Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ευτυχώς που ήρθαν και οι Ρώσοι στο Λουτράκι

- Advertisement -

Φέτος το Λουτράκι είχε πολλούς τουρίστες από τη Ρωσία… Ευτυχώς που ήρθαν και αυτοί διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα για τους εμπόρους- ξενοδόχους. Οι υπόλοιποι τουρίστες από τις άλλες περιοχές της Ευρώπης δεν φαίνεται να προτίμησαν το Λουτράκι.

Οι ξενοδόχοι του Λουτρακίου αναφέρουν ότι μπορεί να βοήθησε ο τουρισμός από τους Ρώσους αλλά και πάλι η κίνηση είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές!

*korinthiannews

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι Ρώσοι ήρθαν γιατι κινήθηκε ο LTO και Μπραβο τους. Τόσα Χρόνια με τις αποστολές του Δήμου μας είχαμε αποτέλεσμα;

  2. Έρχονται οι Ρώσοι απο το 1980 θέλεις να πεις. Ένας εδω…τον Μάιο και ένας εκει τον Οκτώβριο. Εκανα λάθος. Εχεις δίκιο 1:09. Τωρα που ειναι η κινητήρια δύναμη στο Δήμο μας εσυ μας λες ότι έρχονται τα 10-15 Χρόνια. Σε πιστέψαμε.
    Εγω τόσους Ρώσους στο μαγαζί μου δεν έχω ξαναδεί να περνανε τόσο μαζεμένοι. Οκ;;

  3. 8.03,malon den gnorizis kala! doulevo xronia se hotels ke ksero ti leo…ta grafia pou fernoun rosous ine to open way,vilar,ion,klp ke afta ta grafia ine pola xronia sto loutraki ke fetos exoun megali miosi…to thema ine oti edo ke pola xronia mono rosous exoume,pou ine oi ditikes agores pou pane s oli tin touristiki ellada?

  4. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ Π@@@@@ΡΙΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
    ΦΕΤΟΣ ,ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ,ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ,ΕΚΤΟΣ Σ.Κ. ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ .

  5. Ρε 10.33 έτοιμος είσαι βλέπω για να γράψεις για το LTO. Πρώτον δεν έχουν φέρει ούτε ένα αποτέλεσμα αφού οι ξενοδόχοι είναι αυτοί που κάνουν συμφωνίες με τα γραφεία των Ρώσων και όχι ο LTO.
    Δεύτερον, ο LTO είναι ένα συνονθύλευμα ιδιωτών επιχειρηματιών και φορέων που κοιτάνε αποκλειστικά τη πάρτη τους, και καλά κάνουν. Όμως μην τους κάνουμε και κάτι παραπάνω από αυτό που είναι, δηλαδή μια προσπάθεια ιδιωτών που προσπαθούν να πάρουν ότι μπορούν από το Δήμο και την Περιφέρεια εν απουσία των δημοτικών ενεργειών. Μην το ανοίξουμε άλλο γιατί ίσως κάποιοι στεναχωρηθούν…

  6. 9:38 συμφωνώ σε αυτο που λες 10000%.
    Για τα υπόλοιπα των δημοτικων επιλογών θα συμφωνήσω και με εσας. Καλυτερα να μείνει ο Δήμος εξω απο το θέμα τουρισμού. Ας βοηθήσει όπως μπορει σε υποστήριξη και έντυπα και ο σχεδιασμός να συνεχιστεί απο τα παιδια.
    Αυτο το συνοθυλευμα ειναι που φέρνουν κόσμο στο Λουτρακι. Με τον έναν ή τον άλλον τροπο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

  7. Εδώ ρε παιδιά δεν μπορούμε να τα βρούμε για τα πασαλάκια.
    Όταν θα δημοσιοποιήσουν,τους επόμενους μήνες, την πρόταση για κώνους στη μέση της Ελ. Βενιζέλου θα γίνει πανικός (και) εδώ μέσα.
    Στην παραμικρή πρόταση για αλλαγές/δοκιμές όλοι στηλώνουμε τα πόδια μας σαν τα μουλάρια.
    Πως θα συζητήσουμε πιο περίπλοκα πράγματα όπως την τουριστική προβολή της πόλης?
    @Loizos

  8. PIOS INE IPEFTHINOS TOURISMOU GIA THN POLI EK MEROUS TOU DIMOU KE TI DOULIA EPAGELETE? KAFSTIRATZIS INE STO EPAGELMA! OXI OTI INE KAKO, ALA NA TON XERODE OI DIKOI TOU…KE GIATI DEXTIKE TIN ARMODIOTITA ENO DEN GNORIZI TO ADIKIMENO?I EKSOUSIA KE I KAREKLA SE SINDIASMO ME TO PSONIO KE TIN KSEROLA FERANE OXI MONO TIN ELLADA ALA KE TO LOUTRAKI S AFTIN TIN KATADIA….

  9. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΘΗΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ….. ΟΡΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ …Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog