Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δελτίο Τύπου από Αντιφασιστικό Μέτωπο Γερανείων για το παρεμπόριο στην παραλία Λουτρακίου

- Advertisement -

Η πρόθεση που εκδηλώθηκε από Λουτρακιώτικο Blog,να προσκαλέσει τις γνωστές ακροδεξιές συμμορίες τραμπούκων,ροπαλοφόρων της Ακροδεξιάς,για να “καθαρίσουν”,σε σχέση με το πρόβλημα του “Παραεμπορίου” από ξένους και Έλληνες,καταδεικνύουν την διαφαινόμενη από καιρό κοινωνική διάλυση…

Ενέργειες όπως τα πογκρόμ και οι αναίτιες επιθέσεις βίας,εμπεδώνουν την βεβαιότητα ότι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης,οδηγούν σε έναν γενικευμένο Κοινωνικό Κανιβαλισμό,που μεταθέτει μονόπλευρα τις ευθύνες της οικονομικής κρίσης στα πλέον αδύναμα τμήματα του πληθυσμού της χώρας.
Η ανάθεση της λύσης των κοινωνικών προβλημάτων,σε μπράβους της νύχτας και “προστάτες”,αποδεικνύουν τον σταδιακό ευνουχισμό μιας κοινωνίας,ανίκανης να συνοργανωθεί και να αντιμετωπίσει ψύχραιμα και στην βάση του αμεσοδημοκρατικού διαλόγου,ώστε να δώσει κοινωνικές λύσεις ,ορίζοντας τα όρια της ελευθερίας και της αξιοπρεπούς επιβίωσης.
Η ανάγκη της ήπιας αντιμετώπισης,στο κοινωνικό επίπεδο,της μικροπαραβατικότητας,αποτελεί το κλειδί για την πρόληψη της αντικοινωνικής εγκληματικότητας,χωρίς να παραγνωρίζεται ότι η κάθε κοινωνία ξεχωριστά θα πρέπει να μάθει να διαβουλεύεται πάνω στις απαιτούμενες θέσεις και προτάσεις ,που διεκπεραιώνουν κοινωνικά ζητήματα τέτοιας φύσης,χωρίς την χρήση βίας.
Το Αντιφασιστικό Μέτωπο στα Γεράνεια,ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχθεί καμία συμμορία αυτόκλητων σωτήρων,που θα διασαλέψουν την όποια κοινωνική συνοχή της πόλης μας,υπενθυμίζοντας τις ευθύνες ελαχίστων συμπολιτών μας,που μπορεί να διανοήθηκαν να υπαινυχθούν ότι η κοινωνία μας χρειάζεται νταβατζήδες.
Όταν το κράτος αποδεικνύει την αχρηστία του και το παρακράτος καραδοκεί να καλύψει το κενό,η κοινωνία πρέπει να αφυπνίζεται στην κατεύθυνση της
Ελευθερίας και της Αμεσοδημοκρατικής συνδιαχείρισης των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων.

Αντιφασιστικό Μέτωπο Γερανείων

- Advertisement -

123 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγγελε,"ράτσα" παραθεριστών,υπήρχε πάντα στο Λουτράκι,και ηταν αυτοι που σε αρκετά μεγάλο βαθμό,στηριζαν την τοπική οικονομία ανέκαθεν.Οι Λουτρακιωτες ειχαν μια ζωη κόμπλεξ με τους Αθηναιους (να θυμήσω διάφορους "τσαμπουκάδες" εποχής "στρογγυλού",κτλπ για όσους παλιους θυμονται,που σχεδον παντα τους προκαλουσαν ντοπιοι,η παλιοτερα με τις ντίσκο,κτλπ).

    Σε ότι αφορά το κομμάτι "Χρυσή Αυγη",δεν έφτασε η χρυση αυγη την χωρα μας στο χαλι που ειναι σημερα φιλε,τα δημοκρατικά κομματα δεξιας-αριστερας το εκαναν.Να σου υπενθυμισω επισεις,πως εγκληματα με θυματα και πολιτες και βομβιστικές επιθέσεις,σε καιρο δημοκρατιας,οπως γνωριζεις,εγιναν ΜΟΝΟ απο "ομαδες" δηθεν δημοκρατικες του αριστερου χώρου (17Ν,Σεχτα Επαναστατων,Μαρφιν κτλπ),οταν ο κάθε Μιχαλολιακος που αναφέρεις,ο φασιστας,ο έτσι,ο αλλιως,τουλαχιστον το εκανε επι Χουντας……Δικαιωμα του καθενος να υποστηριζει τις αποψεις του σαφως,αλλα εδω γινεται πολεμος,και πρεπει να ξερουμε ολοι ποιος ειναι ο εχθρός τελικά.Και ο εχθρός ολων των Ελληνων,δυστηχως,ειναι ολοι οι "δημοκράτες" δεξιας και αριστεράς,και μονο,μας αρεσει δεν μας αρέσει..

  2. Και πριν έρθουν οι τουρίστες λοιπόν για να μας ταϊσουν, οι σωτήρες μας, θέλω να πληροφορήσω το φίλο παραθεριστή και τον ευχαριστούμε πολύ… εμείς ήμασταν στη Περαχώρα και κυνηγούσαμε γερμανούς ναζί και πιο πριν ακόμα οι Τούρκοι δεν πατάγανε το πόδι τους. Θέλω να πω, καλά όλα αυτά με τον τουρισμό αλλά η ιστορία μας μας έχει διδάξει να κάνουμε και άλλα πράγματα, πες τα συνήθειες ρε αδερφέ που δεν αλλάζουν. Μας έμαθε να είμαστε ανυπότακτοι και ελεύθεροι και κάτι φασιστάκια σαν τους χρυσαυγήτες τους έχουμε για την πλάκα μας. Αν τολμήσει κανείς να σηκώσει χέρι ή να απειλήσει στον τόπο μας, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μανάρι! Στο πάρκο είναι το άγαλμα του Αρβανίτη Πλαπούτα, του συντρόφου του Κολοκοτρώνη και αν κάποιος ξέρει από ιστορία θα ξέρει πως ακόμα περιμένουμε να πάρουμε πίσω το αίμα μας από την επανάσταση του 21 και κυρίως από το διωγμό των ηρώων μας από την προδοτική κυβέρνηση Κωλέτη που τους έστειλε στη φυλακή. Αλλά ψιλά γράμματα αυτά για τους προσκυνημένους μέχρι και τα σήμερα ραγιάδες… Ελάτε λοιπόν!

    Μέλος του Α.Μ.Κ και του Σ.Χ.Λ.

  3. 8:38,εγώ θυμάμαι ένα Λουτράκι γεμάτο κόσμο και στο στρογγυλό να γίνεται χαμός από νεολαία…τώρα,αν ξέφευγε κάποιος,που έβραζε το αίμα του λίγο παραπάνω,μην το γενικεύουμε,δεν είχαμε και συρράξεις !!!…για την Μαρφίν,επιμένεις να το ρίχνεις το μπαλάκι στην Αριστερά (πουθενά δεν έχει αποδειχτεί κάτι,το χαβά σας μερικοί)…ο Μιχαλολιάκος,αυτά που έκανε,δεν τα έκανε επί Χούντας,μην μπερδεύεσαι ή μην διαστρεβλώνεις τα γεγονότα…αν θεωρείς εχθρό τους δημοκράτες (χωρίς εισαγωγικά),μάλλον ανήκεις σε περίεργο χώρο,που δεν κινείται στα κοινοβουλευτικά όρια…αν ανήκεις σε κόμμα που είναι μέλος της βουλής,δεν δικαιούσαι να μιλάς για εχθρούς δημοκράτες,δεξιούς κι αριστερούς…η δημοκρατία,έχει εχθρούς μόνο όσους δεν την θέλουν,μην μπερδεύεσαι (όπως κατάλαβες,εγώ τώρα κάνω ότι δεν ξέρω τί υποστηρίζεις)…φυσικά,πιάσατε το θέμα οι περισσότεροι από εσάς και το κάνατε,σαν μη πω τί…τί για τον ρόλο των παραθεριστών ακούσαμε,τί για πτυχία,τί για παπούτσια στην Ομόνοια…εδώ είχαμε μια ξεκάθαρη έκκληση για την χρήση βίας και όλοι το κάνετε τουμπεκί,μόλις το βγάλαμε στην φόρα και το κράξαμε…

  4. Κανένα σχόλιο απο εσάς ολους τους "Δημοκράτες",Συριζαίους,ΚΚΕ,ΔΗΜΑΡ,Μέτωπα Γερανείων,ΜΚΟ,και λοιποι,θα γίνει για τον Ελληνα που σκοτώθηκε σημερα στην ληστεια στην Πάρο ? Ουτε τυπικά μια αναρτηση ? Ενα δελτιο τυπου ? Μηπως γιατι οι δράστες πιθανον να ειναι "φιλοι" σας αλλοδαποι ? Ενω αν ο νεκρός ηταν Πακιστανος……Τι να πει κανεις..

  5. s-spinos:
    Για τον α.0.ε.χ. στις 8:09, είναι από τον απόστολο Παύλο, ανεξάρτητα αν εγώ δεν τον πολύ πάω, στο συγκεκριμένο έχει δίκιο, και αν θυμάμαι καλά είναι σε μια από τις δυο προς κορινθίους επιστολή του.

    Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων, αγάπην δε μη έχω,
    γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα
    μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν, και εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη
    μεθιστάνειν, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμι. Και εάν ψωμίσω πάντα τα
    υπάρχοντά μου, και εάν παραδώ το σώμα μου ίνα καυθήσομαι, αγάπην δε μη έχω,
    ουδέν ωφελούμαι. Η αγάπη μακροθυμεί, χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη
    ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου
    παροξύνεται, ου λογίζεται το κακόν, ου χαίρει επί τη αδικία, συγχαίρει δε
    τη αληθεία. Πάντα στέργει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. Η
    αγάπη ουδέποτε εκπίπτει. Είτε δε προφητείαι, καταργηθήσονται. Είτε γλώσσαι,
    παύσονται. Είτε γνώσις, καταργηθήσεται. Εκ μέρους δε γιγνώσκομεν και εκ
    μέρους προφητεύομεν. Οταν δε έλθη το τέλειον, τότε το εκ μέρους
    καταργηθήσεται. Οτε ήμην νήπιος, ως νήπιος ελάλουν, ως νήπιος εφρόνουν, ως
    νήπιος ελογιζόμην. Οτε δε γέγονα ανήρ, κατήργηκα τα του νηπίου. Βλέπομεν
    γαρ άρτι δι` εσόπτρου εν αινίγματι, τότε δε πρόσωπον προς πρόσωπον. Αρτι
    γιγνώσκω εκ μέρους, τότε δε επιγνώσομαι καθώς και επεγνώσθην. Νυνί δε μένει
    πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα. Μείζων δε τούτων η αγάπη”

  6. Να σαι καλα ρε 9.11 με εκανες και γέλασα. Μ΄αρεσει η λογική ΄διωξαμε τουρκους και ναζι..και μην τολμησετε να μας πειραξετε τους πακιστανους-αφγανους λαθρομεταναστες μας' Αναφερεις και τον Κολοκοτρωνη και τον πλαπουτα. ΠΟυ πολεμησαν τουρκους και αιγυπτιους και εσυ το χρησιμοποιεις τωρα σαν επιχειρημα για να μην του διωξουν τους σημερινους αιγυπτιους κλπ που ηρθαν και εκαναν καταληψη στο Λουτρακι. Δεν ξέρω αν πανω στην περηφανεια για τον κολοκοτρωνη, δεν καταλαβες πως η χρυση αυγη αποτελειται απο ελληνες και αν ερθουν θα ερθουν να διωξουν λαθρομεταναστες, οχι τους ελληνες. Εσυ εγινες ενα ομως με αυτους βλεπω., Τι αλλο να σου πω λοιπον .. Συνεχισε να μαχεσαι για την παραμονη αυτων που εδιωξαν οι προγονοι σου! Συνεχισε να μαχεσαι για την αφαιρεση του σταυρου απο την σημαια σου γιατι ξερεις πως ειναι προκλητικο και Ζητω το Λουτρακισταν σου!Ο πλαπουτας και ο κολοκοτρωνης ειναι σιγουρα πολυ περηφανοι για σενα!

  7. Γεια σας, ειμαι ο Παραθεριστης,

    Δεν σας κρυβω οτι εχω ενθουσιαστει που εχω καταφερει να μεταμορφωσω τοσο συντομα ολη την παρεα σας των Αναρχοκομμουνιστων σε Θρησκους που επικαλουνται τα Ιερα Ευαγγελια και σε ΕθνικοΠατριωτες που επικαλουνται τον Κολοκοτρωνη. Αυτο στο LSE το λεγανε manipulation και ειναι κατι που το διδασκουν, επειδη απο εκει βγαινουν ηγετες και ειναι κατι που μας χρειαζεται για κατι αγυριστα κεφαλια σαν κι εσας.

    Θα σας περασω τωρα λοιπον στο επομενο επιπεδο manipulation.

    Λοιπον θε σεβαστω την διακαη επιθυμια σας να μην επιληφθει του θεματος ο κ. Μπουκουρας, αλλα οι θεσμοθετημενες Αρχες. Μπορω λοιπον να ενεργησω να γινει κατα προτεραιοτητα Ξενιος Ζευς στο Λουτρακι. Στην τελευταια συνατηση του κ. Δενδια με τον κ. Σαμαρα, ο κ. Δενδιας ελαβε την εντολη να γενικευτει ο Ξενιος Ζευς σε ολη την επικρατεια. Απο την υψηλη θεση την οποια κατεχω, μπορω να σας εξεσφαλισω μια κατα προτεραιοτητα εξυπηρετηση. Θα ηθελα να μου πειτε λοιπον ξεκαθαρα αν ειστε συμφωνοι.

  8. Προφανώς χρειάζεται manipulation από σπουδαγμένους παραθεριστές, ο πρωθυπουργός για να βάλει μπρος την κρατική μηχανή. Όλοι οι προηγούμενοι που άσκησαν εξουσία δεν είχαν τη τύχη να γνωρίζουν τον παραθεριστή για να τους καθοδηγήσει γι'αυτό και γέμισε οι χώρα παράνομους μετανάστες, γι'αυτό και δεν εξετάζονται οι αιτήσεις για άσυλο. Επιπλέον δε Σημίτης και Καραμανλής νομιμοποίησαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που ζούσαν και δούλευαν στην Ελλάδα. Γιατί άραγε? Μα προφανώς δε τους έκανε manipulation ο παραθεριστής.
    Παραθεριστή είσαι τραγικός, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι για σένα και εύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά.

  9. Όσον αφορά για τους αγωνιστές της επανάστασης που αναφέρθηκαν παραπάνω να θυμίσω στον παραθεριστή ότι αυτοί οι άνθρωποι αγωνίστηκαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αν του διαφεύγει "Ελευθερία ή θάνατος" ήταν γραμένο στην σημαία της επανάστασης με τον σταυρό. Όλοι λοιπόν οι αγωνιστές που βλέπουν ότι κινδυνεύει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το παρών.
    Μια απλή διευκρίνηση επειδή δε ξέρω αν το το δεύτερο καλύτερο του κόσμου διδάσκει και ιστορία ή αν ήταν στην ειδικότητά σας.

  10. αοεχ, δυστυχως η χωρα εχει καταληφθει και παλι απο αλλοφυλλους και μαλιστα αμαχητι χαρι σε ΠΡΟΔΟΤΕΣ σαν κι εσενα.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ… ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ… Συμφωνειτε να γινει επιχειρηση Ξενιος Ζευς στο Λουτρακισταν (δυστυχως ετσι το καταντησατε). Βλεπω αργειτε να απαντησετε. Βλεπετε εχετε εγκλωβιστει τελειως μεσα στα προλεγομενα σας, οτι δεχεστε να λυθει το προβλημα μονο απο τις θεσμοθετημενες Αρχες του τοπου και οχι απο την Χρυση Αυγη. Οριστε λοιπον, οι θεσμοθετημενες Αρχες αποφασισαν να λυσουν το προβλημα. Συμφωνειτε με αυτο; ΝΑΙ η ΟΧΙ;

    Αντιλαμβανομαι οτι θα πρεπει να συμβουλευτειτε τους Ιστρουχτορες σας, γιατι εδω αν απαντησετε ΝΑΙ θα σας πεθανουν στην σφαλιαρα οι Συντροφοι σας, αν παλι απαντησετε ΟΧΙ θα σας πεθανουν στην σφαλιαρα οι Λουτρακιωτες που εχετε παραπλανησει για το τι πραγματικα ειστε, οποτε φανταζομαι οτι θα μου πειτε παλι κανενα καληνυχτα οπως χθες που ζωριστηκατε παλι.

    Παραθεριστης

  11. Ειναι αξιοθαυμαστο πως αντιλαμβανεσαι εσυ την ελευθερια. Ελευθερια του λαθρομεταναστη αγνωστων καταβολων να αλωνιζει ελευθερα η΄ ελευθερια της γυναικας, των παιδιων και των ηλικιωμενων πχ να κοιμουνται με ανοιχτα παραθυρα (θυμασαι οταν καναμε καμμια 20ετία πριν) Το Λουτρακι ειναι μικρη κοινωνια…12% των συμπολιτων σας ψηφισαν ΧΑ! Ολοι σας εχετε φιλους-συγγενεις φιλικα προσκειμενους στην ΧΑ! Αυτοι θα ερθουν να καθαρισουν το Λουτρακι οχι εξωγηινοι, ουτε μακεδονες. Φοβαστε τους συγγενεις σας οτι θα σας στερησουν την ελευθερια? Κάνετε λες και θα ερθει στρατος απο την γερμανια! Τα φιλαρακια σας ειναι ρε, 12% του νομου..παρτε το χαμπαρι! Μην πιανετε το στομα σας τον σταυρο και τους ηρωες του 1821! Αυτοι πολεμησαν για να ειναι οι γυναικες σας και τα παιδια σας ελευθεροι, οχι να γινεται ομαδικο ραμαζανι απο 2 εκατομμυρια λαθρομουσουλμανους στην πρωτευουσα της αθηνας!Καπου χασατε την μπαλα!

  12. Παραθεριστή, αν το συνεχίσεις και καταλήξεις στο λαϊκισμό που μας δέρνει ως έθνος, θα σου βγάλω το καπέλο.
    Αν απλώς θέλεις "να την πεις" σε κάποιους λαϊκισμο-αριστερών καταβολών,χάνεται μια μεγάλη blogική ευκαιρία για να ειπωθούν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.
    @Loizos

  13. Εγώ συμφωνώ να γίνει η επιχείρηση Ξένιος Ζευς στο Λουτράκι.
    Αγαπητέ παραθεριστή είχα καιρό να δώ σχόλια που να σέβονται τουλάχιστον την κοινή λογική.Πάλι καλά που έγραψες.Πάντως το να αντιλέγεις μέ ανόητους δεν νομίζω να καταλήξει κάπου.Η Βλακεία είναι ανίκητη…Τρείς -τέσσερι είναι ολοι τους ,αλλά κάνουν πολύ θόρυβο γιατί είναι μεγαααλοι Δημοκράτες….Ευγε σου χαρά στο κουράγιο σου και να είσαι καλά.

  14. παραθεριστή ο όρος manipulation. σημαίνει:

    παραπλάνηση.
    παραποίηση.
    χειρισμός επιδέξιος.
    ελιγμός προς ίδιον όφελος.
    λοβιτούρα.

    και από ότι φαίνεται και τις πέντε έννοιες τις έχεις διδαχθεί καλά. Μόνο που εδώ έχει πολύ φως και δεν μπορείς να κρυφτείς όπως έκανες στη λονδρέζικη ομίχλη.
    πάρε όποια θέλεις από τις πάρα πάνω έννοιες και πήγαινε να παίξεις στο επίπεδο που επιθυμείς, καθώς βλέπεις δεν υπάρχει διάθεση για παιγνίδι σε αυτό το επίπεδο.

  15. Κυριε Παραθεριστη…
    Αν δεν αντεχεις αυτην την κατασταση στην πολη γιατι δεν φευγεις? Σου ειπε κανεις οτι θελουμε να μας σωσεις απο τους αλλοθρησκους ? Αμα σ`αρεσει κατσε,αμα οχι σηκω φυγε πηγαινε εκει που κατοικουν αυτοχθονες ιθαγενεις.Οταν τους διωξουμε,θα σε παρουμε τηλεφωνο να γυρισεις,μην χασουμε και τα πτυχια….

  16. κύριε μορφωμένε παραθεριστή με το πτυχίο του δεύτερου καλύτερου πανεπιστημίου του κόσμου,χαίρομαι που ξαναμπήκατε και σχολιάσατε…
    (φυσικά δεν περίμενα να απαντήσετε σε κάποιο από τα ερωτήματα μου,καθώς το επίπεδο σας είναι διαφορετικό από το δικό μας …κοτζάμ κάτοχος πτυχίου του δεύτερου καλύτερου πανεπιστημίου του κόσμου,με λατινικές προμετωπίδες και όρους ,όπως manipulation (να δεις ποιόν μου θυμίζει,πώς τον έλεγαν εκείνον τον καλό τον κύριο που ήταν δεξί χέρι ενός άλλου καλού κυρίου με ένα κοντό μουστάκι,που δεν έχει κριθεί ακόμα από την ιστορία),δε γίνεται να καταδεχτείται να ασχολείται με κομουνιστοαρβανίτες (είματε και 2-3 μόνο (αρβανίτες,βέβαια,γιατί κομμουνιστές μας χρήσατε εσείς),αν και δεν φαίνετε κάτι τέτοιο από τα σχόλια που έγιναν στο Loutrakiblog…εκτός από το πρόβλημα της κατανόησης της ελληνικής,διακρίνω και ένα προβληματάκι στην αριθμητική ;;;)
    Κύριε μορφωμένε παραθεριστή με το πτυχίο του δεύτερου καλύτερου πανεπιστημίου του κόσμου,χαίρομαι που αυξάνεσθε και πληθύνεσθε,καθώς υπάρχουν πλείστες ασναρτήσεις πλέον,υπογεγραμμένς με το όνμα παραθεριστής (σε λίγο θα λέμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι,"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ" !!!…εκτός από εσάς ,βέβαια , που κατέχετε υψηλή θέση και πτυχίο από το δεύτερο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου.Θα σας έχουμε μπροστάρη.
    Προσωπικά,επειδή δεν έχω ινστρούκτορα,και δεν ανήκω σε χώρο που υπάρχουν τέτοιοι κύριοι,ρώτησα και έμαθα μερικά πράγματα (ρωτώντας,πάντα μαθαίνεις).
    Ξεκινάω,λοιπόν,λέγοντας επίσημα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να εφαρμοστεί το πρόγραμμα "Ξένιος Ζεύς" (αν και είναι οξύμωρο σαν τίτλος) άμεσα στο Λουτράκι.
    Όπως βλέπετε,κανένας συμπολίτης μου,δεν θα με απειλήσει ότι θα με πεθάνει στις φάπες,είτε είναι κομμουνιστής,είτε δεξιός ,είτε αριστερός,είτε δεν ξέρω εγώ τί…
    Ρωτώντας,λοιπόν,έμαθα ότι οι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς που υπάρχουν στην πόλη μας ,έχουν ένα χαρτί,που ονομάζεται πράσινη κάρτα ή κάρτα του μετανάστη (μπορείτε να ρωτήσετε και στα αρχεία του Δήμου,αν ενδιαφέρεστε)
    και εργάζονται σε τοπικές επιχειρήσεις.(είπαμε,η παραλία θα καθαρίσει,μην μου αγχώνεστε…με τους υπόλοιπους τί θα κάνουμε ;;;)
    Ερώτημα : αφού είστε τόσο νομιμόφρων (βέβαια,εκκρεμεί ένα θεματάκι με την κλήση της Χ.Α. και την πρόταση "όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος",την οποία δεν μας διευκρινήσατε τί εννοείτε,για να βεβαιωθούμε για την νομιμοφροσύνη σας),θα καλέσετε αντίστοιχα μετά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες,για να ελέγξουν αν αυτοί οι αλλόφυλλοι (όπως τους αποκαλείτε,που έχουν κάνει το Λουτράκι,Λουτρακιστάν,σύμφωνα με τα λεγόμενα σας),είναι ασφαλισμένοι,πληρώνονται κανονικά ;;;(αν όχι,γιατί δεν πάνε οι Έλληνες να δουλέψουν με τα ίδια χρήματα ;;;…ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό:δεν έχω ακούσει μετανάστη,νόμιμο ή παράνομο,να απαιτεί χαμηλότερο μεροκάματο από τον ντόπιο εργαζόμενο..μάλλον κάποιος άλλος τα δίνει από μόνος του)
    Eπίσης,θα καλέσετε την εφορία να τσεκάρει τυχόν φοροδιαφυγές επιχειρήσεων ;;;
    Θα καλέσετε την αστυνομία να συλλάβει τους εμπόρους ναρκωτικών στην πόλη μου,για την οποία ΤΟΣΟ νοιάζεστε ;;;(επιτρέψτε μου να έχω "χαιρετίσει" ,τουλάχιστον 10 άτομα της γενιάς μου και νεότερα ακόμα,από ναρκωτικά,τα τελευταία 15 χρόνια…και ,όχι,δεν έχω κάνει χρήση ποτέ)
    Θα καλέσετε το Ι.Κ.Α.,να τσεκάρει ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ τις επιχειρήσεις που έχουν εργαζόμενους,αν τους κολλάνε κανονικά τα ένσημα τους ;;;
    Θα καλέσετε τις αρμόδιες υπηρεσίες,να ελέγξουν αν οι ελεγκτές κάνουν σωστά την δουλειά τους (γιατί ,ξέρετε,η περιοχή βγάζει πολύ καλό λάδι)
    Και αν το κάνετε,θα δημοσιοποιήσετε και τα στοιχεία σας;;;
    (θεωρώ ότι έχετε απόλυτο δίκιο όταν λέτε " αν απαντησετε ΝΑΙ θα σας πεθανουν στην σφαλιαρα οι Συντροφοι σας, αν παλι απαντησετε ΟΧΙ θα σας πεθανουν στην σφαλιαρα οι Λουτρακιωτες που εχετε παραπλανησει για το τι πραγματικα ειστε ",απλά με αντεστραμμένο το ΝΑΙ και το ΟΧΙ)

  17. Σύντροφοι, Αντιφασίστες του Μετώπου, ομολογώ ότι κάνουμε ένα μεγάλο λάθος. Η αντιπαράθεσή μας με τον συγκεκριμένο που υπογράφει ως παραθεριστής και προσκαλεί την ακροδεξιά βία και την ευνομία των κρατικών πογκρόμ οδηγεί σε λάθος μονοπάτι. Αφ'ενός το προχωρημένο της ηλικίας του και αφετέρου η πολιτική του καταγωγή και η ελιτίστικη του ψυχοσύνθεση, δεν θα μας επιτρέψει ποτέ να 'χουμε την χαρά και την ικανοποίηση να τον γνωρίσουμε αυτοπροσώπως. Προτείνω όμως να μας κάνουν την τιμή να γνωριστούμε καλύτερα με νεότερους και με πιο μπρουτάλ δείγματα ακροδεξιάς φιλοσοφίας. Σύντροφοι έχουμε καιρό να περάσουμε καλά και είναι σημαντικό να ικανοποιείται και η ψυχική μας και σωματική μας ανάταση. Στο Λουτράκι της Αρβανιτιάς η φιλοξενία διαθέτει παράξενα χαρακτηριστικά και θα τα γνωρίσετε σύντομα,οι όποιοι επίδοξοι εισβολείς.
    FASERIAS, από το Α. Μ. ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

  18. Δεδομένου,ότι δεν ανήκουμε στο ίδιο φύλλο (και μάλλον φύλο,μια και είπαμε,τα παντελόνια τα φοράμε εμείς οι Λουτρακιώτες,όχι για να ζεσταίνουμε τα άτριχα μπουτάκια),καθώς δεν είστε αρβανίτης,θα σας εφιστούσα την προσοχή,για την χρήση των παπουτσιών,που λέγαμε.
    Τελειώνοντας (με συγχωρείτε για την φλυαρία,αλλά ο μονόλογος με έναν κάτοχο πτυχίου του δεύτερου καλύτερου πανεπιστημίου του κόσμου,είναι πάντα,αν μη τί άλλο,ελκυστικός),επαναλαμβάνω,ναι,συμφωνώ να εφαρμοστεί το σχέδιο "Ξένιος Ζεύς" (ω Δία,που να ήξερες,κακόμοιρε,ότι θα γινόσουν τίτλος καθαριστικών μέτρων)…
    Παρακαλώ,μια και δεν περιμένω να απαντήσετε,τουλάχιστον,να μην υπογράψετε πάλι πάνω από ένας,σαν "παραθεριστής"…ούτε να πιάσετε κουβέντες που αποπροσανατολίζουν από το θέμα (όπως περί παραθεριστών,και άλλα κουραφέξαλα…το Λουτράκι είναι τουριστική πόλη,τιμάει τους παραθεριστές και τόσα χρόνια προσπαθούμε να συμβιώνουμε μαζί,αυτό τον λίγο καιρό που μας αναλογεί κάθε χρόνο και το πετυχαίνουμε,παρά τις διαφορετικές συνήθειες)…είδατε,κύριε μορφωμένε παραθεριστή με το πτυχίο του δεύτερου καλύτερου πανεπιστημίου του κόσμου,που μπορεί κάποιος να μάθει,μιλώντας με ένα άτομο του επιπέδου σας,να αρθρώνει λόγο,χωρίς να έχει ιστρούχτορες ;;; (εσείς,μάλλον ,δεν χρειάζεστε,καθώς είστε ο ίδιος άριστος χειριστής του manipulation,που διδαχτήκατε πολύ καλά στο δεύτερο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου,όπως βλέπουμε όλοι)

  19. Σωστος ο φιλος 11.30. Δεν προκειται να παρεις απαντηση Παραθεριστη.Οταν σε ειπαν αγραμματο ηταν καλα,αλλα τους την βγήκες με κοκκινο και μετά ετσουξε. Δυστυχως όμως κακως τους ειπες για τα πτυχια σου, οπως βλεπεις το χρησιμοποιουν για αντιπερισπασμο. Θα επικεντρωσουν όλο τον διαλογο εκει και μετά θα σου πουν καληνυχτα γιατι δεν καταδεχονται για διαφορους λόγους να μιλησουν μαζι σου. Εχουν καταντησει γραφικοι οι διαλογοι απο αυτους που μετατρεπουν το blog σε διαφημιση αναρχοκομμουνιστικής ιδεολογιας και αντι-εθνικής προπαγανδας.Απλα tragic!

  20. Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα καθώς οι έννοιες, της δημοκρατίας της ελευθερίας της νομιμιμότητας κτλ, στρεβλώνονται ή εν πάσει περιπτώσει δεν κατανοούμε όλοι το ίδιο πράγμα όταν εκφέρουμε αυτές τις λέξεις. Ίσως εμείς που δεν είχαμε την δυνατότητα να πάμε σε σχολεία του εξωτερικού διδαχτήκαμε αυτές τις έννοιες διαφορετικά από τους τυχερούς που σπούδασαν στο εξωτερικό.
    Έπειτα κανείς από τους θαυμαστές της χα δεν έχει κάνει τον κόπο όπως φαίνεται να εξετάσει το παρελθόν αυτής της οργάνωσης και τι πίστευε έως να μπει στη βουλή και να προτάξει το ανανεωμένο της εθνικοπατριωτικό προφίλ.
    Μου λέει ο παραθεριστής ότι η χώρα έχει καταληφθεί από αλλόφυλους (?) χάρι σε προδότες σαν και μένα.
    Αντιπαρέρχομαι την προσβολή και τον προτρέπω να κάνει μια έρευνα να δει για ποιούς δημιουργήθηκε ο όρος "λαθρομετανάστης" αρχικά. Μα φυσικά από τους Αμερικάνους για τους Έλληνες που ταξίδευαν στα αμπάρια των πλοίων χωρίς εισητήριο για να φτάσουν στη γη της επαγγελίας.
    Ας κάνει μια έρευνα να δει αν έχουν σκοτωθεί-δολοφονηθεί Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία στο πρόσφατο παρελθόν από νεοναζί.
    Ας κάνει μιά έρευνα να δει τι εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα της καθαρότητας της φυλής και ας συλλογιστεί πόσο επιπόλαια χρησιμοποιεί τον ορο "αλλόφυλος".
    Εγώ πάντως φίλους που πηγαίνουν στο μνημόσυνο του Χίτλερ και χαιρετάνε ναζιστικά δεν έχω και δεν θέλω να αποκτήσω.
    Όσον αφορά την ερώτησή σου, την επιχείρηση σκούπα που τελείως ειρωνικά και ανθελληνικά της έδωσαν το όνομα Ξένιος Ζευς, δε την στηρίζω. Πολύ απλά γιατί δεν πρόκειται να λύσει κανένα πρόβλημα όπως τόσες και τόσες άλλες επιχειρήσεις σκούπα. Παίρνουν τους εξαθλιωμένους από το ένα μέρος και τους πάνε σε άλλο. Και να τους απελάσουν, που απελαύνουν ένα πολύ μικρό ποσοστό από το σύνολο των παρανόμων μεταναστών, το κύκλωμα θα τους ξαναφέρει γιατί του οφείλουν.
    Ο τρόπος είναι να δωθεί μια λύση με ανθρωπιά και σεβασμό όπως αρμόζει σε μας τους Έλληνες.
    Μέλη της οικογενείας μου έχουν μεταναστεύσει σε Καναδα, Γερμανία και Ολλανδία.Όχι όλοι νόμιμα. Ξέρω λοιπόν πως υποδέχονταν οι απλοί άνθρωποι αυτών των χωρών τους μετανάστες και πως οι φασιστορατσιστικές ομάδες.
    Γι'αυτό και επιμένω. Μην κάνετε αυτό που δε θέλετε να σας κάνουν.
    Καληνύχτα και ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

  21. α.ο.ε.χ.,σύμφωνα με κάποιους,εμείς τώρα πρέπει να αρχίσουμε να πλακωνόμαστε διαδυκτιακά,δεδομένου ότι εγώ είπα ότι συμφωνώ να γίνει ο "Ξένιος Ζεύς"…φυσικά,όπως το θέτεις,συμφωνώ,απόλυτα μαζί σου…αλλά ,άντε να εξηγήσεις σε κάποιους εδώ μέσα,ότι μπορείς και να συμφωνείς ,διαφωνόντας εν μέρει με κάποιον…αρκεί να δημιουργούνται εντυπώσεις…και ουσία καμία…

  22. a.v. Το κολπάκι τους είναι κοινότυπο. Το θέμα είναι πως θα μπορέσουν να μας φορέσουν μία ταμπέλα (κομμουνιστές, συριζαίοι, αναρχικοί κτλ) και να μας φορτώσουν με ινστρούχτορες. Δε χωράει το μυαλό τους ότι απλοί Έλληνες πολίτες χρησιμοποιούν τη κοινή λογική και οργανώνονται χωρίς νταβατζήδες στο κεφάλι τους.
    Νομίζω ότι αυτό ακριβώς αποδείξαμε περίτρανα έχοντας αυτή τη διάσταση απόψεων. Συνεχίζω να θαυμάζω τον αγώνα σου και των υπόλοιπων

  23. ανωνυμε 12.56 π.μ σας έχουν ή έχετε μόνοι κάνει στους εαυτούς σας λοβοτομή αν το συμπέρασμά σου απ' όλη αυτή την κόντρα είναι ότι δεν απαντήθηκαν τα σχόλια του παραθεριστή.Εγώ που είμαι ένας αναγνώστης του blog που σπανίως απαντάει είδα ότι απαντήθηκαν με στοιχεία και με μεγαλύτερη υπομονή απ' ότι χρειάζεται.Ο κ.παραθεριστής βέβαια στεναχωρήθηκε που βρήκε αντάξιους συνομιλητές, έφτασε να μας πει ότι μεταμόρφωσε(μέσω manipulation) τόσο γρήγορα τους αναρχοκομμουνιστές σε βαθιά χριστιανούς που διάβασαν και βρήκαν σε μια νύκτα τα κατάλληλα ευαγγέλια μόνο και μόνο για να του απαντήσουν.Απλώς απέδειξε σε μας τους υπόλοιπους την ποιότητα και την ανωτερότητα αυτών που κοροϊδεύει.Κρίμα που τόσα πτυχία δεν πλάθουν και την ψυχή.“““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““

  24. Εδω Παραθεριστης.

    Θα μπορουσα να σας αφησω να σφαζεστε εδω μεσα Συντροφοι , κατα το διαιρει και βασιλευε (βλ παραπανω: ο ενας Συντροφος λεει ΝΑΙ στον Ξενιο Δια, ο αλλος λεει ΟΧΙ) αλλα ο σκοπος μου δεν ειναι αυτος.

    Μας εχει απασχολησει πολυ (εμας μιας ομαδας πεφωτισμενων, μεταξυ των οποιων Καθηγητες στα ελληνικα Πανεπιστημια, κλπ), πως ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει στην Ελλαδα με την αθρωα λαθρομεταναστευση, οπου η χωρα εχει αλλωθει απο 1.500.000 λαθρομεταναστες – περα απο τους 500.000 νομιμους, δηλαδη απο 2.000.000 μεταναστες στο συνολο των 8.500.000 Ελληνων, αυτη λοιπον η εισβολη και αμαχητι καταλληψη της χωρας να βρισκει Ελληνες θερμους υποστηρικτες, οπως εσεις. (να μην σας ενοχλει ο ορος, οπως δεν σας ενοχλησε ο ορος Λαθρεπιβατης για τους Ελληνες – αυτο για την βλακεια οτι υπαρχουν μονο λαθραια εμπορευματα, οχι λαθραιοι ανθρωποι – ομως αυτον που δεν μπαινει λαθρεα σε ενα λεωφορειο εσεις Συντροφοι τον αποκαλειτε ανετα Λαθρεπιβατη, με αυτον ομως που μπαινει λαθραια σε μια χωρα, για εσας δεν τρεχει τιποτα…)

    Ε λοιπον, μια που ειχαμε και πολλους ενθερμους Φοιτητες στη διαθεση
    μας για την εκπονηση σχετικων ερευνων και εργασιων / διατριβων, στα πλαισια παντα των σπουδων τους, αλλα επισης ειχαμε και αλλα resources παντου λογω των υψηλων θεσεων μας (υπουργεια, οργανισμους, Υπηρεσιες, τραπεζες, συστημα υγειας, παντου), αποφασισαμε να κανουμε μια συστηματικη ερευνα, καταγραφη και αναλυση αυτης της καταστασης, που σας λεω οτι ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, για να καταλαβετε την πραγματικη διασταση του θεματος, ειναι μαλιστα υπευθυνη και για την οικονομικη καταρευση της χωρας μας.

    Τα αποτελεσματα της αναλυσης μας (κατα το to-know-the-cause-of things που ανεφερα παραπανω, το θυμαστε; ) ηταν σοκαριστικα και μας τους ιδιους που ημασταν υποψιασμενοι.

    Ενα μονο θα σας πω. Αναμεσα στις κατηγοριες και τους λογους των Υποστηρικτων, υπηρχε και αυτο που αποκαλειται Χρησιμοι Ηληθιοι (ορολογια που πρωτοχρησιμοποιηθηκε απο τον Λενιν, για να περιγραψει τους Δυτικους που υποστηριζαν τα Σοβιετ), δηλαδη αυτοι που εχουν παρασυρθει απο ιδεολογιες, ιστρουχτορες, το νεαρο της ηλικιας τους, εχουν γενικοτερη νοητικη υστεριση, κλπ, οποτε υποστηριζουν κατι που συμφερει αλλουσ ( εξ ου ΧΡΗΣΙΜΟΙ) που ομωσ γι αυτους θα αποδεοχθει αυτοκαταστροφικο (εξ ου ΗΛΗΘΙΟΙ).

    Ευχομαι πραγματικα ολοι εσεις οι Πακιστανοφιλοι εδω μεσα, να ανηκετ σε αυτην την κατηγορια των ηληθιων, γιατι ολες οι αλλες κατηγοριες που εντοπισαμε ειναι συνταρακτικες. Το ποιες ειναι αυτες μπορει να σας το πω σε επομενο post.

    Προς ωρας να σταχυολογησω μερικα τρεχοντα κατορθωματα των φιλων σας:
    Λαθρομεταστες εβαλαν τις φωτιες στην Κορινθια (συνεληφθησαν και ομολογησαν)
    Λαθρομεταναστες εβαλαν τις φωτιες στο Αγιο Ορος (σσνεληφθησαν και ομολογησαν)
    Λαθρομεραναστης ο Δρακος της Παρου (συνεληφθη και ομολογησε)
    Λαθρομεταναστες οι Εκτελεστες της Παρου (επικειται η συληψη τους)

    Να τους χαιρεστε. Αισθηση μας ειναι οτι αν αποτυχουν οι επιχειρησεις της Αστυνομιας, μετα το καλοκαιρι θα κυνηγιομαστε ολοι στους δρομους και βλεπω πως εσεις – οι Υποστηρικτες τους – που δεν ανηκετε στην κατηγορια των Χρησιμων ηληθιων- θα γλυτωσετε. Ξερετε ειναι και αχαριστοι…

  25. Στον κόσμο που ζεις παραθεριστή προφανώς δεν υπάρχουν Έλληνες εγκληματίες. Μήπως άκουσες προμηνός ότι υπαξιωματικός χτύπησε ένα ποδηλάτη και δύο παιδάκια με τι μοτοσυκλέτα και τους άφησε αβοήθητους? Ή μήπως ήταν και αυτός λαθρομετανάστης υπαξιωματικός?
    Ηλιθιότητα παραθεριστή είναι να μη καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ ανθρώπου που μεταναστεύει για να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του από τον πόλεμο και την πείνα και του εγκληματία.
    Ηλιθιότητα είναι να μπερδεύεις την άσκηση εξουσίας από εξειδικευμένους εξουσιαστές όπως του λόγου σου με την πραγματική δημοκρατία.
    Αυτά όμως σας μάθανε στα σχολειά του εξωτερικού που σπουδάσατε για να κάνετε τη δουλειά των αφεντικών σας. Να βαφτίζετε τη χρεωκοπία διάσωση, την καταπίεση ελευθερία την ολιγαρχία δημοκρατία κοκ.
    Σου έχω νέα όμως παραθεριστή. Έμεις όλοι οι αμόρφωτοι αναπτύξαμε μία ικανότητα που λέγεται κρίση. Δε καταπίνουμε ποιά τις καραμέλες αμάσητες. Μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι θαυμαστές του Μπρέιβικ δε μπορεί να είναι απελευθερωτές παρά μόνο δολοφόνοι όπως και εκείνος.
    Κάτι επαΐοντες, εξειδικευμένοι της εξουσίας σα και σένα έχουν φέρει τη χώρα σε αυτό το χάλι. Ξυπνήσαμε, όμως και για κακή σας τύχη είμαστε και σε επαγρύπνιση.

  26. Η τήρηση των νόμων αποτελεί αναγκαία συνθήκη, είναι στοιχειώδης προϋπόθεση ανθρωπιστικής κοινωνίας.

    Το ποίοι νόμοι είναι όμως προς εφαρμογήν είναι το ζητούμενο.
    Και οι πάντες σε αυτή τη χώρα γνωρίζουμε ποίοι φτιάχνουν τους νόμους και ποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν.

    Μη μου πεις όμως ότι από τη στιγμή που υπάρχει κάποιος νόμος πρέπει να εφαρμόζεται και δεν μπορεί να αλλάξει. Μόνο ως αστείο μπορεί να το εκλάβει κάποιος.

    Από εκεί και πέρα ο καθένας τοποθετεί τον εαυτό του σε όποιο από τα επίπεδα εσύ του προτείνεις (μην ξεχνάς manipulation,= Παραπλάνηση, παραποίηση, χειρισμός επιδέξιος, λοβιτούρα, ελιγμός προς ίδιον όφελος ), ή στέκεται αντιμέτωπος σε αυτή τη χυδαιότητα. είναι βλέπεις ζήτημα επιλογής.

    Ε, τι να κάνουμε, μερικοί διαλέξαμε να παραμείνουμε ΟΡΘΙΟΙ.

  27. O συγκεκριμένος μπάρμπας που αυτοαποκαλείται και παραθεριστής, σύντροφοι, χρησιμοποιώντας και την έκφραση που τον ξενίζει, προφανώς είναι χωρίς γυναίκα στο Λουτράκι, γιατί διαφορετικά θα είχε φάει παντόφλα για τον χρόνο που καταναλώνει στον υπολογιστή. Προτείνω να βρεί γυναικεία συντροφιά και να χαλαρώσει και να μας αφήσει ήσυχους. Σύντροφοι απαραιτήτως η επόμενη δράση μας πρέπει να περιλαμβάνει την ανασύσταση των ΚΑΠΗ,στην πόλη μας. Το σημαντικότερο όμως είναι, χωρίς πλάκα να μας προβληματίσει η ημιμάθεια, το ακαλλιέργητο και η έλλειψη παιδείας σ' ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, αν κρίνουμε από το επίπεδο των σχολίων, αλλά και από το μόνιμο υβριστικό περιεχόμενό τους, που αποδεικνύει και την ένδεια των ιδεών τους και το ανυπόστατο των απόψεων τους. Όταν συνειδητοποιήσουν ότι απέναντί του δεν έχουν τους συνηθισμένους αντιφασίστες της αχαμνής αριστεράς, αλλά αποφασισμένους πολίτες που επιδιώκουν την αυτοοργάνωση και την αυτονομία στην βάση της ισότητας και της ελευθερίας, θα υποστούν το πολιτισμικό σοκ που θα τους επαναφέρουν πιθανότατα στην προεπαναστατική Ελλάδα του σήμερα και θα τους αναγκάσουμε να ξαναμπούν στην τρύπα που κρύβονταν έως τώρα.
    Άκου σπουδές στο εξωτερικό.
    Έξω η ξένη αμάσητη γνώση της υποταγής και της εθελοδουλείας. Δεν μας αρέσει να μεταναστεύει κανείς από τον τόπο του σε τέτοιες συνθήκες, αλλά ο Ελληνικός λαός δεν δέχεται κανένα φασισμό και φαιό ή κόκκινο ολοκληρωτισμό.
    Λαϊκή αυτοάμυνα απέναντι στο εγχώριο και εισαγόμενο έγκλημα και στον ξενόφερτο ρατσισμό της κάθε παπάριας φυλής.
    DURUTI- ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

  28. Αοεχ να εισαι σιγουρος οτι ο κοσμος που ζω ειναι αφανταστα πιο διευρημενος απο τον δικο σου στενο μικρο και σκοτεινο κοσμο. Και κοσμογυρισμενος ειμαι και κυκλους πολλους και μεγαλους εδω, που ουτε φανταζεσαι…

    Ατυχεστατο το παραδειγμα σου. Καταδικνυει οτι οχι μονο φορατε παρωπιδες αλλα ειστε σκοταδιστες – σιγουρα πολλοι απο εσας που γραφετε εδω ειστε βεβαια και αλλοδαποι… Το παραδειγμα που αναφερεις για τον Ελληνα ηταν τραγικο ατυχημα. Ο υπαιτιος ετρεχε να δωσει αιμα για να σωθει ενας συνανθωπος του. Δεν καταλαβε τι συνεβει και μολις το καταλαβε παραδοθηκε στια Αρχες.

    Ο Πακιστανος στην Παρο το εκανε εκκουσια και προσπαθησε να αποδρασει, πρωτα στο νησι και στη συνεχεια απο την Ελλαδα και μαλιστα με τα δικα σου λεφτα, κανοντας χρησης του προγραμματος επαναπατρισμου Λαθρομεταναστων, που χρηματοδοτειται απο χρηματα του Ελληνικου Δημοσιου και της ΕΕ.

    Εχετε υποψη σας οτι απο την ερευνα μας φανηκε οτι ο μεσος Αλλοδαπος διεκδικει και αποροφα τους διπλασιους κρατικους πορους απο τον μεσο Ελληνα. Οτιδηποτε δικαιουται ενας εργαζομενος που εχει εστω ενα ενσημο, ο Ελληνας μπορει να μην το γνωρζει καν, η να μην το διεκδικει, παροτι εχει κτισει αυτο το κρατος, ο Αλλοδαπος ομως που δεν εχει συγκριτικα προσφερει τιποτα, τα γνωριζει και τα εισπρατει ολα ( απο ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, Δημους, επιδοματα, Προνεια, νοσοκομεια, φαρμακα, συνταξεις, τα παντα. Ειναι κυριολεκτικα ακριδες. Ειναι ο σημαντικοτερος λογος της χρεοκοπιας της χωρας.

    Τελος να ξερεις οτι οταν μπει και στο δικο σου σπιτι ο Λαθρομεταναστης το βραδυ, σε ληστεψει, σε σοδομισει και στο τελος στη φυτεψει αναμεσα στα φρυδια, δεν θα ειναι ατυχα, θα το εχει κανει ηθελημενα και θα το εχει απολαυσει. Η εγκληματολογια εντασσεται στο πεδιο μας των Κοινωνικων Επιστημων και σε διαβεβαιω οτι τα αποτροπαια εγκληματα που βλεπουμε συνεχεια απο Αλλοδαπους, προκαλουν εμμετο και δεν περιγραφονται…

    Πραθεριστης

  29. Duruti , εσυ παλι με τετοιο ονομα σιγουρα αλλοδαπος θα εισαι. Ειδες που ειχα δικιο παραπανω οτι ειστε αλλοδαποι εδω μεσα οι περισσοτεροι;

    Duruti και γυναικα και παιδια εχω, μαλιστα μαζι μου εδω στο Λουτρακι. Ο χρονος που σας αφιερωνω εδω ειναι ελαχιστος. Απλα μα ξερεις οτι σκεφτομαι και γραφω πολυ πιο γρηγορα απο ολους σας. Τι να κανουμε, οπως ελεγε ενας Φιλοσοφος, η μεγαλυτερη κοινωνικη ανισοτητα ειναι στη ευφυια και στην αγαπη που συσωρευει κανεις στο περασμα του απο αυτον τον κοσμο…

    Παραθεριστης

  30. Α, επισης durudi, ποσταρω σχολια απο το iphone μου και αυτη τη στιγμη τρωμε σε Ταβερνα… Δεν χρειαζομαι γραφειο, υπολοσιστη και μπολικο copy paste των αριστερων κλισε οπως εσεις.

    Σε οτι αφορα τα σχολια σας περι Μπαρμπα και ΚΑΠΗ, για πειτε μου οι δικοι σας Γεροι ποσταρουν σε μπλογκς απο iphone; Αν το κανανε, τοτε θα ειχατε κι εσεις περισσοτερες πιθανοτητες να σας δωσουν καλυτερα γονιδια και να στροφαρετε καλυτερα, γιατι το επιπεδο σας ειναι τραγικο…

    Παντως γερος δεν ειμαι, η ηλικια μου ειναι 44 ετων.

    Παραθεριστης

  31. Προς Παραθεριστή: Μπορείς να μας παραθέσεις μια αναφορά από τα γραπτά κείμενά του Λένιν που να αναφέρει αυτή την έκφραση (Χρήσιμοι Ηλίθιοι);
    2) Υπάρχουν κάποιοι κανόνες για τη δημοσίευση των σχολίων. Το αναφέρω για άλλη μια φορά, διότι για τη διευκόλυνση της όποιας συζήτησης (με εισαγωγικά ή μη) και σεβόμενοι τον κόπο και την επιθυμία σας να γράψετε, έχουμε κάνει σε πολλά σχόλια τα στραβά μάτια. Για άλλη μια φορά λοιπόν, προσοχή στους χαρακτηρισμούς. Από όλους!
    3) Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις: Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 21χρονος υπαξιωματικός χτύπησε αρχικά έναν ποδηλάτη τον οποίο εγκατέλειψε και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και παρέσυρε και χτύπησε την 35χρονη μητέρα πολωνικής καταγωγής, που με τα δύο επτάχρονα παιδιά της πήγαν να περάσουν τον δρόμο, τους οποίους επίσης εγκατέλειψε.

    Η τιμωρία του;
    Ο 21χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση 15 χιλιάδων ευρώ, μετά την απολογία του στον τακτικό ανακριτή του Ναυτοδικείου Πειραιά.

  32. Η ιστορία μιας φωτογραφίας
    Αναρωτηθήκατε γιατί οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, οι νοσταλγοί των Γερμανών φασιστών, μισούν τόσο πολύ τους Πακιστανούς και Ινδούς;; Ίσως πολλοί από τους οπαδούς της φασιστικής αυτής οργάνωσης δεν γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από αυτό το μίσος, και μπορεί πράγματι να πιστεύουν το επιχείρημα που προβάλλει η οργάνωση αυτή: "Μας κλέβουν τις δουλειές". Ρίξτε μια ματιά στη δεξιά φωτογραφία-από το ρωσικό αρχείο του αντιφασιστικού πολέμου, έχω βάλει το λίνκ με τη φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση-προσεκτική όμως ματιά…Σίγουρα το μάτι σας θα πέσει στους καθισμένους κάτω ανθρώπους. Ίσως για μια στιγμή να περάσει από το μυαλό σας ότι είναι ναυτικοί ή ξένοι εργάτες ή μετανάστες που έχουν συλληφθεί από λιμενικό. Μια όμως πιο προσεκτική ματιά, βλέποντας την ενδυμασία: στρατιωτικά κράνη, στρατιωτικές στολές, σίγουρα θα σας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι είναι ναύτες, στρατιώτες. Τώρα κοιτάξτε καλά τα πρόσωπα και διαβάστε κάποια χαρακτηριστικά, τι βλέπετε;; δεσπούζει στο κέντρο των καθισμένων ανθρώπων ένας που φοράει τουρμπάνι: λεπτό ύφασμα, που τυλίγουν γύρω από το κεφάλι τους οι κάτοικοι της Ινδίας…Τώρα κοιτάξτε καλά άλλα πρόσωπα ..θα διακρίνετε πολλούς μελαμψούς Πακιστανούς, και Άραβες..και στο βάθους δεξιά της φωτογραφίας διακρίονται επίσης χαρακτηριστικά Ευρωπαίων πολιτών. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε που ανήκει χρονικά αυτή η φωτογραφία; Είναι όπως βλέπετε ασπρόμαυρη. Οι στολές των στρατιωτών πάνω στα πολεμικά πλοία που φαίνονται στο πίσω μέρος μας λένε ότι η φωτογραφία ανήκει στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι καθισμένοι κάτω είναι αιχμάλωτοι πολέμου και το πλοίο που διακρίνεται στο φόντο – είναι το πρώην ιταλικό αντιτορπιλικό "Φραντσέσκο Κρίσπι» (Φραντσέσκο Κρίσπι), που κατελήφθη από τους Γερμανούς στις 9 Σεπτεμβρίου, 1943 στην Τεργέστη, την επόμενη ημέρα που συνθηκολόγησε η Ιταλία και μετονομάστηκε (το πλοίο αυτό) σε TA-15. " Τώρα ποιοι ήταν αυτοί οι μελαμψοί και Ευρωπαϊοι αιχμάλωτοι πολέμου;; Είναι η "φρουρά της Λέρου"………………….Ναι καλά διαβάσατε. Οι υπερασπιστές της Λέρου. Αυτοί πολέμησαν για να αποκρούσουν την εισβολή και την κατάληψη του ελληνικού νησιού από τους Γερμανούς φασίστες. Όπως και σε πολλά άλλα ελληνικά νησιά και μέρη Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου τους Γερμανούς φασίστες πολέμησε και ο "ινδικός στρατός", ήταν ο μεγαλύτερος εξ ολοκλήρου εθελοντικός στρατός. Ο αριθμός του ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια άνδρες. Η Ινδία τότε, ως βρετανική αποικία, ήταν ενωμένη, δηλαδή δεν υπήρχε ως ανεξάρτητο κράτος το Πακιστάν. Στον "Ινδικό στρατό", που ως γνωστόν πολέμησε ως βρετανικό στρατό, υπηρετούσαν πάνω από 400.000 Πακιστανοί μουσουλμάνοι. Μάλιστα 400.000 μουσουλμάνοι πολεμούσαν σε πολλά μέτωπα της Ευρώπης για την συντριβή του γερμανικού φασισμού. Δεκάδες χιλιάδες σκοτώθηκαν, άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν αιχμαλωτίστηκαν και η τύχη πάνω από 10.000 αγνοείται. Η ιστορία αυτών των ηρώων του αντιφασιστικού αγώνα πολλοί στην Ευρώπη ήθελαν και θέλουν να την κρύψουν να την θάψουν. Σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν. Αλήθεια έχετε δει ποτέ σας κινηματογραφικές ταινίες, από Αμερικανούς και Ευρωπαίους που να μιλάνε για το ρόλο και τις θυσίες αυτών των 2.500.000 στρατιωτών, Ινδών, Πακιστανών, Σιχ και Αράβων;;;;;;;;;;; Έχετε δει ποτέ σας ταινίες από Γάλλους καλλιτέχνες να μιλούν για το ρόλο των Αλγερινών, Μαροκινών, Τυνήσιων και Αφρικανών;;;;
    Τότε ήταν χρήσιμοι και ήρωες στον πόλεμο που κήρυξαν οι Ευρωπαϊοι ιμπεριαλιστές κατά των Γερμανών φασιστών ιμπεριαλιστών. Πριν λίγο καιρό ήταν χρήσιμοι εργάτες, αγρότες και υπάλληλοι στη μηχανή του δυτικού καπιταλισμού ..τώρα είναι λαθρομετανάστες.
    …..συνεχίζεται

    ΑΛΕΞΙ-ΚΕΡΑΥΝΟ

  33. Alex, καλα κανατε και παρεμβαινετε για το επιπεδο εδω μεσα. Αναμενω μετα την νεα σας επεμβαση να υπαρξει αισθητη βελτιωση – την πρωτη φορα μαλλον σας αγνοησαν.

    Εις οτι με αφορα, δεν προκειται παντως με τιποτα να κατεβω στο επιπεδο του Σ.X.Λ. (αληθεια τι ειναι παλι αυτο; ο καθενας σας εχει φτιαξει απο δυο Οργανωσεις για να φαινεστε πολλοι; Αραγε, επειδη παραπανω το παιζετε και συννομοι και κοπτεστε για την ευνομια στην Ελλαδα – κατα πως σας βολευει βεβαια – αραγε να υποθεσω οτι εχετε και Καταστατικο και το εχετε καταθεσει σε Πρωτοδικειο; ).

    Παραθετω αυτουσιο το σχολιο τους για να το απολαυσετε εκ νεου (υποκριτες):

    << Θα φυγετε ολοι απο το Λουτρακι φασιστακια.! Θα σας βαρανε οι Αρβανιτες με τις βοιδ@@ες!>>

    Να τους χαιρεστε!

    Σε οτι αφορα τον Λενιν, ελεγε και αλλα καλυτερα για τους Δυτικους που τον ασπαζονταν.
    Αν δεν απειλουσαν την ζωη μου οι επωνυμοι Συντακτες σας παραπανω, θα κανονιζα να ερθετε στο Παντειο να τα διαβασετε και να παρετε ολοι σας λιγη πραγματικη μορφωση, γιατι η virtual μεσω Google και Wikipedia δεν εχει καμια σχεση.

    Με την ευκαιρια να επισημανω οτι για λογους που δεν χρειαζεται να αναφερω, στο Λουτρακι παραθεριζουν καθε χρονο πολλοι πεφωτισμενοι Καθηγητες Πανεπιστημιου, Αρεοπαγειτες, Ακαδημαικοι, κλπ, που εχουμε σπιτια εδω και ερχομαστε συνεχεια. Συχναζουμε σε ενα συγκεκριμενο cafe που ως Λουτρακιωτες θα το ξερετε. Μαζι και η μετριωτης μου. Τυχη και τιμη μεγαλη ειναι αυτη για το Λουτρακι και οφελος μεγαλο θα ειχατε να επιζητειτε να συζητατε με τετοιους Ανθρωπους. Ελπιζω μονο μην ερθετε και μας γιαουρτωσετε, οπως το συνηθιζετε στα πλαισια της Δημοκρατικοτητας σας.

    Παραθεριστης

  34. κύριε παραθεριστή με το πτυχίο του δεύτερου καλύτερου πανεπιστημίου του κόσμου και άριστε χειριστή του manipulation (που πρώτος διδάξας ήταν εκείνος ο κύριος που ήταν δεξί χέρι του άλλου καλού κύριου με το χαρακτηριστικό μουστάκι),κάθε φορά που πληκτρολογείτε από το Ιpad σας στην ταβέρνα (προσοχή μην το λερώσετε με τίποτα και δεν καθαρίζουν τα ρημάδια…ξέρω πόσο σημαντικό είναι το Ιpad,για έναν νεογιάπι – διαννοούμενο της ανώτερης πνευματικής κάστας των πεφωτισμένων,αν και εμείς οι φτωχοί (και τω πνεύματι,σε σύγκριση με εσάς),αρβανίτες αυτά τα θεωρούμε μηχανήματα του σατανά !!!),δάκρυα γεμίζουν τα μάτια μου,με τα αποστάγματα σοφίας και γνώσης που μοιράζετε σε μας ,τους ιθαγενείς.
    Και κάθε φορά,μου δίνετε το έναυσμα,να ψάχνω στο ίντερνετ και στα λιγοστά διαβάσματα μου (όπως είχε πει ο Βασίλης Ραφαηλίδης,"η βιβλιοθήκη είναι το πιο επικίνδυνο οπλοστάσιο"),για να μπορέσω (να προσπαθήσω,τουλάχιστον)να αντιπαρατεθώ απέναντι σε ένα μέλος ομάδας πεφωτισμένων,που έχει κάνει κοτζάμ πανεπιστημιακή μελέτη,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ωπ,μας ξέφυγε ένα ορθογραφικό στο "παγκόσμια",αλλά δεν σας παρεξηγώ,μάλλον φταίει το τζατζικάκι στο δάχτυλο,λόγω ταβέρνας…αν και διακρίνω μια τάση ανορθογραφίαςκαι μια τάση ανορθογραφίας,όταν προσπαθείτε να γράψετε την λέξη "λαθρομετανάστες" (την γράφετε 2 φορές στις 4 λάθος…ξέρετε,υπάρχει η έκφραση "γλώσσα λανθάνουσα…" και σε αυτή την περίπτωση,έρχεται η επιστήμη της ψυχολογίας και βγάζει τα συμπεράσματα της (ρωτήστε κανέναν από την ομάδα των πεφωτισμένων που ανήκετε,θα σας πει την επιστημονική γνώμη του)…δια του λόγου το αληθές,παραθέτω αυτούσια τα λόγια σας :
    "Λαθρομεταστες εβαλαν τις φωτιες στην Κορινθια (συνεληφθησαν και ομολογησαν)
    Λαθρομεταναστες εβαλαν τις φωτιες στο Αγιο Ορος (σσνεληφθησαν και ομολογησαν)
    Λαθρομεραναστης ο Δρακος της Παρου (συνεληφθη και ομολογησε)
    Λαθρομεταναστες οι Εκτελεστες της Παρου (επικειται η συληψη τους)"
    (πολλά ορθογραφικούλια διακρίνω,δεν σας χαλάει το ίματζ,ολόκληρος πεφωτισμένος,να κάνει τόσα πολλά και οι αγράμματοι – χρήσιμοι ηλίθιοι,που απευθύνεται,να μην κάνουν ;;;…σας εφιστώ,φιλικά,την προσοχή)

  35. Και αρχίζω : δεδομένης της έρευνας που έκανα,βρήκα ότι ο κύριος Grant Harris, senior reference librarian at the Library of Congress,(τί,μόνο εσείς θα μας μιλάτε για "resources" ;;;),ανέφερε ότι "δεν ήταν δυνατόν,να εντοπίσουμε τον συγκεκριμένο όρο (useful idiots),σε κανένα από τα επίσημα γραπτά έργα του Λένιν"…
    Επίσης,παραθέτω άρθρο,το οποίο βρήκα στο ίντερνετ και αναφέρει : "Στην πραγματικότητα, ο Λένιν δεν εφηύρε τη φράση "χρήσιμοι ηλίθιοι" για να περιγράψει τους υποστηρικτές του στη Δύση. Δεν έχουμε στοιχεία για το ότι χρησιμοποίησε ποτέ αυτή τη φράση. Το γεγονός ότι ο θρύλος [για αυτή] θεωρείται αληθής τόσο ευρέως και αναμασάται από συντηρητικούς σχολιαστές δείχνει ότι πρόκειται για μια μορφή προβολής, η οποία αντανακλά τη δική τους πεποίθηση ότι η διαφωνία είναι προδοσία. Κάποιες φορές μπορεί να είναι όντως έτσι, και συνήθως η προδοσία είναι εντελώς νόμιμη, αλλά τις περισσότερες φορές η διαφωνία είναι απλώς διαφωνία και τίποτε περισσότερο. Η σκέψη ότι η αντίθεση στην κυβέρνηση είναι αντικειμενική ένδειξη ότι είσαι με την άλλη πλευρά εκφράστηκε συχνά [στις Η.Π.Α] μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Η Daily Telegraph μάλιστα έδωσε για ένα διάστημα χώρο σε μια ημι-σταθερή στήλη που κατέγραφε τις δηλώσεις διαφόρων "χρήσιμων ηλιθίων", οι οποίοι αντιτέθηκαν στην στρατιωτική παρέμβαση στο Αφγανιστάν. Η Mona Charen, μια ανόητη νεοσυντηρητική, έγραψε ένα βιβλίο που προτείνει ότι "οι προδότες φιλελεύθεροι βοηθούν και παρηγορούν τον Μπιν Λάντεν", με τίτλο Χρήσιμοι ηλίθιοι. Υπάρχουν παρόμοια βιβλία για τον Φιντέλ Κάστρο και τους δικούς του "χρήσιμους ηλίθιους" στο Χόλυγουντ ή για τους "χρήσιμους ηλίθιους" του Τσε Γκεβάρα. Αυτοί που υποστήριξαν τους Σαντινίστας χαρακτηρίστηκαν "χρήσιμοι ηλίθιοι" του κομμουνισμού."
    Φυσικά,δεν τολμώ να αμφισβητήσω έναν πεφωτισμένο σαν κι εσάς,θεωρώντας ότι χρησιμοποιεί ψέμματα,στο όνομα της χρήσης του manipulation,ούτε ότι θεωρεί χρήσιμους ηλίθιους τους συντάκτες και τους διαχειριστές του Loutrakiblog,καθώς και τους αναγνώστες του,για να κάνει προπαγάνδα.

  36. Καθώς είστε απορροφημένος στο πεφωτισμένο έργο σας,αγνοήσατε,μάλλον,ότι το Loutrakiblog,είναι το πρώτο μέσο ενημέρωσης της πόλης στην οποία παραθερίζετε και τόσο κόπτεστε για το καλό της και ξεχάσατε ότι όποια είδηση συμβαίνει,την δημοσιεύουμε ή την αναπαράγουμε.
    Επομένως : για τις φωτιές της Κορινθίας,(κάποια από αυτές,όχι όλες φυσικά),μάθαμε ότι συνελήφθησαν κάποιοι Βούλγαροι (δεν αποκλείουμε την περίπτωση να έκαιγαν χόρτα,εκτελώντας γεωργικές εργασίες και η φωτιά να τουε ξέφυγε…,αν αποφδειχτεί ότι ήταν εμπρηστές,ας δικαστούν και καταδικαστούν).Εκτός κι αν αμφισβητείτε την τιμιότητα χλιάδων Ελλήνων αγροτών,που καίνε ξερόχορτα το καλοκαίρι (συνηθέστατο φαινόμενο στην επαρχία,αν και κακώς γίνεται,καθώς η πυροσβεστική το απαγορεύει)

    Δεν πιστεύω να θεωρείτε όλους αυτούς τους αγρότες,εν δυνάμει εμπρηστές…αν ναι,να μας το πείτε ή να τους καταγγείλετε.
    Στις υπόλοιπες φωτιές,δεν συνελήφθη κανένας και πουθενά δεν δημοσιεύτηκε κάτι τέτοιο,ούτε ομολόγησε κανείς οτιδήποτε.
    Σας παρακαλώ – προκαλώ,να μας παραθέσετε την πηγή σας και ευχαρίστως να την δημοσιεύσουμε.
    Για το θέμα του δράκου της Πάρου,τα είπαμε,να μην τα ξαναλέμε : όλοι καταδικάζουμε το στυγερό έγκλημα και ζητάμε να δικαστεί και να καταδικαστεί,σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.
    Δεν είμαστε (δόξα τω Θεώ) ούτε Λουτρακιστάν,ούτε Πακιστάν,για να εφαρμόσουμε την σαρία και τις εκτελέσεις ή τα λιντσαρίσματα (εκτός,βέβαια,κι αν δεν θεωρείτε ότι είμαστε ευρωπα'ι'κό κράτος ,οπότε να μας διαφωτίσετε και ως προς αυτό,πεφωτισμένε).
    Όσο για τους εκτελεστές της Πάρου,περιμένετε πρώτα να συλληφθούν και βλέπουμε… (μην την πατήσετε ,όπως με τους εκτελεστές του Ρέντη,όπου όλοι ωρυόσασταν και μόλις συνελήφθη μαζί και ο αστυνομικός που ήταν μπλεγμένος στο εμπόριο όπλων και τους εξόπλιζε,εξαφάνιστήκατε ως δια μαγείας…).
    Οι ένοχοι ας συλληφθούν και ας δικαστούν και καταδικαστούν (και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι…ρόλος της αστυνομίας είναι να αποτρέπει και να συλλαμβάνει…όχι να αποδίδει δικαιοσύνη,αυτό είναι δουλειά των δικαστών).

  37. Ώς προς τους χαρακτηρισμούς σας περί απλώς ηλιθίων,σας παραπέμπω στο "Δοκίμιο Περί Ανθρώπινης Βλακείας",του Carlo M. Cipolla,όπου με μοναδικό τρόπο και με χρήση των μαθηματικών,αποδεικνύει ότι :"
    «Το ηλίθιο άτομο είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος ανθρώπου που υπάρχει».(5oς νόμος)
    Με ένα μικρό παράρτημα: «Ο βλάκας είναι πιο επικίνδυνος από τον κακοποιό».(κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα,δεν είναι καθόλου τυχαία)
    Επίσης,το "Εγχειρίδιο Βλακείας",του Διονύση Χαριτόπουλου.
    (ζητώ συγγνώμη,εξ'αρχής,που υποδεiκνύω βιβλία σε έναν πεφωτισμένο με πτυχίο του δεύτερου πανεπιστημίου του κόσμου,αλλά νομίζω ότι θα σας είναι απίστευτα χρήσιμα).
    Στο σχόλιο σας,ότι αν αποτύχει η αστυνομία στο έργο της,το φθινόπωρο θα σφάζουμε ο ένας τον άλλον,τί υπαινίσεστε,πεφωτισμένε παραθεριστή με πτυχίο από το δεύτερο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ;;;
    Προτείνετε την χρήση βίας,δημόσια,δηλαδή ;;;
    Στο σχόλιο σας περί κλοπής,σοδομισμού από αλλοδαπό,αφού είστε τόσοι πολλοί (σε αντίθεση με εμάς ,που έχουμε και αλλοδαπούς και είμαστε και πακιστανόφιλοι),γιατί δεν δημιουργείτε ένα σύλλογο κλαπέντων και σοδομισθέντων,για να διεκδικήσετε την τιμή και την αξιοπρέπεια σας (που διακορεύουν οι αλλοδαποί;;;)
    Ώς προς το σχόλιο για τον αξιωματικό,με κάλυψε ο φίλτατος Alex,με το σχόλιο που σας παραπέμπει.
    Και,τελειώνοντας,επειδή,όπως επανειλημμένα σας είπα,εμείς στο Λουτράκι τα παντελόνια δεν τα φοράμε για να ζεσταίνονται τα άτριχα μπουτάκια και μιλάμε επώνυμα,σας προσκαλούμε σε ανοιχτή συζήτηση,για να παραθέσετε τα επιχειρήματα σας και να απαντήσουμε με τα δικά μας.
    Σε όποιον δημόσιο χώρο θέλετε,για να αισθάνεστε ασφαλής και με την παρουσία όποιων θέλετε.
    Και όποτε θέλετε.
    Επειδή ,όπως είπε ένας πεφωτισμένος,αναφερόμενος σε έναν φιλόσοφο:"η μεγαλυτερη κοινωνικη ανισοτητα ειναι στη ευφυια και στην αγαπη που συσωρευει κανεις στο περασμα του απο αυτον τον κοσμo".
    (τόση αγάπη,που αποκαλεί τους συμπατριώτες του,που διαφωνούν μαζί του,"με χειρότερα γονίδια,που δεν στροφάρουν."
    Ευχαριστώ για τον μονόλογο,για άλλη μια φορά,πεφωτισμένε παραθεριστή.
    Άγγελος Βλάσσης

  38. Άγγελε χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου.
    Εγώ αποσύρομαι από την κουβέντα καθώς ο παραθεριστής με προσβάλει συνέχεια, διαστρεβλώνει αυτά που γράφω και γενικότερα παραπληροφορεί. Αυτά τα στοιχεία δε βοηθάνε σε ένα υγιή διάλογο, αντίθετα υποβαθμίζουν τη κουβέντα σε επίπεδο λαϊκισμού και εντυπωσιασμού.
    Για ανοιχτή κουβέντα δηλώνω παρών και ας μη φοβάται ο παραθεριστής για γιαούρτια κλπ. Είμαι 50 χρονών και η μόνη περίπτωση που θα χρησιμοποιούσα βία θα ήταν για να υπερασπιστώ την οικογένειά μου η οποία παρεπιπτόντως δεν έχει κινδυνέψει επ'ουδενί από αλλοδαπούς. Αντίθετα σε μια παιδική χαρά εκτός Λουτρακίου πλησίασε χ-αυγιτης το παιδί μου και το ρώτησε αν είναι Ελληνόπουλο. Μετά την αντίδρασή μου βέβαια έφυγε αλλά ήταν ένα περιστατικό κατά το οποίο ένιωσα ότι η οικογένεια μου κινδυνεύει.
    Βλέποντας την στάση που κράτησε η πλειοψηφία των γραφόντων από πάνω (spinos,alex,av και για όσους ξεχνάω ζητώ συγγνώμη) αισιοδοξώ πως θα υπάρξει αντίσταση σε όλα αυτά που μας ετοιμάζουν, και χαίρομαι.
    Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

  39. Σημειωτέον ότι ο παραθεριστής από θαυμαστής της χα, δια μέσου του manipulation μετετράπει σε φίλο του Δένδια. Τυχαίο; Δε νομίζω.
    Θαύματα κάνει αυτο το manipulation.

  40. Ωραιο αυτο με τους Πακιστανους που μας απελευθερωσαν το Αιγαιο απο τους Γερμανους. Ακομα γελαμε εδω στην παρεα μας. Φανταζομαι αυτο εννοουσε ο αγνωστος παραπανω με το τρολερισμα. Εγω θα σας παρακεμψω παλι στα λεγομενα των δικων σας. Λοιπον οταν μοιραζοταν τα απελευθερωμενα εδαφη, ο Σταλιν ειπε στον Ρουσβελτ οτι τα Δωδεκανησα θα τα δωσουμε στους Ελληνες γιατι απελευθερωθηκαν απο τους Ελληνες. Α τον ανοητο το Σταλιν, συμφωνα με τα λεγομενα σας επρεπε να τα δωσει στους Πακιστανους…

    A.v. Επωνυμε, με αδικεις. Για να γραφω με ενα δεκτυλο στα γρηγορα (και με τζατζικι στο δακτυλο οπως λες) σε iPhone (τηλεφωνο ειναι αυτο οχι tablet) καλη ειναι η ορθογραφια μου. Εσυ φανταζομαι εχεις αυτοματο διορθωτη στον υπολογιστη σου – ωραιο πραμα ο αυτοματος διορθωτης ε; Αμα βγει και ο αυτοματος διαφωτιστης, την εκανες λαχειο – ειρωνα.

    Τωρα επειδη a.v. πολυ αναφερεσαι σε ατριχα μπουτακια, να στο επιστρεψω και να σε ενημερωσω οτι οντως τα ατριχα μπουτακια παιζουν οντως μεγαλο ρολο στην αγαπη πολλων σαν κι εσενα για τους Πακιστανους και λοιπους Λαθρομεταναστες, οπως κατεδειξε και η ερευνα που καναμε και παθαμε την πλακα μας οπως προειπα. Ακουτε:

    Κατ αρχας το φαινομενο της Λαθρομεταναστευσης στην Ελλαδα ειναι το μεγαλυτερο σε μεγεθος στην παγκοσμια Ιστορια, γι αυτο οπως προειπα αποφασισαμε να το μελετησουμς συστηματικα. Να ειστε σιγουροι οτι το φαινομενο της Λαθρομεταναστευσης στην Ελλαδα και οι τραγικες συνεπειες του, θα διδασκονται στο μελλον στα Πανεπιστημια παγκοσμιως ως case study, των κοινωνικων / πολιτικων / ανθρωπιστικων επιστημων. Κοντολογεις το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως απο τις δυνατοτητες της χωρας μας και εσεις ονειρευεστε.

    Λοιπον εμεις βρηκαμε στην Ελλαδα τις εξης κατηγοριες των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ Ελληνων που θελουν τους Λαθρομεταναστες στην χωρα μας (η σειρα ειναι κατα το πληθος αυτων):

    1. Για σεξουαλικους λογους. Ατομα (αντρες / γυναικες) που ικανοποιουνται σεξουαλικα απο / με Λαθρομεταναστες (αντρες / γυναικες). Περιλαμβανεται τοσο η πορνεια οσο και οι σχεσεις. Εδω παθαμε την πλακα μας με το τι συμβαινει. Βεβαια μετα τη διαπιστωση μας, καθοτι ειμαστε πλεον υποψιασμενοι, το βλεπουμε τωρα παντου μπροστα μας. Πχ διαβασαμε ολοι οτι ο Πακιστανος Δρακος της Παρου, ηταν Ζιγκολο στο νησι, με αμοιβη 50 και 100 ευρω απο <>. Δεν ξερω να στο μεταφρασω αυτο και στα Αρβανιτικα βρε a.v. Ξερεις αυτοι με τα ατριχα – πως τα λες στα αχολια σου – μπουτακια. Χαμος γινεται…

    2. Για εγκληματικους λογους. Ατομα του υποκοσμου. Οι Λαθρομεταναστες εχουν καλυψει ολη τη ζητηση για μπραβους, εκτελεστες, ναρκωτικα, κλπ.

    3. Για οικονομικους λογους. Ατομα που εκμεταλλευονται την παρανομη εργασια, και οποιοι απασχολουν παρανομα τους Λαθρομεταναστες σε διαφορες εργασιες, φουντωνοντας την παραοικονομια και την ανεργια στην χωρα μας.

    4. Για ιδεολογικους λογους. Οι λεγομενοι Χρησιμοι Ηληθιοι. Ιδεολογοι και λοιποι κυριως Αριστεριστες που τους ειπαν οτι ειναι καλο να υποστηριζουμε τους Λαθρομεταναστες και αυτοι υπακουσαν στους Ιστρουχτορες τους, χωρις να ρωτανε πολλα η να καταλαβαινουν πολλα. Αυτοι μας εξεπληξαν ευχαριστα γιατι ειναι ελαχιστοι. Αντιθετα με οτι πιστευεται, ελαχιστοι Αριστεροι δηλωσαν υπερ των Λαθρομεταστων. Εσεις πχ θα βαζατε Πακιστανο στο σπιτι σας να τον ταισετε και να τον κοιμησετε, με την γυναικα και τα παιδια σας μεσα ; Ε Συντροφοι; Ε; Εκτος βεβαια και ανηκετε και στην πρωτη κατηγορια, οποτε αλλαζει….

    Εγω στους παραπανω λογους αγαπης για τους Λαθρομεταναστες, δεν βλεπω κατι που προσωπικα να με αντιπροσωπευει. Πειτε μου εσεις σε ποιες απο τις παραπανω κατηγοριες ανηκετε.

    Παραθεριστης

  41. 95 σχόλια από πέντε-έξι-επτά άτομα και μας τα έχετε κάνει τούμπανο τα @$#%^Ι$@#@%$!
    ΈΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!όχι άλλο κάρβουνο εδώ μέσα με φασίστες και αντιφασίστες κουμούνια και αντικουμούνια.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?????

  42. Φίλε παραθεριστή θα μπορούσες να μας πεις πού είναι δημοσιευμένη αυτή η έρευνα που κάνατε; Θα ήθελα βεβαίως και να μου αναπτύξεις και τα συμπεράσματα από την συνθήκη Δουβλίνο 2. Επίσης: Ποιοι και με ποιο σκοπό χρηματοδοτούν όλη αυτή τη διακίνηση κακομοίρηδων από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής; Ποιοί τους εκμεταλλεύονται από τη χώρα μας και γιατί; Πού μένουν; Πώς τρέφονται; Πόσοι από τους λαθρομετανάστες βρίσκονται στη φυλακή π.χ. και τι κινήσεις έχει κάνει το κράτος για να ξεκινήσει τη διαδικασία επιστροφής τους στη χώρα τους (εφ' όσον είναι παράνομοι); Τι γίνεται αφού συλλαμβάνονται; Γιατί ενώ σε όλες τις πόλεις ανθίζει το παρεμπόριο δεν τους συλλαμβάνει κανείς; Φαντάζομαι ότι η έρευνα που κάνατε, θα είναι ολοκληρωμένη και θα περιέχει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα…

  43. Παραθεριστή είσαι υπέροχος.Φαντάζομαι το διασκεδάζεις με όλους αυτούς τους χρήσιμους που συζητάς,γιατι μόνο γέλιο βγάζουν.Συνέχισε ομως να γράφεις γιατι μου αρέσει πολύ να σε διαβάζω.Οσο για το ερώτημα που τους απεύθυνες θα απντήσω εγώ.Ανήκουν οι συγκεκριμένοι στην τέταρτη κατηγορία, η οποία βέβαια έχει και υποκατηγορίες..που έχουν να κάνουν με την ψυχοσύνθεση και τον χαρακτήρα απο δάυτους.Νά είσαι καλά συνέχισε να τους ξεφτιλίζεις…

  44. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ ΑΤΑ ΜΑΤΑ ΛΑΤΑ ΤΑΤΑ. ΟΛΟΥΡΜΟ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 1973 ΣΒΥΣΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ.ΣΑΚΟΥΛΑ?ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ,ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΜΑΝΑΡΙΑ Ε ΜΑΝΑΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ) ΚΑΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ(ΜΑΘΗΤΗΣ)ΟΟΟΥΥΥ.ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog