Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απίστευτος διάλογος μεταξύ δημάρχου Κορινθίων και του βουλευτή Χ.Α.Κορινθίας

- Advertisement -

Φραστικό επεισόδιο έλαβε χώρα χθες παραμονή Πέτρου και Παύλου στην Κόρινθο μεταξύ του βουλευτή Χρυσής Αυγής Κορινθίας, Στάθη Μπούκουρα και του δημάρχου Κορινθίων, Αλέκου Πνευματικού…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στάθης Μπούκουρας συναντήθηκε με το Σωματείο εργαζομένων των λατομείων Πάτερη. Οι εργαζόμενοι, του εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι ο κύριος Τατούλης δεν έχει υπογράψει την απόφαση για να λειτουργήσει το λατομείο της εταιρίας με αποτέλεσμα να παραμένουν άνεργοι για μήνες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, οι εργαζόμενοι ήταν έτοιμοι να προβούν σε ακραίες ενέργειες αλλά ο Βουλευτής της Χ.Α. Κορινθίας τους προέτρεψε να ηρεμήσουν και να πάνε να συζητήσουν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κύριο Τατούλη που βρισκόταν σε κοντινό στο σημείο καφέ (απέναντι απο την Εθνική τράπεζα στην Κόρινθο), μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κύριο Γιώργο Δέδε.

Στο ίδιο τραπέζι καθόταν και ο δήμαρχος Κορινθίων, Αλέκος Πνευματικός, μόνο που τη στιγμή που έφτασαν (Ο βουλευτής της Χ.Α. και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων) έλειπε και είχε αφήσει τη θέση του κενή. Επιστρέφοντας, είδε ότι είχε “καταλάβει” τη θέση του ο βουλευτής της Χ.Α. και του ζήτησε σε πολύ αυστηρό τόνο, τον λόγο.

Ο Στάθης Μπούκουρας φανερά εκνευρισμένος του είπε:

-Φύγε από δω μωρή κατσαρίδα! 

Τότε ο δήμαρχος Κορινθίων του ανταπάντησε:

-Κρύβεσαι πίσω από τη βουλευτική σου ασυλία. Τι ήρθες να κάνεις εδώ με τους μπράβους σου;

Ο Στάθης Μπούκουρας δεν έχασε χρόνο λέγοντας στον Αλέκο Πνευματικό:

– Κάνω άρση της ασυλίας μου τώρα.



Το επεισόδιο, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και αφού στα δύο εμπλεκόμενα άτομα επικράτησε η λογική έληξε εκεί…

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται πλήρως το πρόβλημα των εργαζομένων αλλά τόνισε ότι δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε κάτι που μπορεί να είναι παράνομο.

Δηλώσεις έκανε για το περιστατικό ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε σένα "αλέξανδρε" που έγινες alex είναι προφανώς αδύνατο να καταλάβεις τι είναι "άλλη άποψη", οπότε μάταιος ο κόπος

  2. ΟΚ λοιπόν, να το πάρουμε διαφορετικά: Θα ήθελες να μας παραθέσεις την δική σου άποψη για το τι έγινε πραγματικά; Στο άρθρο, περιγράφουμε ένα γεγονός και στο τέλος βάζουμε δηλώσεις από τον δήμαρχο Κορινθίων (αν υπήρχαν δηλώσεις από τον βουλευτή της Χ.Α. θα τις δημοσιεύαμε και αυτές). Πώς καταλαβαίνεις ότι είναι η μια άποψη από τις δύο; Μπορείς να μου πεις;

  3. Θα συμφωνήσω με τον κ.Πνευματικο σε αυτό που είπε ότι ξέρουμε ποιος είναι ο δήμαρχος , ο περιφερειάρχης και ο εκλεγμένος βουλευτής της Χ.Α !!!! Εγω αυτό που κατάλαβα ειναι οτι την ώρα που κάποιοι πίνουν καφεδακια κάποιοι άλλοι δουλεύουν … Ίσως με λίγο περισσότερο ζήλο αλλά δουλεύουν ….. Και εάν δεν ήταν ο Μπουκουρας και ήταν στη θέση του κάποιος άλλος βουλευτής από άλλο κόμμα μηπως δεν θα έτρεχε τίποτα και θα τον είχαν κερασει και κανένα καφεδάκι ???? ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ! ! ! !

    Υ.Γ 1 Δήμαρχε να μιλάς εσυ για τραμπουκισμους??? ΕΣΥ???? ΑΣΤΕΙΟ ! ! ! !

    Υ.Γ 2 Προτιμώ έναν βουλευτή με μπράβους παρά έναν βουλευτη με συμβούλους ……

  4. Όσοι προτιμούν βουλευτές με μπράβους ή βουλευτές μπράβους ή δημάρχους τύπου Πνευματικού, ακολουθούν την ίδια δοκιμασμένη συνταγή δεκαετίες στην Ελλάδα, της διακυβέρνησης μέσω αντιπροσώπων. Είναι αυτοί που χαντάκωσαν μια ολόκληρη χώρα δεκαετίες τώρα φτιάχνοντας στρατόπεδα κομματόσκυλων, που αποτελούν και την εκλογική τους πελατεία για να προωθούν τις μικροπολιτικές ενίσχυσης των μικρών και μεγάλων τοπικών και εθνικών ή και υπερεθνικών εξουσιών. Η λογική της "ανάθεσης" των δικαιωμάτων και διεκδικήσεων της κάθε κοινωνικής και εργασιακής ομάδας, είναι και θα είναι ο ορισμός της υποτέλειας. Η αριστερά και η δεξιά με τις ακροδεξιές παραφυάδες της το γνωρίζουν καλά αυτό και το συντηρούν εξαιρετικά το πολιτικό σύστημα, διατηρώντας μια κατασκευασμένη πολιτική αντιπαράθεση, που όταν αποκτά και θεατρικά χαρακτηριστικά, γίνεται και ευπρόβλητη και καλύτερα αφομοιώσιμη από την χειμαζόμενη κοινωνία. Αν σας έπιασε ο πόνος για τα εργασιακά δικαιώματα της όποιας κοινωνικής ομάδας στο LOUTRAKI BLOG, καλό θα ήταν να προβάλλετε συχνότερα τις χιλιάδες απολύσεις που συμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό σε όλους τους εργασιακούς χώρους στην Κορινθία που συνοδεύονται από μικρά και μεγάλα κοινωνικά δράματα, καταδεικνύοντας την πραγματική διάσταση της κοινωνικής εξαθλίωσης και όχι την υπερπροβολή του όποιου αυτόκλητου πολιτικού σωτήρα ή ανυπόληπτου πολιτικού αντοπροσώπου. Ο εναγκαλισμός με την εκάστοτε πολιτική εξουσία φίλε mi fi και αγαπητέ Αlex, πολλές φορές δεν προάγει την αντικειμενική ενημέρωση. Με αγάπη ακι επικοδομητική κριτική αυτά τα λόγια,από έναν αναγνώστη σας και θεωρείστε την κριτική μου ως ταπεινή άποψη ενός συμπολίτη σας που διατήρησε το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης ζώντας αρκετές δεκαετίες έξω από το πολιτικό κατεστημένο της Αριστεροδεξιάς και του σάπιου κοινοβουλευτισμού και της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας.

  5. δεν ξέρω τι λέτε εσείς μάγκες εγώ ξέρω ότι όπου αλλού διάβασα για το γεγονός τη μια μέρα έβλεπα ρεπορταζ την άλλη έβλεπα κωλοτουμπίτσες. Οι μόνοι που δεν το διορθώσατε είστε εσείς. Και αυτό που μένει σαν εντύπωση είναι ότι ο Πνευματικός έχει άδικο. Τώρα ποια είναι η άλλη άποψη, ποιοι είναι τα κομματοσκυλα κτλ κτλ, δεν με ενδιαφέρει. Συγχαρητήρια στον mi fi για το αντικειμενικό ρεπορτάζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog