Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δελτίο Τύπου από Αντιφασιστικό Μέτωπο Γερανείων για το παρεμπόριο στην παραλία Λουτρακίου

- Advertisement -

Η πρόθεση που εκδηλώθηκε από Λουτρακιώτικο Blog,να προσκαλέσει τις γνωστές ακροδεξιές συμμορίες τραμπούκων,ροπαλοφόρων της Ακροδεξιάς,για να “καθαρίσουν”,σε σχέση με το πρόβλημα του “Παραεμπορίου” από ξένους και Έλληνες,καταδεικνύουν την διαφαινόμενη από καιρό κοινωνική διάλυση…

Ενέργειες όπως τα πογκρόμ και οι αναίτιες επιθέσεις βίας,εμπεδώνουν την βεβαιότητα ότι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης,οδηγούν σε έναν γενικευμένο Κοινωνικό Κανιβαλισμό,που μεταθέτει μονόπλευρα τις ευθύνες της οικονομικής κρίσης στα πλέον αδύναμα τμήματα του πληθυσμού της χώρας.
Η ανάθεση της λύσης των κοινωνικών προβλημάτων,σε μπράβους της νύχτας και “προστάτες”,αποδεικνύουν τον σταδιακό ευνουχισμό μιας κοινωνίας,ανίκανης να συνοργανωθεί και να αντιμετωπίσει ψύχραιμα και στην βάση του αμεσοδημοκρατικού διαλόγου,ώστε να δώσει κοινωνικές λύσεις ,ορίζοντας τα όρια της ελευθερίας και της αξιοπρεπούς επιβίωσης.
Η ανάγκη της ήπιας αντιμετώπισης,στο κοινωνικό επίπεδο,της μικροπαραβατικότητας,αποτελεί το κλειδί για την πρόληψη της αντικοινωνικής εγκληματικότητας,χωρίς να παραγνωρίζεται ότι η κάθε κοινωνία ξεχωριστά θα πρέπει να μάθει να διαβουλεύεται πάνω στις απαιτούμενες θέσεις και προτάσεις ,που διεκπεραιώνουν κοινωνικά ζητήματα τέτοιας φύσης,χωρίς την χρήση βίας.
Το Αντιφασιστικό Μέτωπο στα Γεράνεια,ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχθεί καμία συμμορία αυτόκλητων σωτήρων,που θα διασαλέψουν την όποια κοινωνική συνοχή της πόλης μας,υπενθυμίζοντας τις ευθύνες ελαχίστων συμπολιτών μας,που μπορεί να διανοήθηκαν να υπαινυχθούν ότι η κοινωνία μας χρειάζεται νταβατζήδες.
Όταν το κράτος αποδεικνύει την αχρηστία του και το παρακράτος καραδοκεί να καλύψει το κενό,η κοινωνία πρέπει να αφυπνίζεται στην κατεύθυνση της
Ελευθερίας και της Αμεσοδημοκρατικής συνδιαχείρισης των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων.

Αντιφασιστικό Μέτωπο Γερανείων

- Advertisement -

123 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστός ο Alex κρίσιμα και ουσιώδη τα ερωτηματά του,αν και νομίζω αρμόδιοι να απαντήσουν είναι οι πολιτικοί μας (τρομάρα τους) και όχι ο φίλος παραθεριστής.Αλλά πράγματι θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε κάπου την μελέτη δημοσιευμένη.

  2. Ωραία τα ερωτήματα και οι διαπιστώσεις. Μια χαρά. Το μεταναστευτικό θυμίζει τον συγχωρεμένο Στρατηγό να λέει στον επίσης συγχωρεμένο Κούρκουλο "είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Και όντως είναι, για αυτό και δεν θα λυθεί.
    Σε τοπικό επίπεδο τώρα. Ας πάμε σε όλες τις επιχειρήσεις του δήμου να δούμε πόσοι μετανάστες εργάζονται, πόσοι είναι νόμιμοι και για πόσους πληρώνονται εισφορές.
    Μου θυμίζει τα πρόσφατα γεγονότα σε Πάρο και Κρήτη με τα κτήνη να βιάζουν και τους ξενοδόχους που τους είχαν στην δούλεψη τους να σφυρούν αδιάφορα.
    Άρα καταρχήν θα πρέπει να ξεπεράσουμε την υποκρισία μας και μετά να ασχοληθούμε -αν θέλουμε πραγματικά- με το πρόβλημα.
    Τέλος και όσον αφορά την ικανότητα της δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, μάλλον οι επιδόσεις της και σε άλλες προκλήσεις της περιοχής, είναι καθρέπτης και ων δυνατοτήτων αντιμετώπισης.
    Είχα προτείνει από τον 2ο του 2011 να προμηθευτεί η δημοτική αστυνομία και το λιμενικό με τα ειδικά σπρέϊ και να καταστρέφουν συνεχώς το εμπόρευμα. Αν αυτό γινόταν επί δυο μήνες συνεχώς, θα βλέπαμε εάν θα συνέχιζαν να βγάζουν νέο εμπόρευμα.
    Επίσης, είναι γνωστό σε όλους το που συχνάζουν, που στοκάρουν και που μένουν. Καμμία απαίτηση στην εισαγγελία.
    Αδιαφορία. Ανοχή. Και για όλα φταίνε οι πρώην και ο Καλλικράτης. Κρίμα

  3. Ο αναγνώστης που έστειλε σχόλιο πριν από λίγο και δεν το βλέπει δημοσιευμένο, παρακαλείται να το ξαναστείλει (αν θέλει) χωρίς χαρακτηρισμούς. Σχόλια με χαρακτηρισμούς (από όλες τις πλευρές) ΤΕΛΟΣ σε αυτή την ανάρτηση. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια. Γράψτε αυτό που θέλετε να γράψετε χωρίς να χαρακτηρίζετε. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

    Ευχαριστώ,

  4. α.ο.ε.χ.,το χειρότερο που έχεις να κάνεις είναι να αποχωρήσεις ,επειδή σε προσβάλει…όπως είδες,δεν απαντάει πουθενά και το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να διαφημίσει την διατριβή των πεφωτισμένων…ακόμα και όταν κλήθηκε επώνυμα από εμένα σε ανοιχτή συζήτηση – συνάντηση,το θέμα πέρασε αβαβά και βρήκε ένα από τα πρώτα σχόλια που έγιναν,για να μιλήσει για αισθητική…έχει ήδη κάνει 2 φορές,έμμεσα από το Lb,πρόσκληση για την χρήση βίας και ψεύδεται ασύστολα,είτε με τις ραδιοαρβύλες που παραθέτει ,είτε ότι τον έχουν απειλήσει…το βρώμικο παιχνιδάκι μερικών,απλά δεν θα περάσει…

  5. s-spinos:
    Έχει δίκιο ο α.ο.ε.χ. a.v. δεν γίνεται να κάνεις συζήτηση με τέτοιους τύπους που συνέχεια πετούν την μπάλα στην εξέδρα και πολλές φορές εκτός γηπέδου.
    Θα την επαναφέρεις μια, δυο, τρεις, κάποτε θα κουραστείς, και θα πεις σε αυτόν που την πετάει άντε μόνος σου και φέρτην, πόσο μάλλον όταν σε βρίζει από πάνω επειδή επαναφέρεις τη μπάλα στο γήπεδο.
    Και ύστερα με αυτού του είδους τους "επιστήμονες"που αρχή τους έχουν το εγώ τους και την παραπλάνηση προς ίδιον όφελος, δεν έχει καμιά αξία η όποια συζήτηση.
    Ο Geo πιο πάνω ανέφερε τη ρήση του Συχωρεμένου του Στρατηγού, "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και έχει απόλυτο δίκιο. Θα πρόσθετα ότι είναι πολλές οι πηγές αυτών των χρημάτων και τρώνε πολλοί από αυτού του είδους τη βιομηχανία. Σκέψου μόνο, ότι η χώρα μας έχει στείλει Ελληνικό Στρατό σε 16 χώρες του κόσμου. Ποίου την εθνική ανεξαρτησία και ποίου την εδαφική ακεραιότητα υπερασπίζονται;
    Στις χώρες που έχουν αποσταλεί τριαντάφυλλα και ψωμί μοιράζουν, π.χ. στο Κόσοβο ή στο Αφγανιστάν;
    Θα μας απαντήσει κανένα από όλα αυτά τα ξεφτέρια με τα διπλώματα από το δεύτερο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου, τι όφελος έχει η οικονομία της χώρας μας από αυτό;
    Μήπως και αυτό είναι η κυριότερη αιτία αυτού του τεράστιου όγκου της μετακίνησης των λαών;
    Άραγε ο πεφωτισμένος μας, έχει ποτέ του νοιώσει στο στομάχι του την πείνα, για να καταλάβει πόσο κακός σύμβουλος είναι και ότι αυτή μάτια δεν έχει;
    Από όλο αυτό το πανηγύρι της εξαθλίωσης κάποιοι κερδίζουν, και κερδίζουν χοντρά, γι΄αυτό το μεταναστευτικό με αυτού του είδους τα μέτρα (Δένδιας) όπως λέει και ο Geo δεν πρόκειται να λυθεί, πόσο μάλλον μέσω πληκτρολογίου.
    Κατά τη γνώμη μου δεν έχει πλέον κανένα νόημα η περαιτέρω συζήτηση, γιατί το πρόβλημα βρίσκεται σε άλλου είδους γήπεδο στο οποίο εμάς όλους δεν μας επιτρέπουν να παίξουμε.
    Και οι αποφάσεις για τους κανόνες του παιχνιδιού παίρνονται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες.
    Καλημέρα.

  6. Συγλονιζουν οι δηλωσεις της μητερας της Μυρτους για τον Πακιστανο Δρακο και τους Λαθρομεταναστες στην χωρα μας:

    Η κυρια Κοτρωτσου, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ξυπνησε με τον χειροτερο δυνατο τροπο απο τον υπνο που κοιμουνται ολοι οι αριστεροι φιλοι των Λαθρομεταστων. Διαβαστε Συντροφοι την συνεντευξη της στο σημερινο Πρωτο Θεμα, για να ξυπνησετε κι εσεις, πριν ειναι αργα και για τα δικα σας παιδια και οικογενειες.

    Παραθετω χαρακτηριστικα αποσπασματα των δηλωσεων της:

    Σε μια χωρα 10 εκατομμυριων κατοικων οπως ειναι η Ελλαδα, ερχονται χιλιαδες Μεταναστες μουσουλμανικης καταγωγης, οι οποιοι εχουν μεγαλωσει μεσα στη βια. Γι αυτους τους ανθρωπους η γυναικα δεν κατεχει καμια θεση στην κοινωνια, αφου την θεωρυν κατωτερη ισως ακομα και απο τα ζωα. Εχουν μαθει οτι τις γυναικες μπορουν να τις δερνουν, να τις λιθοβολουν, να τις καινε, κλπ, αρα ειναι επομενο οτι επιθεσεις σαν αυτη που δεχτηκε η Μυρτω θα πληθαινουν.

    Η περιπτωση της κορης μου εγινε γνωστη. Ομως αραγε ποσοι βιασμοι εχουν γινει απο αυτους τους ανθρωπους, που οι γυναικες ντρεπονται να καταγγειλουν, προσπαθωντας να περιποιηθουν μονες τους τα τραυματα τους;

    Οι μουσουλμανοι εχουν διαφορετικη νοοτροπια απο τους Ελληνες και δεν πιστευω πως μπορουν να αφομοιωθουν απο την δικη μας κοινωνια. Στο τελος θα μας πνιξουν. Εαν δεν τους διωξουν, αυτα τα περιστατικα θα εχουμε.

    Η θρησκεια μας δεν ειναι ο μουσουλμανισμος. Διαφερουμε σε πολλα απο αυτους. Θα γινουμε σαν κι αυτους; Θα μας το επιβαλουν μηπως; Αυτοι θα συνεχισουν να βιαζουν, γιατι ετσι εχουν μαθει να κανουν.

    Στην Ελλαδα βεβαια βρισκουν και τα κανουν. Εαν ομως διεπρατταν αυτα τα φρικτα εγκληματα σε καποια μουσουλμανικη χωρα, θα τους ειχαν ευνουχισει. Εχουν αλλη κουλτουρα. Εμεις δεν μπορουμε να ζησουμε σαν μουσουλμανοι.

    Θα ηθελα να πω στους εκπροσωπους του ΣΥΡΙΖΑ και των αλλων πολιτικων χωρων που αντιδρουν για τον Ξενιο Δια, οτι μιλουν εκ του ασφαλους, διοτι ως βουλευτες εχουν ασφαλεια και δεν φοβουνται για τα παιδια τους. Αν ηταν το παιδι του κ. Τσιπρα στη θεση της κορης μου, ποια θα ηταν η θεση του για τους Μεταναστες; Καλα θα εκανε λοιπον να ενηνερωνοταν για τις κακοποιησεις γυναικων απο Αλλοδαπους, που ερχονται οι περισσοτεροι παρανομα στην χωρα μας.

    Φοβαμαι πως στο τελος δεν θα βγαινουμε απο το σπιτι μας, επειδη σκεφτομαστε οτι εκει εξω υπαρχουν ξενοι που βιαζουν και σκοτωνουν. Τα παιδια μας θα πρεπει να μαθουν να ζουν υπο καθεστως τρομου.

    Αυτα δηλωνει η κα Κοτρωτσου και σας καλω σαν ελαχιστο φορο τιμης στο δραμα της, αλλα και σαν ελαχιστη εξιλεωση σας υποστηρικτες των παρανομων Μεταναστων, να τα δημοσιευσετε οχι μονο ως σχολιο μου, αλλα και ως κυριο αρθρο σας στο Loutraki blog. Ετσι οπως δημοσιευσατε το δελτιο τυπου του Αντιφασιστικου Μετωπου Γερανειων υπερ των Λαθρομεταναστων. Αν δεν το κανετε, θα εχετε ξεπεσει στα ματια καθε Ελληνιδας μανας, ως ηθικοι αυτουργοι στα φρικτα εγκληματα των Μεταναστων εναντιων των παιδιων μας.

    Παραθεριστης

  7. Γεια σου κυριε Παραθεριστη και εγω διαβαζω με ενδιαφερον αυτα ου γράφετε. Τι να πεις με τυπους ομως που μαχονται υπερ της παρανομιας. Μορει να ειναι σοβαροι ατομα που πιστευουν οτι μπορει να μαζευτει ολη η αφρικη και η ασια στην ελλαδα? Ρε μαγκες (να απευθυνθω στους αλλους) ειστε να καταργησουμε και το ποινικό δικαιο στην Ελλαδα? Οποιος κλεβει να μην δικαζεται! Πειναει! Κανεις δεν κλεβει για πλακα. Αφου ο λαθρομεταναστης επειδη πειναει μπορει να κλεβει, να ζει χωρις να φαινεται πουθενα να το καθιερωσουμε λοιπον! Πως σας φαινεται η ιδεα μου? Ειστε ολοι ουσιαστικά υπερ της καταλυσης του Συνταγματος, θελετε μια χωρα ξεφραγκο αμπελι που να μπαζει απο παντου. Τι υποκρισια, βριζετε ολοι μερα τους χαζους ελληνες(η΄τους βολεμενους οπως λετε) γιατι φταινε για το καταντημα της χωρα μας απο τις λαθος επιλογες τους…κανενας δεν ακουσα να ει φταιει ο πακιστανος/ινδος/ σομαλος κλπ κλπ για την κατασταση στην χωρα του? Εμας τα δικα μας τα σπασμενα ποιος τα πληρωνει εκτος απο εμας? Δανειο πηραμε που ξεπληρωνουμε με αιμα. Με ποια λογική και με ποιο δικαιωμα θελετε εσεις να μας υποχρεωσετε να πληρωνουμε τα λαθη και της υπολοιπης υφηλιου? Γιατι ο ελληνας καλα να παθει για την πεινα του και ο πακιστανος οχι? Μπορειτε να μου απαντησετε? Τι θελετε πια απο το μελλον αυτης της χωρας? Τι ειναι ολοι αυτοι οι 2 εκ που φοβουνται πως θα φυλακιστουν στις πατριδες τους? Δεν εχουν πρεσβειες να κανουν νομιμα τα χαρτια τους να ερθουν? Που βρισκουν τοσα λεφτα να ερθουν? Περιμενω απαντησεις

  8. Το Αντιφασιστικό Μέτωπο, ξεκάθαρα μιλάει για νομιμοποιημένη κοινωνικά αυτοάμυνα απέναντι στο εισαγόμενο και εγχώριο έγκλημα, η αποσιώπηση των σημείων του κειμένου που απαντάνε με την πρέπουσα σκληρότητα απέναντι στην αντικοινωνική εγκληματικότητα, είναι μια καλή πρακτική γκεμπελικής προπαγάνδας, που εντέχνως απ' ότι φαίνεται χρησιμοποιούν για το μανιπουλάρισμα της κοινής γνώμης όπως διατείνονται οι ίδιοι οι λάτρεις της ανελευθερίας. Το Αντιφασιστικό μέτωπο έχει τοποθετηθεί το ίδιο σκληρά και στην ολοκληρωτική αντίληψη και της δεξιάς και της αριστερής πολιτικής εξουσίας, που έως πρόσφατα είχαν διαμοιράσει τον πλανήτη σε σφαίρες επιρροής. Το Αντιφασιστικό Μέτωπο, ακόμα και σε προηγούμενα κείμενά του δεν έχει ταχθεί υπέρ του φαινομένου της μαζικής μετανάστευσης είτε για οικονομικούς λόγους και λόγους πολέμων, είτε για περιβαλλοντικούς γιατί θεωρεί ότι αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας ανθρωπιστικής κρίσης, ευθύνη της οποίας έχει το παγκόσμιο σύστημα κυριαρχίας. Αποτελεί όμως μια πραγματικότητα και θα πρέπει ν' αντιμετωπιστεί με όρους κοινωνικής και πολιτικής συγκρότησης και όχι με μεθόδους νεοβαρβαρισμού. Προτείνεται στους καλόπιστους επικριτές να αναγνώσουν τις Αρχές και Θέσεις του Μετώπου, καθώς και παλαιότερες ανακοινώσεις και κείμενα στο αντίστοιχο blog.
    DURUTI- ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

  9. Φίλε παραθεριστή επειδή δεν βλέπω την απάντησή σου (αντ' αυτού βλέπω ένα σχόλιο ιδιαίτερα δηκτικό προς το πρόσωπό μου και το blog)επανέρχομαι και θα επαναλαμβάνω την ερώτηση μέχρι να πάρω απάντηση: Θα μπορούσες να μας πεις πού είναι δημοσιευμένη αυτή η έρευνα που κάνατε; Θα ήθελα βεβαίως και να μου αναπτύξεις και τα συμπεράσματα που βγάλατε από την συνθήκη Δουβλίνο 2. Επίσης: Ποιοι και με ποιο σκοπό χρηματοδοτούν όλη αυτή τη διακίνηση κακομοίρηδων από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής; Ποιοί τους εκμεταλλεύονται από τη χώρα μας και γιατί; Πού μένουν; Πώς τρέφονται; Πόσοι από τους λαθρομετανάστες βρίσκονται στη φυλακή π.χ. και τι κινήσεις έχει κάνει το κράτος για να ξεκινήσει τη διαδικασία επιστροφής τους στη χώρα τους (εφ' όσον είναι παράνομοι); Τι γίνεται αφού συλλαμβάνονται; Γιατί ενώ σε όλες τις πόλεις ανθίζει το παρεμπόριο δεν τους συλλαμβάνει κανείς; Φαντάζομαι ότι η έρευνα που κάνατε, θα είναι ολοκληρωμένη και θα περιέχει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα… Θα μου απαντήσεις αυτή τη φορά;

  10. Alex,εδώ δεν έχει απαντήσει σε καμιά δεκαριά ερωτήματα δικά μου και του s-spinos,νομίζεις ότι θα κάνει την τιμή να απαντήσει στα δικά σου ;;; μήπως να αρχίσουμε να ψάχνουμε αν ο εν λόγω κύριος παρα-θεριστής,παρακινεί τον κόσμο στην βία,καθώς 2 φορές έχει αναφέρει έμμεσα την χρήση της (και ποτέ δεν το εξήγησε,παρά τις ερωτήσεις μας ;;;)…επειδή μου φαίνεται ότι βρήκαμε καινούριο κοσκινάκι και δεν ξέρουμε τί να το κάνουμε…λες και το Loutrakiblog,έγινε το indymedia του άλλου άκρου και δημοσιεύεται (ακόμα και σε σχόλιο) την κάθε ανυπόστατη "είδηση" ,χωρίς κανένα ζύγισμα για τις επιπτώσεις…

  11. συγγνώμη,ορθογραφικό,Alex (λόγω βιασύνης)…"δημοσιεύεται η κάθε ανυπόστατη είδηση"…μην παρεξηγηθούμε και μεταξύ μας…όλοι ξέρουν το ποιόν σου….

  12. Είναι αίσχος αυτό που γίνεται. Ο καθένας προσθέτει ή αφαιρεί κάτι ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι είπαν οι προηγούμενοι.Οι φασίστες λένε ότι οι αριστεροί είναι ερωτευμένοι με τους πακιστανούς,τους πληρώνουν κιόλας με 100 ευρώ (πως ξέρει την αμοιβή ο κος παραθεριστής;) κι ότι θέλουν να έρθουν άλλα 10 εκατ.αλλοδαποί στην Ελλάδα (ποιος το είπε αυτό εδώ η αλλού), ότι δικαιολογούν το έγκλημα των ξένων και όχι των ελλήνων κι άλλες ασυναρτησίες.Στο πρώτο θέμα πουθενά δεν αναφέρεται ότι η Κοτρώτσου ήταν στέλεχος του Σύριζα, η γυναίκα ζει το δράμα της κι εδώ κοιτάνε να πούνε και τις πολιτικές της πεποιθήσεις,ενώ δε λένε ότι θα μπορούσε να ζητήσει να θανατωθεί ο εγκληματίας αλλά λέει ότι θα προτιμούσε να ξυπνήσει το παιδί της κι ας τον αφήσουν ελεύθερο με την προϋπόθεση να μην ξανακάνει τα ίδια.Συμπέρασμα η χρυσή αυγή μας προέκυψε βασιλικότερη του βασιλέως. Οι μόνοι που θα μπορούσαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους,αν δεν τους κάλυψει η ποινή,είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι και θιγόμενοι, στην προκειμένη περίπτωση οι γονείς.

  13. 7:43,σε παραδέχομαι,είπες την απόλυτη αλήθεια…βέβαια,έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε συμπατριώτες μας (αλήθεια,δεδομένου του μότο " Έλληνας είναι όποιος μετέχει της Ελληνικής παιδείας",πού διδάχτηκαν τόσο μίσος για τον συνάνθρωπο και τον συμπατριώτη τους μερικοί ;;;…και θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες…),να κυρήττουν απροκάλειπτα το μίσος τους και να δηλητηριάζουν τις ψυχές του αγανακτισμένου κόσμου με μίσος,για να ικανοποιήσουν την αρρωστημένη τους δίψα για βία και αίμα…για την διαστρέβλωση της αλήθειας και την διασπορά ψευδών γεγονότων,απλά να επαναλάβω την κουβέντα της μάνας του θύματος,όπως την ανέφερες : ας ξυπνήσει το παιδί της κι ας φύγει ελέυθερος ο ένοχος (ενοείται ότι δεν λέω να μην τιμωρηθεί…την ανθρωπιά και τον πόνο της σέβομαι…ας το κάνουν και οι υπόλοιποι,που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός,για άλλους λόγους)

  14. @Παραθεριστης:

    a.v. και λοποι Συντροφοι, παρτε κι αυτο που ειπε η δυστυχη μανα της Μυρτους για τους ερωτες σας τους Πακιστανους ( ειναι κι αυτο γραμμενο παραπανω, αλλα μαλλον σας διεφυγε – η μαλλον ηταν πολυ δυσνοητο για σας – προτεινω να το διαβαζετε αργα – αργα ολο το βραδυ, μηπως το καταλαβετε – αν θελετε βοηθεια καντε μου poke – λοιπον παμε γερα παιδια, δικο σας:

    Σε μια χωρα 10 εκατομμυριων κατοικων οπως η Ελλαδα, ερχονται χιλιαδες μεταναστες μουσουλμανικης καταγωγης οι οποιοι εχουν μεγαλωσει μεσα στη βια. Γι αυτους τους ανθρωπους η γυναικα δεν κατεχει καμια θεση στην κοινωνια, αφου την θεωρουν κατωτερη ισως ακομη και απο τα ζωα. Εχουν μαθει οτι τις γυναικες μπορουν να τις δερνουν, να τις λιθοβολουν, να τις καινε, κλπ, αρα ειναι επομενο οτι επιθεσεις σαν αυτη που δεχτηκε η Μυρτω θα πληθαινουν.

    Λοιπον μαγκες, αμα το αναλυσετε καλα και μου τεκμηριωσετε οτι εδω η ατυχη Μανα κολακευει τους Πακιστανους φιλους σας, εγω το σκιζω το πτυχιο του 2ου καλυτερου Πανεπιστημιου του Κοσμου – μα τον Αλαχ.

    Στο μεταξυ, οσο εσεις θα δουλευετε ομαδικα στο παραπανω κειμενο ( δεν σας εβαλα πολυ, για να μην σας κουρασω, ενταξει; αμα το τελειωσετε αυτο, θα σας βαλω λιγο ακομα απο τη συνεχεια), να πουμε και μερικα χρηστικα για τους υπολοιπους:

    Ο Πακιστανος δρακος ειναι 28 ετων και ειναι ο ιδιος που ειχε συλληφθει και προσαχθει προ ετων στο γνωστο κοτερο της ακολασιας και των ναρκωτικων, των γνωστων ομοφυλοφιλων VIPs, οι οποιοι φροντισαν τοτε να του βγαλουν πολιτικο ασυλο, οπως επισης φροντισαν τωρα να του διαθεσουν την Δικηγορο τους, την πιο ακριβοπληρωμενη Δικηγορο της Μυκονου, η οποια φροντισε να τον βγαλει ανηλικο και να τον στειλει στις Φυλακες Ανιληκων, μπας και γλυτωσει κανενα … απο αυτα που θα του κανανε στις Φυλακες Κορυδαλου.

    Οπως σας ειπα παραπανω, οι περισσοτεροι υποστηρικτες των Πακιστανων και λοιπων Λαθρομεταναστων ειναι Πελατες τους σε οτι αφορα τις ερωτικες τους υπηρεσιες, γι αυτο προσοχη Συντροφοι, γιατι καλυτερα να σου βγει το ματι, παρα το ονομα…

    Υ.Γ. Βεβαια ειναι μεγιστη ασεβεια να σχολιαζεις τα λογια μιας χαροκαμενης μανας, αλλα αφου μπηκατε και σε αυτο το τρυπακι (ελλειψη παιδειας το λενε αυτο a.v. και δεν αναφερομαι στην παιδεια των Πανεπιστημιων), η ντροπη ειναι δικη σασ.

    Παραθεριστης

  15. @Παραθεριστης,

    Α επισης a.v. και λοιποι Συντροφοι, να σας βαλω λιγο homework για τον Ισοκρατη, μιας που συχνα κανετε copy paste αυτο που ακουσατε να λενε οτι ειπε ο Ισοκρατης, δηλαδη τη γνωστη μπαρουφα οτι οποιος μετεχει της Ελληνικης Παιδειας ειναι Ελληνας.

    Τωρα βεβαια δεν ξερω αν ξερετε ποιος ειναι ο Ισοκρατης, η ακομα
    περισσοτερο αν εχετε μελετησει τα βιβλια του – ειναι και αυτο ζητημα της παιδειας που διαθετετε και δεν αναφερομαι σε Πανεπιστημιακες Σπουδες.

    Τωρα το homework: Παμε και αγοραζουμε τα απαντα του Ισοκρατη απο ενα καλο βιβλιοπωλειο, στο αρχαιο κειμενο (να μην αγοραζουμε μονο τα απαντα του Σταλιν, ετσι Συντροφοι;). Αρχιζουμε και διαβαζουμε, διαβαζουμε, διαβαζουμε (τωρα αν καταλαβαινετε τιποτα απο αρχαιο κειμενο δεν ξερω, αλλα εσεις εδω μεσα μας την βγηκατε εξ αρχης μορφωμενοι και μας ειπατε και αγραμματους, αρα μαλον θα ξερετε αρχαια ελληνικα).

    Οταν λοιπον φτασουμε στο επιμαχο σημειο, θα διαπιστωσουμε Συντροφοι, οτι ο Ισοκρατης αλλα λεει….

    Η φιλτατη μου αξιοτιμη Φιλολογος κα Τζιροπουλου, απεστειλε επιστολην στο κ. Στεφανοπουλο το 2000 και του εξηγησε τι λεει ο Ισοκρατης και ετσι κι αυτος δεν ξαναξεφουρνησε αυτην την μπαρουφα… Ωχ την πατησατε Συντροφοι… Παει κι αυτη η καραμελα…

    Υ.Γ. Ουτε ενας Πακιστανος σημερα το βραδυ στην Παραλια του Λουτρακιου, το πηρατε χαμπαρι Συντροφοι; Τι να συνεβει αραγε;

  16. H Eλλάδα του σήμερα υποφέρει από νοοτροπίες ανθρώπων που μεταφέρουν μια ζωή τις ευθύνες και τα κακώς κείμενα στους άλλους. Ούτε κοινωνία αγγέλων είμαστε ούτε διαβόλων, αλλά ανάμεσά μας, έχουν προκύψει μπουμπούκια σαν τον Φραντζή, που τεμάχισε την γυναίκα του, τον Σεχίδη που τεμάχισε πέντε συγγενείς του, τον Αρβανίτη τον μάγειρα που κυκλοφορούσε στο νησί με το κεφάλι της γυναίκας του στα χέρια, τον Δουρή που κακοποιούσε φρικτά τα παιδιά του και πρόσφατα τους κτηνανθρώπους παιδεραστές, που σαν τον πατέρα που ασελγούσε στον ίδιο του τον γυιό και τον αξιωματικό του στρατού που είχε στήσει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, όλοι αυτοί ήταν υπεράνω υποψίας και όλοι πέφταμε κάθε φορά από τα σύννεφα. Είμαστε γονείς και δεν είμαστε ηλίθιοι και γι αυτό απορούμε με τον επιλεκτικό τρόπο που αντιμετωπίζεται το έγκλημα σήμερα, οδηγώντας στην αφέλεια αργότερα και τα ίδια μας τα παιδιά να εμπιστεύονται τον κάθε υποψήφιο βιαστή ή δολοφόνο μόνο και μόνο επειδή είναι ομοεθνής μας και δεν είναι ξένος. Λυπάμαι για το BLOG, γιατί κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία τους ή υπηρετούν άλλους σκοπούς που σίγουρα δεν ακολουθούν ούτε την χριστιανική παράδοση του τόπου μας ούτε τις δημοκρατικές του αξίες και για να μην κατηγορηθώ άδικα δεν είμαι ούτε αριστερή, ούτε αντιρατσίστρια, αλλά πιστεύω στην Χριστιανική διδαχή του αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν και φυσικά είμαι κατά της όποιας συλλογικής βίας χωρίς αιτία και διευκρινίζω όπως ανέφερε και κάποιος σχολιαστής ότι διατηρώ το δικαίωμα να προστατεύω ότι αγαπώ με τον πιο ισορροπημένο τρόπο.

  17. λόγια "μεγάλων" "ανδρών" : " Βεβαια ειναι μεγιστη ασεβεια να σχολιαζεις τα λογια μιας χαροκαμενης μανας, αλλα αφου μπηκατε και σε αυτο το τρυπακι (ελλειψη παιδειας το λενε αυτο a.v. και δεν αναφερομαι στην παιδεια των Πανεπιστημιων), η ντροπη ειναι δικη σασ."
    Aκριβώς πριν,στην ίδια ανάρτηση : "Σε μια χωρα 10 εκατομμυριων κατοικων οπως η Ελλαδα, ερχονται χιλιαδες μεταναστες μουσουλμανικης καταγωγης οι οποιοι εχουν μεγαλωσει μεσα στη βια. Γι αυτους τους ανθρωπους η γυναικα δεν κατεχει καμια θεση στην κοινωνια, αφου την θεωρουν κατωτερη ισως ακομη και απο τα ζωα. Εχουν μαθει οτι τις γυναικες μπορουν να τις δερνουν, να τις λιθοβολουν, να τις καινε, κλπ, αρα ειναι επομενο οτι επιθεσεις σαν αυτη που δεχτηκε η Μυρτω θα πληθαινουν."
    ("λόγια ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗΣ μάνας")…
    Μήπως να περιμένατε πρώτα να συμβεί το μοιραίο ,κύριε παραθεριστά ;;;
    Απλά,χρησιμοποιώ τα γραπτά σας (αν μου επιτρέπει η μεγαλειότητα σας,βέβαια),τα οποία δείχνουν ποιός πάει να εκμεταλλευθεί γεγονότα και για ποιόν λόγο ;;;
    Φυσικά,το manipulation συνεχίζεται και απαντήσεις δεν είδe κανείς ακόμα,από όσους σας τα έθεσαν…
    Alex,μήπως θα ήταν καιρός να αρχίσουν να τσεκάρονται τα σχόλι,ως προς την σχετικότητα τους με την αρχική ανάρτηση ;;;

  18. Εμενα κανείς δεν θα μου απαντησεικαποιος ε? Γιατι οι ελληνες καλα παθαμε γιατι ειμαστε μαλακες και ψηφιζαμε τοσα χρονια αυτους που ψηφιζαμε (μια πεποιθηση που κατα κορον βροντοφωναζουν οι αριστε-ρουληδες) αλλα οι πακιστανοι δεν φταινε για του πολιτικους τους, τους ιερεις τους και τα χαλια τους, ειναι καημενοι και πρεπει να τους συντηρουμε εμεις??? Ποιος απο εσας θελει να μου πληρωνει ασφαλεια, στεγη και περιθαλψη? Σοβαρες προτασεις παρακαλω…ειστε 2-3 που λυσσατε για την ανθρωπινη αξιοπρεπεια (και καλα) Τι θα κανετε για μενα?

  19. κύριε παραθεριστή με το πτυχίο από το δεύτερο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου και το περίσσευμα παιδείας,ως προς το ερώτημα σου για τους Πακιστανούς,δεν έχω την τύχη να γνωρίζω…προς μεγάλη σου δυσαρέσκεια,όμως,θα σε πληροφορήσω ότι ως πτος το παραεπόριο (από ό,τι πληροφορήθηκα),η δημοτική αστυνομία,έκανε σωστά την δουλειά της …θα σε στενοχωρήσουμε που το γνωστό μαγαζάκι που επικαλέστηκες,δεν μπόρεσε να πατήσει πόδι στο Λουτράκι..μπορείς να συνεχίσεις να μεταδίδεις ψευδείς ειδήσεις και στοχοποιείς κόσμο,πράγμα στο οποίο είσαι μοναδικός,εσύ και το manipularion σου…

  20. Ακομα συνεχιζουν να πιστευουν πως αν θελησουν οι λουτρακιωτες της χρυσης αυγης να κατεβουν στην παραλια θα κατεβουν. Ποιος θα τους σταματησει?Οσο ειστε εσεις λουτρακιωτες ειναι και αυτοι! Γιατι αρνειστε σαν ξεροκεφαλα μικρα παιδια πως καποιοι απο τους γειτονες σας ειναι χρυσαυγιτες. Ακομα περιμενω απαντηση στο προηγουμενο ερωτημα..ποιος απο εσας θελει να με αναλαβει οικονομικα?

  21. ΡΕ ΦΙΛΑΡΆΚΟ 1΄46 ΑΜΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΧΩ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΑΤΙΣΜΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ

  22. Τελεια 10.34 το οικονομικο μου το ελυσες, φανταζομαι θα μου ροσφερεις και δωρεαν περιθαλψη. Δωσε τηλεφωνα μεγαλε,ξέρω καμμια 10 αρια ατομα που θελουν δουλεια. Κανε το ψυχικό και ας δινεις πακιστανικό μεροκαματο (ψυχοπονακιας και εσυ ε?) Εννοειται πως ο ανθρωπος θα παρει ελληνιδα οταν χρειαστει. Τον κοβεις για κανα ηλιθιο που θα παρει βουλγαρα να τον καθαρισει μετα με κανα γκομενο? Ο ανθρωπος φαινεται πως εχει μυαλο! Οξω οοοοολοι ρε! Περιμενω τηλεφωνα, σοβαρα τωρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog