Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στους Αγίους Θεοδώρους για την ποιότητα του νερού στους οικισμούς

- Advertisement -

Δείτε το βίντεο…

*e-istos

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ …..
    ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΟΙΚΙΣΤΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ….
    ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ (ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ…ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ…
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!!!!

  2. ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ,ΧΤΙΣΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ[ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ]ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗ ΔΙΨΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ[ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Κε ΚΟΚΙΝΕΛΗ?]ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ[ΕΚΛΟΓΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ]ΝΕΡΟ ΣΑΣ ΕΤΑΖΕ Ο ΜΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ?ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ?ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΠΟΣΟ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ?

  3. Λεβεντες να εισται καλα που αναδειξατε αυτο το τεραστιο προβλημα τησς υδρευσης των οικισμων στους αγιους θεοδωρους…θλιβομαι σαν αγιοθεοδωριτης οταν 6000 συνανθρωποι μου αντιμετωπιζονται σαν ζωα….
    ενας αγιοθεοδωριτης!!!!!!

  4. επιτελους κυριοι τιμησατε ενα μπλοκ που φημιζεται για την τιμιοτητα του την ανεξαρτησια του εναντια στις πατριες και τους κηδεμονες…..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ….
    ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

  5. Μια ιστορία, για το νερό, που αφορά στην αναλγησία της εξουσίας και την αλαζονεία που την διακατέχει για τα όσα πράττουν οι συνήθως ανώριμοι πνευματικά και ακαλλιέργητοι ηθικά, εξουσιαστές. Ένα οδοιπορικό,που βιώνουν οι κάτοικοι των νομίμων "αυθαιρέτων" των οικισμών των Αγ. Θεοδώρων, στο όνομα των παθών της εξουσίας και των αποτελεσμάτων των ψυχικών τραυμάτων της ανθρώπινης ύπαρξης, που όσο πιό ψηλά βρίσκονται, τόσο πιό μεγεθυσμένες θα είναι και οι συνέπειές τους, για τους ίδιους αλλά και κυρίαρχα για τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog