Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απάντηση του Χρίστου Δήμα στην Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

- Advertisement -

Απογοήτευση και μόνο μου προκαλεί η χωρίς λόγο προσωπική επίθεση που μου έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με ανακοίνωση του (δείτε εδώ), επειδή κατέθεσα ερώτηση (και όχι επερώτηση όπως ανακριβώς ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ) για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου…

Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αντί να προσφεύγει σε επικοινωνιακά παιχνίδι εις βάρος του Νοσοκομείου Κορίνθου, να συζητήσουμε μαζί για το πως μπορούν αυτά να επιλυθούν. Για αυτό και ήμουν ο μόνος Βουλευτής που χαιρέτησε την παρουσία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Ζαχαριά και της πρωήν Βουλευτού κας Θελερίτη κατά την διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Δεν σκοπεύω να απαντήσω στα ειρωνικά σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για υποτιθέμενες δηλώσεις που ουδέποτε έκανα ή ότι δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ λόγω της προεκλογικής μου εκστρατείας.

Όλοι μας έχουμε βαρεθεί τις ανούσιες πολιτικές κόντρες. Παρακαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τις προσωπικές επιθέσεις που δεν βοηθούν πουθενά και να συνεργαστεί ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί με την διοίκηση του Νοσοκομείου και τους εργαζόμενους τα αληθινά προβλήματα.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ti ksereis esi agia to nosokomeio Korinthou exeis paei pote na deis tosa xronia ti ginetai ekei mesa amfivalo kai den mporeis na exeis gnwmi esi pou epidi exeis ton mpampa sou egines vouleutis pou den exeis doulepsi pote sti zwi sou

  2. κ.ΔΗΜΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΚΑΚΟ ΜΑΘΗΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
    ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ;ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    κ.ΔΗΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

  3. Αντί να βλέπουμε αυτήν την κοκορομαχία δεν θα ήταν καλύτερο να δουλέψετε όλοι μαζί μπάς και βελτιωθεί η κατάσταση στο νοσοκομείο;Οι γενικόλογες πολιτικές ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές δεν φέρνουν γιατρούς ειδικοτήτων να καλύψουν τις ελλείψεις!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.ΚΑΙ 10:42 ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Κ'ΔΗΜΑ?ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΟΛΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΣΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΓΥΦΤΙΑ:ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ Κ' ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ Κ' ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΙΑ!!!!!ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog