Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ο Σαμαράς ξέχασε τις δεσμεύσεις του

- Advertisement -
Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός εξάντλησε την ομιλία του στην παράθεση μιας λίστας ευχών εγκαταλείποντας την προεκλογική υπόσχεση της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ακολουθώντας πλήρως στις επιταγές της τρόικας και των πιστωτών της χώρας…
Σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς ξέχασε πλήρως τις δημόσιες δεσμεύσεις του καθώς δεν αναφέρθηκε καθόλου στη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών για το πώς οδηγήθηκε η Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα μνημόνια.
Επίσης, προσθέτουν ότι ο κ. Σαμαράς χαιρέτησε το θάρρος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό κυβέρνησης αποφεύγοντας ακόμη και τον παραμικρό υπαινιγμό ότι ο κ. Βενιζέλος είναι εκ των βασικών συντελεστών για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα σήμερα.
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ Αλεξ .
    Μόλις είδα ένα δημοσίευμα που έχετε ανεβάσει στο blog σας με τίτλο:
    «Έκτακτο ανακοινωθέν» από τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής :
    Ποια η σχέση της Χρυσής Αυγής με την τοποθέτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις προγραμματικές δηλώσεις .
    Εγώ σαν μέλος της συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Νομού Κορινθίας όπως πολύ καλά γνωρίζεις το θεωρώ λίαν επιεικώς προσβλητικό .
    Σε παρακαλώ να αλλάξεις το τίτλο του δημοσιεύματος διότι προφανώς το έχεις κάνει από λάθος . Σε ευχαριστώ Χάρης Μαρίνης .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog