Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τελικά ο ΓΑΠ μπορεί να ήταν και απλώς ο κατάλληλος κουτός

- Advertisement -


Παρακολουθώ με προσοχή τις κινήσεις του ΓΑΠ μετά την ουσιαστική απομάκρυνσή του από την Πρωθυπουργία και από το ΠΑΣΟΚ …


Διαβάζω με προσοχή τα όσα λέει στα συνέδρια αναψυχής που συμμετέχει ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και τον έχω πετύχει και σε ξένα άρθρα που ευτυχώς δεν αναπαράγονται και δεν είναι γνωστά στην Ελλάδα. Λέω “ευτυχώς” γιατί ορισμένα από αυτά τον αποθεώνουν και τον εμφανίζουν σχεδόν σαν ένα σύγχρονο παγκόσμιο διανοητή (κι όμως …).

Ήξερα για την ιστορία με τη σάουνα στην Ιπποκράτους με την οποία έπαθαν πλάκα όσοι ανέλαβαν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στη μετά μπιρμπιλογερουλανοκηπουροσία εποχή.

Και την Κυριακή ήρθε το τελειωτικό χτύπημα. Διάβασα ότι :

Εξοπλισμό πολλών χιλιάδων ευρώ είχε παραγγείλει και εγκαταστήσει ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο με τις σάουνες που
είχε φτιάξει στην Ιπποκράτους για τον ίδιο και ολίγους εκλεκτούς που
είχαν πρόσβαση.

Ουσιαστικά, το ΠΑΣΟΚ είχε δύο γυμναστήρια. Το
ένα ήταν πριβέ και είχε πρόσβαση με κατα μόνο ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου
και ο γυμναστής του και το άλλο για τους υπόλοιπους. Μάλιστα, όπως
αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στη συγκεκριμένη αίθουσα
υπήρχε και γραφείο για τον… γυμναστή με υπολογιστή τελευταίας
τεχνολογίας της Apple
και κορυφαίο ηχοσύστημα για να δίνει ρυθμό στον τέως πρόεδρο.

Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι ο υπόλοιπος εξοπλισμός με τα πανάκριβα όργανα γυμναστικής:

  • Το Cybex 750AT είναι ένα cross training μηχάνημα για μέγιστη
    καρδιοαναπνευστική προπόνηση και μυϊκή ενδυνάμωση  που κοστίζει μόλις
    7257 ευρώ.
  • Το Waterpower M1 LoRise είναι μια κωπηλατική που λειτουργεί με την αντίσταση του νερού, διαθέτει οθόνη και κοστίζει 1900 ευρώ.
  • Το Dual Cable Cross της FreeMotion είναι ένα «πολυμηχάνημα» με δύο περιστρεφόμενες τροχαλίες και χονδρική τιμή 6765 ευρώ.


Εκτός από αυτά τα high tech όργανα, στον ίδιο χώρο υπάρχουν
μηχανήματα για κάθε μέρος του σώματος
: για τους γλουτούς, τις γάμπες, τα
χέρια, τα μπράτσα κοκ. Υπάρχει φυσικά και ποδήλατο με πλάτη, αλλά και
μηχάνημα για προθέρμανση με ενσωματωμένη τηλεόραση !

Παρακολουθώ αυτές τις εξελίξεις γιατί από αυτές μπορεί τελικά να καταλάβει κανείς τι συνέβη στη χώρα από τις αρχές του 2008, μέχρι τις αρχές του 2010, πως δημιουργήθηκαν εκείνες οι 3 μέρες του Δεκεμβρίου που καιγόταν η Αθήνα, πως αποσταθεροποιήθηκε η χώρα, πως την ώρα που η Αμερική βυθιζόταν στην κρίση με την Lehman Brothers, εμείς εδώ ασχολούμασταν με τον Ζαχόπουλο και το γνωστό παπαδαριό του Αγίου Όρους, για 2 ολόκληρα σχεδόν χρόνια … Και ενώ η Αμερική μάζεψε γρήγορα γρήγορα τις πληγές της, αργότερα στην ιστορία θα μάθουμε πως έγινε και αυτό με κινηματογραφική ταχύτητα, η Ελλάδα τίναζε στον αέρα τις συμφωνίες για το φυσικό αέριο και έμπαινε με διάγγελμα του ΓΑΠ στο ΔΝΤ …

Μέχρι τώρα πίστευα ότι ο ΓΑΠ ήταν μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που εκτελέστηκε με χειρουργική ακρίβεια και στους σωστούς χρόνους. Και όταν λέω μέρος, εννοώ ότι πίστευα πως ο τύπος και οι πέριξ αυτού συμμετείχαν στο σχεδιασμό και την στρατηγική υλοποίηση και δεν ήταν απλώς πιόνια.

Με αυτά που διαβάζω τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να αναθεωρώ τις απόψεις μου περί του απίθανου αυτού τύπου.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τελικά επρόκειτο για τον τέλειο κουτό που βρέθηκε στο κατάλληλο περιβάλλον, την κατάλληλη στιγμή. Εξ ού και οι περιβόητες επιστολές της μαμάς του που τον καλούσε να φτιάξει τις σχέσεις του με κορυφαίους παγκόσμιους παράγοντες όπως ο Σόρος τον οποίο του έλεγε να τον κάνει καλό του φίλο …

Το παιδάκι αυτό, γνήσιο τέκνο της πολιτικής συστημικής γυάλας είχε άλλα πράγματα πάντα στο μυαλό του και πλέον φαίνεται ξεκάθαρα. Γούσταρε κανό, σάουνες, καλή διατροφή και γυμναστική, ήθελε να ακούει μουσικούλα, έκανε υπουργό τη διπλανή του στο γυμναστήριο (Μπιρμπίλη), έκανε υπουργούς και 2-3 καλοστεκούμενους τύπους που μίλαγαν σπαστά ελληνικά και μάλλον του έκαναν παρέα στην αποθεραπεία και τελικά μέσω αυτού του παιδιού, εκτελέστηκε όλο το πλάνο.

Τώρα έχει πάει ο Βενιζέλος στην Ιπποκράτους και την ώρα που κατά τη μια το βράδυ θέλει να παραγγείλει καμιά ντουζίνα πιτόγυρα για να στανιάρει, γυρνάει το κεφάλι του και βλέπει αυτά τα διαβολικά, άγνωστα όργανα, με τα πετάλια και τις ατσαλίνες και του γυρνάνε τα άντερα. Γι’ αυτό θέλει να τα πετάξει όλα μαζί από τα παράθυρα αλλά προσπαθεί να τα πουλήσει μπας και μείνει κάνα φράγκο μπάνκα για τους εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ.

Διαβάζοντας όλα αυτά και ακούγοντας όσα λέει ο ΓΑΠ στα συνέδρια μετά τη φυγή του από το ΠΑΣΟΚ, πιστεύει κανείς ότι αυτό το παιδί είναι στα καλά του ή ότι μπόρεσε και σκέφτηκε όσα του καταλογίζουμε ;

Μάλλον τον έχουμε παρεξηγήσει μου φαίνεται …


Δια τις τύψεις,

Φλογίδας

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε ρε πληρωμένοι δούλοι των διεθνών αλαμογιών, τους εξωραϊσμούς,“ήταν κουτός“ και κουραφέξαλα. Ο Έλληνικός λαός, ξέρει καλά ποιος ήταν και ποιός ήταν ο συνειδητός του ρόλος .

  2. ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΜΕΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΔΩΜΕΝ.ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog