Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ένας 21χρονος Πακιστανός, ο βασικός ύποπτος για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στην Πάρο

- Advertisement -

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον εντοπισμό των δραστών της άγριας κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο στις 23 Ιουλίου, και όπως φαίνεται οι έρευνες της αστυνομίας φαίνεται ότι εστιάζουν σε έναν 21χρονο Πακιστανό ως βασικό ύποπτο της υπόθεσης…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής διερευνούν τις τελευταίες ώρες την εμπλοκή στην άγρια επίθεση ενός 21χρονου Πακιστανού, ο οποίος εθεάθη στο σημείο της επίθεσης, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος, λίγες ώρες μετά την επίθεση, αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί, με προορισμό την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί ήδη συνέλεξαν αντικείμενα από το δωμάτιό του -το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης- προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ιδιαίτερα σημαντικές θεωρούνται οι αναφορές της μητέρας της 15χρονης η οποία είπε στην αστυνομία ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, καθώς παρόμοια ρούχα φορούσε τη νύχτα της επίθεσης και ο 21χρονος αλλοδαπός.

Πάντως, το DNA που είχαν πάρει από τους δύο ντόπιους, που είχαν θεωρηθεί βασικοί ύποπτοι, δεν ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε πάνω στην κοπέλα. Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πάρει δείγματα DNA από 20 άτομα, τόσο από το οικείο περιβάλλον της 15χρονης όσο και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog