Τώρα που οι γκάφες διαδέχονται η μία την άλλη, αναμένουμε να ακούσουμε την αυτοκριτική τους.
    Παρόλα αυτά, τα ΜΜΕ δεν βρήκαν κάτι άξιο προς σχολιασμό σε σχέση με το μπάχαλο που επικρατεί τις τελευταίες μέρες. Για κάποιο λόγο ο φόβος της διαβόητης «ακυβερνησίας» φαίνεται να έχει εξαφανιστεί. Η επιείκια και η «κατανόηση» των μεγαλοδημοσιογράφων απέναντι στα «ατοπήματα» των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι αξιοθαύμαστη.

    Από τα παραπάνω προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα: Αν στην κυβέρνηση βρισκόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, η στάση των ΜΜΕ θα ήταν η ίδια; Μήπως η κυρία Τρέμη θα οδυρόταν για το κακό που βρήκε τον τόπο, το οποίο μάλιστα μας οδηγεί κατευθείαν στη δραχμή-και-το-χάος;

    από το LEFT.gr

  13. 11:27 με βγάζεις εσύ απο την μιζέρια!!!! με το πνεύμα σου!!
    Σε ευχαριστώ.
    ρε ετσι και σας ακολουθησει κανεις στην καταστροφολογια που κανετε και νομιζετε οτι ειστε και σπουδαιοι θα πηγαίναμε για φουντο!!!!! θα ειχαμε αυτοκτονήσει προ πολλού.

  14. 1:42…Στου κουφού την πόρτα….
    Κάποιοι ήθελαν εκλογές έως να τους βγουν τα κουκιά και στα @τετοια@ τους η χώρα….
    Χάνεις τον χρόνο σου…

  15. @1:42
    an den to exis pari xampari , distixos kathe mere dipla sou AYTOKTONOYN SINATHROPOI SOU. gia pia lipon katastrofologia milas? den exis katalavi akoma oti edo kai para poli kero exi ksekinisi i katastrofi?
    den exis siniditopiisi oti oi politikes kinisis pou ginonte apo tin kivernisi ton 3 einai "parigoria ston arosto mexri na vgi h psixi tou"? an den ta exis siniditopiisis tote ilikrina se lipame.
    se lipame giati den kseris ti ginete dipla sou.
    se lipame giati ise kai esi enas apo tou volemenous me komatika gialia.
    se lipame giati distixos otan katalavis ti pragmatika simveni , tha einai para poli arga gia sena.

  16. Ευτυχως που δεν είμαι σαν εσάς…χαχαχαχαχα μου φτιαχνετε τις μερες μου.
    Μιζέρια… Κομματικο όφελος.
    Αριστεριστες των κολεγίων
    Ο Αλεξακης για εσάς γιατι δέχτηκε το δωρο απο το ΙΑΣΩ;;;
    Για εμένα ειναι λογικό. Εσάς σας έχουν κάνει τέτοια δωράκια;;;
    Αλλα για τον αρχηγό επιτρέπονται τα παντα…το ξέχασα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog