Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συμβαίνει τώρα:Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας

- Advertisement -

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Πανόραμα Κεχριών πολύ κοντά στο στρατόπεδο που είναι βάση πυρομαχικών!…

Στο σημείο έχουν σπεύσει μονάδες της πυροσβεστικής μαζί με ομάδες εθελοντών καθώς και αεροπλάνα, όμως οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν αυτή την ώρα, δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

*Ευχαριστούμε την αναγνώστρια Βασιλική για την ενημέρωση

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο να τη σβήσει η Πυροσβεστική; Ο Μπούκουρας (όπως τον αναφέρεις) είναι πυροσβέστης ή βουλευτής; Γιατί π.χ. να μην τη σβήσει ο Ταγαράς ή ο Δήμας ή ο Κόλλιας και πρέπει οπωσδήποτε ο Μπούκουρας; Και τέλος άλλη μια ερώτηση: Μήπως τα έχουμε ισοπεδώσει όλα;

  2. Αν θελουν να βοηθησουν ας παρουν κανα πυροσβεστικό οχημα η΄εξοπλισμο για να κανουν οι ειδικοι την δουλεια τους. Μην δω παλι μπλουζακια και σημαιες και τετοιες κατινιες!

  3. 7:04 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΡΕ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ( Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ) ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ….

  4. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ.ΤΙ ΡΩΤΑΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΕΡΑΙΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  5. Να κάνουμε πλάκα και με τις φωτιές τι να πω; Εχουμε ξεφύγει, είναι βέβαια ότι δεν καιγόμαστε εμεις αλλά οι άλλοι, αλλιώς θα βλέπαμε τι πλάκα θα έκαναν κάποιοι, είναι αυτο που λένε το σπίτι του γείτονα ας καει το δικό μου μην πάθει τίποτα, Έλληνες δεν αλλάζουμε ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog