Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανακοινώθηκαν τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου για το 2012

- Advertisement -
0

Ανακοινώθηκαν τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου για το 2012…
Ανακοινώθηκε στις 15/8, η ετήσια λίστα με τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου από το Center for World-Class Universities του Jiao Tong University στη Shanghai.

Η λίστα περιλαμβάνει τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο με βάση τις ακαδημαϊκές και ερευνητικές τους επιδόσεις. Θεωρείται μια από τις εγκυρότερες αξιολογήσεις σε επίπεδο πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται (για ακόμη μια χρονιά) το Πανεπιστήμιο του Harvard και στη δεύτερη θέση το Πανεπιστήμιο του Standford. Τρίτο στη λίστα είναι το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ – Massachusetts Institute of Technology, τέταρτο για φέτος είναι το Πανεπιστήμιο Berkely της California και πέμπτο στη σειρά είναι το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Ακολουθούν για να συμπληρώσουν τη λίστα με τα 10 καλύτερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα το California Institute of Technology, το Princeton, το Columbia, το University of Chicago και το University of Oxford.

Στην κορυφή της εκπαίδευσης και της έρευνας βρίσκεται η Αμερική με 17 Πανεπιστήμια στη λίστα με τα 20 καλύτερα του κόσμου.

Τα καλύτερα Ευρωπαικά πανεπιστήμια είναι το University of Cambridge (στην 10η θέση), το University College του Λονδίνου (στην 21η θέση), το ETH της Ζυρίχης (στην 23η θέση).

Στη λίστα των καλυτέρων πανεπιστημίων βρίσκονται και 2 ελληνικά Πανεπιστήμια. Το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας που βρίσκεται στη θέση 201-300 καθώς και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στη θέση 301-400. Πρακτικά ισόβαθμούν με τα υπόλοιπα Πανεπιστήμια της 100αδας οπότε η κατάταξη στη λίστα έγινε αλφαβητικά.

Δείτε την λίστα με τα καλύτερα πανεπιστήμια ΕΔΩ

Επίσης ανακοινώθηκαν λίστες με τα 200 καλύτερα πανεπιστήμια σε διάφορους τομείς έρευνας/επιστήμης. Ακολουθούν οι κατηγορίες με τα 5 πρώτα Πανεπιστημία σε καθεμιά.

Natural Sciences and Mathematics – Harvard, Berkeley, Princeton, Caltech and MIT

Engineering/Technology and Computer Sciences – MIT, Stanford, Berkeley, UIUC and UT Austin

Life and Agriculture Sciences – Harvard, MIT, UC San Francisco, Cambridge and Washington (Seattle)

Clinical Medicine and Pharmacy – Harvard, UC San Francisco, Washington (Seattle), Johns Hopkins and Columbia

Social Sciences – Harvard, Chicago, Berkeley, MIT and Columbia

Mathematics – Princeton, Harvard, Berkeley, Cambridge and Stanford

Physics – Harvard, MIT, Berkeley, Princeton and Caltech

Chemistry – Harvard, Berkeley, Stanford, Cambridge and ETH Zurich

Computer Science – Stanford, MIT, Berkeley, Princeton and Harvard

Economics/Business – Harvard, Chicago, MIT, Berkeley and Columbia

πηγή : neopolis.gr

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΤΟΥ LSE ΠΟΥ ΦΟΙΤΗΣΕ Ο ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ.ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ .ΠΑΝΟΣ ΠΟΜΟΛΟΣ.

    Υ.Γ. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΦΟΙΤΗΣΕ.

  2. a.v. είχα αποφασίσει να μην σας ξανα-απαντήσω, καθότι η βλακεία είναι ανίκητη, οπότε χάνω τον χρόνο μου με εσάς, όμως επειδή η συγκεκριμένη ανάρτησή σου και το σχόλιό σου είναι επί προσωπικού προς εμένα, θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω, όχι για σένα, αλλά ως υποχρέωση προς τους Συναπόφοιτούς μου και το Σχολείο μας, το LSE.

    Μάθε λοιπόν άσχετε a.v. ότι η παγκόσμια αξιολόγηση και κατάταξη των Πανεπιστημίων γίνεται ανά discipline (τομέα επιστήμης αν δεν καταλαβαίνεις – σιγά μη καταλαβαίνεις…). Αυτό γιατί κάθε Πανεπιστήμιο παρέχει Σπουδές σε ένα πλήθος διαφορετικών επιστημών, όμως δεν μπορεί να είναι εξίσου καλό σε όλες τις επιστήμες – Σχολές – Τμήματά του. Μπορεί π.χ. ένα Πανεπιστήμιο να είναι άριστο στα Μαθηματικά, όμως στην Ιατρική να είναι κάτω του μετρίου.

    Επίσης μάθε ότι η παγκόσμια αξιολόγηση και κατάταξη των Πανεπιστημίων είναι ετήσια, ακριβώς γιατί από χρόνο σε χρόνο η κατάταξη μπορεί να αλλάξει και μάλιστα δραμματικά μερικές φορές.

    Επομένως αυτό που μετράει και μπορεί να επικαλείται κάποιος απόφοιτος Πανεπιστημίου, είναι η θέση που είχε το Πανεπιστήμιό του την χρονιά που αυτός αποφοίτησε, στην επιστήμη που αυτός σπούδασε.

    Εν προκειμένω, το LSE, στα Social Sciences (κοινωνικές επιστήμες) που εγώ σπούδασα (ο τομέας όπου είναι διάσημο), την περίοδο που φοίτησα (1986-1990), ήταν όντως Νο2 στον κόσμο σε κατάταξη, θέση που μάλιστα διατήτηρησε έως το 2005!

    Για του λόγου το αληθές, βλ. στη Wikipedia, λήμα London School of Economics, κεφάλαιο Rankings and reputation, πίνακας World rankings, γραμμή Social Sciences, και επίσης βλ. Word University Rankings, πίνακας The world’s top social sciences universities, στο link:

    http://www.timeshighereducation.co.uk/hybrid.asp?typeCode=143

    και στο link:

    http://www.timeshighereducation.co.uk/hybrid.asp?typeCode=181

    Τέλος να ξέρεις a.v. ότι το LSE έχει βγάλει 34 Αρχηγούς κρατών και 16 Νομπελίστες, κάτι ασύληπτο για οποιοδήποτε άλλο Πανεπιστήμιο στον κόσμο.

    Εν κατακλείδει, στην περίπτωσή σου ισχύει το ότι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς – και να γράφεις. Περιορίσου στην θεματολογία της Espresso που επικαλείσε ως έγκυρη πηγή στα άρθρα σου, ή στις προκηρύξεις του Αντιφασιστικού σου Μετώπου Γερανείων (αλήθεια, στο Πρωτοδικείο Κορίνθου δεν βρέθηκε καταστατικό – παράνομη οργάνωση έ; – θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτό).

    Υ.Γ. Με τον Θεοφίλου ήσουν κι εσύ friend στο facebook; Αφού έχεις ώρα να γράφεις, γιατί δεν μας κάνεις καλύτερα μία ανάλυση για τον Θεοφίλου, μιας και είστε του αυτού αντιεξουσιαστικού χώρου;

  3. 6:07 Δεν διορθωνω τιποτα. Εχω στειλει την απαντηση στον av για το αρθρο του. Αν δεν την βλεπεις ακομα δεν φταιω εγω – προφανως θα λογοκρινεται, κατα τις συνηθεις <> διαδικασιες.

  4. παρα-θεριστή,ακριβώς επειδή η βλακεία είναι ανίκητη…όσους τίτλους "τιμής" κι αν έχει,ο κοινωνικά αμόρφωτος και επικίνδυνος,παραμένει το ίδιο,είτε αρχηγός κράτους είναι,είτε νομπελίστας (που φυσικά εσύ δεν είσαι τίποτα από αυτά τα 2…αν οι νομπελίστες μας είχαν τις δικές σου "ανώτερες" θεωρίες,θα είμασταν ακόμα στα δέντρα).
    Πουθενά δεν αναφέρεται στην ανάρτηση το όνομα σου.
    Πουθενά δεν καταφέρεται η ανάρτηση σε κάποιο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.
    Πουθενά δεν σχολιάζω εγώ,αναφέροντας το όνομα σου.
    Σου είπα,εμείς τα παντελόνια δεν τα φοράμε για να ζεσταίνουν τα άτριχα μπουτάκια μας.
    Για αυτό και,σε αντίθεση με σένα,εγώ γράφω πάντα τα σχόλια μου επώνυμα και με την διαδυκτιακή μου υπογραφή.
    Α,και ακόμα (μια και το θυμήθηκα),περιμένουμε να μας κλείσεις το μπλογκ,επειδή σε απειλήσαμε…τί έγινε,μπέρδεψες τους Σφακιανάκηδες και έστειλες τα στοιχεία στον Νότη ;;;
    Kαι για να αποδειχτεί για άλλη μια ακόμα φορά ότι η βλακεία είναι ανίκητη,σε προκαλώ να μου αποδείξεις (με στοιχεία αληθινά,όχι με τα δικά σου,που εκδίδονται στα scientific journals και δεν χρέωσαν μόνο την σφαγή της Χίου στους μετανάστες…αλήθεια,προτρέπεις στην χρήση βίας ;;; ακόμα δεν απάντησες ΟΥΤΕ σε ΑΥΤΟ.),πότε δήλωσα εγώ οπαδός του αντιεξουσιαστικού χώρου ;;;
    Όσο για το Α.Μ.Γ.,μια και το έψαξες,για ξεκαθάρισε τί εννοείς λέγοντας "θα το ψάξουμε κι αυτό";;;
    Πληροφοριακά,είναι τόσο παράνομο,που έχει κάνει ανοικτές και επίσημες συναντήσεις στο Πνευματικό Κέντρο.
    Για το τί πρεσβεύει,άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε τις αρχές και τις θέσεις του,που έχουν δημοσιευτεί και στο Lb.
    Θα σε λυπήσω,αλλά στην Ελλάδα έχουμε ακόμα το διακαίωμα να συναρθροιζόμαστε δημόσια πάνω από 3 άτομα και εκφράζουμε ανοιχτά την γνώμη μας.
    ΥΓ. Αν όποιος δεν ανήκει στην ακροδεξιά σου,είναι αντιεξουσιαστής,λυπάμαι,αλλά θα σε πληροφορήσω ότι το 93 % του ελληνικού λαού (με τα δικά σου δεδομένα),είναι αντιεξουσιαστές.
    Ο Θεοφίλου,είναι μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς.
    Ξεστραβώσου και διάβασε τις προκυρήξεις τους,(μάλλον δεν στο είπαν στο πανεπιστήμιο τί πρεσβεύουν οι τρομοκράτες),για να δεις πόση σχέση έχουν με την αριστερά και με την δημοκρατία.
    Στο καλό και δεν θα μας χαλάσει καθόλου αν δεν ξανασχοληθείς μαζί μας.
    Και μια και είσαι και καλός στο ρουφιανιλίκι και στο μπατσιλίκι,τα στοιχεία μου τα έχεις.
    Μπες και στο facebook και τσέκαρε αν έχω σχέση με Θεοφίλου και λοιπούς (φυσικά,αυτό μόνο ένα κόμμα το έβγαλε στο διαδύκτιο,αυτό που εκπροσωπείς εσύ και ο λόγος του είναι επιπέδου καφενείου από κατσικοχώρι) αντιεξουσιαστικούς χώρους.

  5. paratherizis me ta lefta tou laou e?
    popo
    fovame tora pou tha pas piso stin doulia sou .
    alithia giati den mas les kai to onomataki sou ?
    ti fovase ? esi enas pefotismenos me ipsiles gnorimies kai prostasia?
    ti fovase ?
    tha sou po egw ti fovase.
    fovase ton idio sou to eafto.
    fovase oti to sistima pou se anethrepse se spudase kai sou edose "doulia" tha katarefsi , kai malista sintoma, kai stii pragatiki dimokratia pou tha erthi esi kai oi omioi sou den exoun thesi.
    ksi elpizis kratontas tin anonimia sou na "pexis mpala" kai stin sinexia.
    ala me tin elpida tha minis esi kai oi omioi sou.
    to kseris oti den diaferis se tipota apo ton theofilou, ise apla stin ali meria tou nomizmatos mazi me ton pagkalou kai tous alous "dimokrates".

    filakia, enas apo aftous pou plironoun gia na apolamvanis!

  6. 12:34 θα σε απογοητευσω. Ουδεποτε πηρα λεφτα απο το κρατος και κατ επεκταση του λαου και τα δικα σου. Αντιθετως μονο δινω λεφτα στο κρατος και για να καταλαβεις φετος πληρωσα φορους πανω απο 50.000 ευρω. Αν ισχυε η λογικη των Αρχαιων Ελληνων, οπου ο καθενας ειχε δικαωματα αναλογως των φορων που πληρωνε, τοτε μαλλον η μακρια γλωσσα σας θα επρεπε να μικρινει πολυ και ενω τωρα μας εχετε τρελανει στο μπλα μπλα σας, εκει μαλλον θα σας βαζανε να κανετε τουμπεκι.

    Μαθε λοιπον Συντροφε οτι ολα τα χρονια εισπρατω μονο απο τον Ιδιωτικο τομεα. Μαθε επισης οτι δουλευα και οταν σπουδαζε και τις σπουδες μου τις χρηματοδοτησα ο ιδιος. Εσυ Συντροφε με τα λεφτα του Μπαμπα; Η μηπως με τα λεφτα του Μπαμπα την βγαζεις ακομα;

    Μαθε τελος, οτι παροτι στον Ιδιωτικο Τομεα πρεπει να δουλευεις πολυ, διαθετω δωρεαν τον χρονο μου για τα κοινα, ειμαι αμησθι Μελος σε δυο Διοικητικα Συμβουλια κοινωφελων Ιδρυματων – Σωματειων, οπου προσφερω δωρεαν τις υπηρεσιες μου και διδασκω δωρεαν οπου μου ζητειται. Τελος μαθε οτι προσφερω και τα μισα απο οσα βγαζω σε παιδια με ειδικες αναγκες, γιατι βγαζω πολλα και δεν μου χρειαζονται τοσα.

    Αυτο συντροφοι ονομαζεται ανθρωπισμος – εννοια που εσεις εχετε διαστρεβλωσει και καπηλευεστε υπερ των φιλων ( ή εραστων ) σας Λαθρομεταναστων.

    Σε οτι αφορα εσενα av, ρωτας και ξαναρωτας αν ειμαι εναντιον της βιας. Λυπαμαι αλλα θα σου παρω τωρα και αυτην την καραμελα, οπως σου εχω παρει και ολες τις αλλες σε παλαιοτερες απαντησεις μου. Μαθε λοιπον ´ αθωε ´ a.v οτι ειμαι εναντιον της απροκλητης βιας. Απροκλητη βια ασκει π.χ. ο Πακιστανος φιλος σου που χωρις να προκληθει χτυπαει με την πετρα την Μυρτω στην Παρο. Εσυ a.v. οταν το κανει αυτο στην αδελφη σου και εισαι μπροστα στη σκηνη, κατσε να τον βλεπεις δηλωνοντας οτι εισαι εναντιον της βιας. Ε λοιπον εγω δεν θα κατσω να τον βλεπω – θα πεσω πανω του και οτι γινει.

    Μαθε επισης a.v οτι περα απο αυτη τη βια, υπαρχει και η βια του να μην λεφτα να παρεις στο παιδι σου γαλα επειδη εισαι ανεργος, η βια να βρισκουν τα παιδια το πατερα τους κρεμασμενο, και αλλα πολλα που δεν εχουν σχεση με τον κ. Μπουκουρα που τοσο σε ενοχλησε, εχουν ομως ολα αμεση σχεση με τους φιλους σου τους Λαθρομεταναστες και αυτα που εχουν επιφερει στην Ελλαδα..

    Τελος εχε υποψη σου οτι οσο με προκαλειτε επι προσωπικου, θα ειμαι εδω για να σας βαζω στη θεση σας. Τσαμπα μαγκες…

  7. αγαπημένε μας παρα-θεριστή,λυπήσου μας !!! μας έχεις πάρει όλες τις καραμέλες (αν και δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα από όσα σε έχουν ρωτήσει όλοι εδώ μέσα)…και μας παραθέτεις ΝΕΟ βιογραφικό,λες και στο ζήτησε κανένας…υπάρχουν και ψυχίατροι για τέτοιες περιπτώσεις,ξέρεις…όσο για το "τζάμπα μάγκες",και το μας "βάζεις στην θέση μας",η πρόσκληση είναι ακόμα ισχύει για δημόσιο διάλογο σε ανοιχτό χώρο της αρεσκείας σου…είπαμε,ε,τα παντελόνια δεν τα φοράμε για να ζεσταίνουν τα άτριχα μπουτάκια ….

  8. o paratheristis den einai iparkto prosopo. opios theli as sinexisi na asxolite me fantasmata.
    imoun poli tixeros pou to mati mou epese entelos tixea vriskomenos ae cafe se kapion pou egrafe sxolia . kai ipegtafe paratheristis. distixoa gia fton pleon to paramithaki tou megalou kai tranou teliose. opios theli as sinexisi mazi tou

  9. φίλε 1:14,το έχω αναφέρει απο την αρχή της "ενασχόλησης" με το συγκεκριμένο άτομο…σε λίγο όλοι θα λέμε "είμαστε παραθεριστές !!!"…ο νοών,νοείτω…

  10. Μα αυτός που υπέγραφε ως παραθεριστής ,προφανως και είναι ο παραθεριστής.Οπότε γιατι λες οτι είναι φάντασμα;Εκτός και αν αναγνώρισες τον τύπο και ξέρεις οτι δεν είναι αυτός που λέει οτι είναι…Δεν το διευκρινίζεις.

  11. A.v.με προκαλεις παλι με τους Ψυχιατρους και θα τα ακουσεις ξανα. Φαινεται πω σου αρεσει να την ακους – βελτιωνεσαι.

    Λοιπον για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις, σε οσες ερωτησεις σου με αφορουσαν, εχω απαντησει. Τωρα αν δεν σου απαντησα σημειο προς σημειο και τα θες σε επιπεδο λο και λα ισον λολα για να τα καταλαβεις, αυτο ειναι δικο σου προβλημα. Εσυ ομως μας περνιεσαι για σα-ι-νι οποτε θα τα καταφερεις να επεξεργαστεις και να συνθεσεις τις απαντησεις που ψαχνεις απο τα γραφομενα μου.

    Τωρα για τον δημοσιο διαλογο μας, σου εχω ξαναπει οτι οσο εχετε τον καθε Φασιστα Θεοφιλου (γιατι αυτο ειναι ο πραγματικος Φασισμος στην κοινωνια μας, οσο και να θελετε να το βαφτιζεται αλλιως) στην παρεα σας, δεν προκειται να σου κανω την χαρη να πεσω στα χερια σας.

    Τελος για πες μας και κατι για τα δικα σου πιστευω, να καταλαβουν και οι αλλοι δυο πραγματα για σενα, γιατι εγω σας ξερω καλα: λοιπον παρε λεξη προς λεξη οσα ανεφερα στο προηγουμενο post μου για την βια και σχολιασε τα και πες μας τις δικες σου θεσεις πανω σε αυτα. Για να δουμε…

    Υ.Γ. Βιογραφικο παλαιο και νεο δεν εχω. Ενα ειναι. Προφανως ειναι αυτη η αδυναμια σου στη συνθεση οσων διαβαζεις, που σου προκαλει καποια συγχυση… Αναμενομενο…

  12. παρα-θεριστή,τον ορισμό του φασισμού τον ξέρω πολύ καλά (επέτρεψε μου).
    Και όντως είναι αυτό που ζούμε σήμερα.
    Όπου έχουν βγει απο τα λαγούμια τους,κάτι εραστές των γερμανοτσολιάδων και των ταγμάτων ασφαλείας σαν και σένα και δηλώνουν εναντίον της "απρόκλητης" βίας.
    Θα ήθελες πάρα πολύ στα όρια του manipulation που κάνεις α βγει κάποιος και να σε βρίσει ή να σε απειλήσει,για να κάνεις σαν την χήρα στο κρεβάτι,αλλά δεν σου βγαίνει όπως βλέπεις.
    Μας αρκεί να γελιοποιείσαι με αυτά που λες,με τα "βιογραφικά" που στέλνεις (εκεί χρήζει ψυχιατρικής περίπτωσης…κανένας φυσιολογικός άθρωπος δεν αυτοδιαφημίζεται ,για να δείξει την ανωτερόητα του),με τις ψευδείς ειδήσεις που διαδίδεις (και είναι χειρότερες από την ανάρτηση που έβαλε ο Alex, από την Espresso,επειδή τις παίρνεις από συγκεκριμένα κομματικά site με επίπεδο ομιλίας και σκέψης βόθρου (ξέρεις εσύ ποιά λέω…μπορεί να αρέσκεσαι στο ρουφιανιλίκι και το μπατσιλίκι,αλλά κι εμείς ξέρουμε να ελέγξουμε τις "πηγές" σου).
    Εγώ,για να στην χαλάσω για άλλη μια φορά,ω πεφωτισμένε με το πτυχίο του (ποιού αλήθεια ήταν το νούμερο,ξέχασα…) καλύτερου πανεπιστημίου του κόσμου,δηλώνω ενάντια και στην απρόκλητη και στην κοινωνική βία και σε όλες τις μορφές βίας από άνθρωπο σε άνθρωπο.
    Προτιμώ την ειρωνεία,με άτομα του επιπέδου σου.
    Όσο για το ποιός ευθύνεται για την σημερινή βία ,που όλοι βιώνουμε στην καθημερινότητα μας (εκτός από εσένα βέβαια,που είσαι άλλου επιπέδου),ο μόνος που δεν δικαιούται να μιλάει και να καλεί αυτόκλητους δικαστές (άρα ξεκάθαρα χρήση βίας) είσαι εσύ και κάτι καλοβολεμένοι Ελληνάρες που έχουν καταστρέψει την χώρα και σηλητηριάζουν τα μυαλά του κοσμάκη με μίσος.
    Γιατί η μόνη λέξη που πραγματικά σε χαρακτηρίζει είναι αυτή : Mίσος.
    Κάτσε βράσε σε αυτό και στα σύνδρομα ανωτερότητας σου και εμείς θα περνάμε καλά,γελώντας με τα πεφωτισμένα σχόλια σου.
    Όσο για την πρόσκληση,ισχύει πάντα και ο λόγος είναι για να γελοιποιηθείς και δημόσια,φυρερίσκο,παρα-θεριστή.

  13. A.V. Θα συμφωνησω μονο σε ενα πραγμα μαζι σου, οτι οποιος πρωτοσυστηνεται ως πτυχιουχος ειναι για δεσιμο. Μονο που αυτο το εκανες εσυ. Αν διαβασεις το πρωτο μου post εδω μεσα (ως απαντηση μου στην καταπτυστη προκηρυξη του Αντιφασιστικου Μετωπου Γερανειων, εγω λοιπον πρωτοσυστηθηκα ως απλος Παραθεριστης. Ακολουθως μου απαντησε ενας Συντροφος σας, αποκαλωντας με αγραμματο (ελλειψει αλλων επιχειρηματων φανταζομαι) και ετσι αναγκαστηκα να αναφερω οτι εχω σπουδασει. Αλλωστε οι αγραμματοι δεν ειναι πια στον δικο μας χωρο…

    Εσυ ομως a.v., εκανες ακολουθως το πρωτο σου post και μου πρωτοσυστηθηκες ως κατοχος δυο (2) πτυχιων! Τι ψωναρα, σκεφτηκα αμεσως… Μετα σου καρφωθηκε η ιδεα οτι εγω το εκανα αυτο πρωτος…. Αυτο λεγεται ιδεασμος, βαρια κατασταση…

    Εις οτι αφορα το θεμα της βιας, δηλαδη μας δηλωνεις οτι οταν θα εβλεπες τον Πακιστανο να βιαζει και να κτυπαει με την πετρα την αδερφη σου, εσυ δεν θα εκανες τιποτα!!!!! Να λοιπον που εσυ τελικα εχεις τα ατριχα μπουτακια εδω μεσα…

  14. χαχαχαχαχαχα Σωστος ο παραθεριστης! Ξεχασαν πως αυτοι σε ειπαν πρωτο αγραμματο, ενω αν διαβασεις παμπολες δημοσιευσεις κατηγορουν τους αλλους με χαρακτηρισμους αμοιβαδες, ανθρωποειδη, ανιστοριτους κλπ κλπ κλπ Ενω αλλες παρατηρησεις στυλ: εγω δεν ειμαι τετοιος, με ξερουν όλοι, με γνωρίζουν, εγω ειμαι υπερανω, εγω ξερω τα παντα (φουλ αυτοπροβολη δλδ) δινουν και παιρνουν. Για γελια ειναι, μην συγχιζεσαι…

  15. παραθεριστή,με τα άτριχα μπουτάκια που κρύβεσαι για να μην πέσεις στα χέρια των αντίχριστων αναρχοκομμουνιστών (μέχρι εκεί φτάνει το αρρωστημένο σου μυαλό),όπως λοιπόν ομολογείς μόνος σου,εσύ προέβαλες το πτυχίο σου,απαντώντας σε "σύντροφο" μου.
    Το οποίο,σε απλά ελληνικά,σημαίνει δεν σε χαρακτήρισα ΕΓΩ αγράμματο (αντίθετα ΕΣΥ χαρακτήρισες ένα σύνολο ανθρώπων (η γνωστή ιδεοληψία) και σε περιέλαβα ,εν πλήρη ειρωνεία,επειδή όλα όσα αναφέρεις είναι ψευδή και αναπόδεικτα.
    Η μεγαλομανία σου,έφτασε σε σημείο να μας παραθέτεις πτυχία,τίτλους και "ανθρωπιστικό" έργο (φυσικά κατ'επιλογή και φυλή),το οποίο δεν έχω δει να τονίζει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος στην ζωή του.
    ΕΣΥ χαρακτήρισες ανθρώπους που δεν ξέρεις και συνέχισες να ψεύδεσαι στα πλαίσια του manipulation,το οποίο κατέχεις άριστα (αλλά ,όπως είδες μερικοί ξέρουν να το αποφεύγουν αντίστοιχα καλά και σου χαλάει η "σάλτσα",καθώς σε ΟΛΑ τα ερωτήματα που σου τέθηκαν από εμένα,τον s-spinos,τον Alex και ένα σωρό κόσμο,απλά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ).
    Μπήκες σε ένα blog,για να υπερασπιστείς την εμετική σου παρακίνηση και προτροπή σε βία και μόλις πήρες τις απαντήσεις σου,άρχισες τους χαρακτηρισμούς,προσπαθώντας να αποπροσανατολίσεις τους αναγνώστες με "φανταστικές" μάχες με παραθεριστές,με Αρβανίτες,με αναρχοκομμουνιστές κλπ (λυπάμαι αν μερικά παιδάκια αντί να παίζουν με τα άλλα παιδάκια και τα παιχνίδια τους,έτρωγαν φάπες από όλους,όταν ήταν μικρά και τους έμεινε το σύνδρομο του κακομαθημένου μπούλη που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο είτε σαν γκαιμπελίσκος,είτε σαν τον γνωστό μυστακοφόρο εραστή της κατσίκας,του οποίου τις ιδέες προσπαθείς να κυκλοφορήσεις εδώ μέσα).
    Όσο για θέμα της βίας,"πρόεδρε" του συλλόγου βιασθέντων και σοδομισθέντων από αλλοδαπούς (μια και το αναφέρεις συνέχεια,δείχνει ότι σου έχει γίνει εμμονή…να το κοιτάξεις,γιατί ο Φρόυντ μιλούσε για κρυφές επιθυμίες στο υποσυνείδητο),επειδή εγώ είμαι εναντίον της βίας (και ένας κύριος με άτριχα μπουτάκια (κυριολεκτικά),αλλά με 8 κιλά όρχεις (που εσύ και οι πεφωτισμένοι σου δεν πρόκειται να φτάσετε στο ελάχιστο),κατάφερε με αυτό το δόγμα να ξεσηκώσει έναν ολόκληρο λαό και να αναγκάσει μια αυτοκρατορία να ξεκουμπιστεί από την χώρα του),δεν θα σου ευχηθώ το αντίστοιχο (περί βιασμού και χτυπημάτων που αναφέρεις,μια και αυτά ανήκουν στο δικό σου επίπεδο και στο δικό σου μυαλό)θα σου ευχηθώ κάτι (που όλοι οι άλλοι θα γελάσουν,μια και η περίπτωση σου αντιμετωπίζεται μόνο με χιούμορ) : την δική σου αδερφή να ερωτευτεί "λαθρομετανάστη" (ΕΣΥ μου δίνεις το δικαίωμα,αναφέροντας συγγενικά πρόσωπα) ή να γίνει αναρχοκομμουνίστρια…
    Ξέρεις,όλα εδώ πληρώνονται…θεία δίκη,που έλεγαν και αρχαίοι ημών (εσύ έχεις δικούς σου,από τους "άλλους") πρόγονοι…

  16. ΥΓ."Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς."
    Το είχε πει ο εν λόγω κύριος…και το προτιμώ από το "Mein Kampf"…έμα επιλογών και προτεραιοτήτων είναι όλα στη ζωή,αγαπητέ παρα-θεριστή.

  17. av, ξεκόλα απ' αυτόν που αυτοαποκαλείται παραθεριστής , γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για ρουφιανοβλάκα, που το πιθανότερο είναι να είναι κάτοικος τα τελευταία χρόνια στο Λουτράκι και μάλιστα γνωστός στους εδώ μπλόγκερ. Οι περισσότερες εκφράσεις του δείχνουν πεζοδρομιακή νοοτροπία και δεν είναι απίθανο τέτοιοι τύποι να βρίσκονται πίσω από την ιδεολογική καθοδήγηση των τελευταίων δολοφονικών ρατσιστικών επιθέσεων ανά την Ελλάδα. Όσο για τις αιτιάσεις του για την σύνδεση της Αριστεράς με την τρομοκρατία είναι περιττή, γιατί αποτελεί την κορύφωση της ακροδεξιάς προβοκάτσιας απέναντι στην όποια δημοκρατική έκφραση ή κοινωνική αντίσταση, συγχέοντας εντέχνως τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες της μεταπολίτευσης ενάντια στο καθεστώς της εκμετάλλευσης, με την σεχταριστική και αδιέξοδη λογική της όποιας ένοπλης γκρούπας. Χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν καταδικάζει την βία απ' όπου κι αν προέρχεται, αλλά θεωρεί και ευθέως την αυτοδικία ως θέσφατο, ξεχνώντας ότι ζει ακόμα σε μία ευνομούμενη πολιτεία, που έστω και τύποις διατηρεί τα χαρακτηριστικά μίας κρατικής συγκρότησης. Αυτού του είδους οι σχολιαστές- αγκιτάτορες αποτελούν τα ιδεολογικά πουλέν ακροδεξιών ομάδων, που κινούνται στα όρια της κοινωνικής νομιμότητας και βρίσκονται ακόμα και πέραν της Χρυσής Αυγής. Η ακραία φρασεολογία του και η ακροβασία της σκέψης του παραπέμπουν σε ιδεολογική του συγγένεια με παραστρατιωτικές πολιτοφυλακές τύπου οργάνωση χ ή με τις ακραιφνείς νεοφασιστικές ομάδες των Αυτόνομων Εθνικιστών που ενοχοποιούνται για σωρεία βίαιων φραστικών και σωματικών επιθέσεων έναντι Ελλήνων ιδεολογικών εχθρών και όχι μόνον αλλοδαπών. Οι επικλήσεις του στην νομιμότητα ουσιαστικά είναι στάχτη στα μάτια όπως και το ιντελεκτουάλ προφίλ που προβάλλει.
    Ακόμα κι αν δεν είναι τίποτα απ' όλα αυτά ο τύπος παραθερίζει τόσο καιρό με τα λεφτά του Ελληνικού λαού, ενώ εμείς λιώνουμε για ένα μεροκάματο της πλάκας, οπότε σιχτίρισέ τον να τελειώνουμε.
    ένας από το ΑΜΓ

  18. 1:47 Εσυ πρεπει να εισαι Ινστρουχτορας, πανω απο τον a.v. Μπραβο, βαλε κανενα χερακι, γιατι ο a.v. εχει ετοιμος να αυτομολησει. Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις κατα ποία εννοια παραθεριζω με τα λεφτα του Ελληνικου Λαου, οπως γραφεις; Υπ´ οψη οτι (πεφτω τωρα για λιγο στο επιπεδο σας), τυχον απαντηση οτι λεμε και καμια μ…….. για να περασει η ωρα, γινεται ευχαριστως αποδεκτη.

    A.V. Καλυτερα να ζητησεις πο τον κ. Μπουκουρα να στειλει κανεναν δικο του να συνοδευει τη αδελφη σου, γιατι απο σενα σωθηκε… Μαλλον αυτογραφο θα ζητησεις απο τον Πακιστανο που θα την ξεκανει.

    Συντροφοι ολοι σας: Ξεκινα η αποδομιση του Λουτρακισταν. Σπευσατε να χαρειτε τον ερωτα σας με τους Πακιστανους φιλους σας, αυτες τις λιγες ημερες που σας απομειναν. Εγω παλι θα σπευσω να δωσω, οπως παντα πριν ανακοινωθει επισημα, το 4ψηφιο οπου θα μπορουν εντος των ημερων να τηλεφωνουν οι φορολογουμενοι Πολιτες της ευνομουμενης (οπως πολυ σωστα λεει το Αντιφασιστικο Μετωπο Γερανειων) αυτης χωρας, και να καταγγελουν τις παρανομιες των Λαθρομεταναστων (παραεμποριο, παρανομη απασχοληση, κλπ), ωστε οι Αρχες αυτης της ευνομουμενης χωρας (οπως πολυ σωστα λεει το Αντιφασιστικο Μετωπο Γερανειων) να εφαρμοζουν αμεσα τους νομους και να συλλαμβανουν παραυτα τους παρανομουντες και να τους οδηγουν στο πλησιεστερο κεντρο Λαθρομεταναστων (νομιζω για εσας στο Λουτρακι, θα ειναι εξω απο την Κορινθο – οχι επισκεπτηριο δεν θα εχει) για τα δεοντα. Σας ευχαριστω που με την τοση εμμονη σας στα περι ευνομουμενης χωρας, σεβασμου και τηρησης των νομων, βοηθησατε τα μαλλα προς αυτην την εξελιξη. Εβαλα βεβαια κι εγω το χερακι μου, αλλα οχι τοσο οσο εσεις…

  19. παρα-θεριστή,το πόσο παράνομοι είναι κάποιοι και πόσο κινδυνεύω να αυτομολήσω,θα το δεις σύντομα.
    Τις αρχές αυτής της χώρας,παρ'ότι το ρουφιανιλίκι και το μπατσιλίκι μερικοί το έχουν στο αίμα τους,σαν γνήσιοι απόγονοι των ταγματασφαλιτών,ούτε να τις μανιπιουλάρεις μπορείς,ούτε να τις κατευθύνεις.
    Κάνουν την δουλειά τους,όπως την κάνουν.
    Πήγαινε τώρα μπροστά στον καθρέφτη σου και φαντάσου ότι είσαι αυτοκράτορας,φύρερ μου ή φαντασιώσου φόνους και βιασμούς,μια και το αίμα σε ανάβει και σε κάνει πιό άντρα.
    Περιμένω να ρίξεις κι άλλο το επίπεδο του LB.
    Mόνο αδερφές θα αναφέρεις ;;;
    Έχουμε και μάνες και πατεράδες,άσχετα αν κάποιοι από αυτούς έχουν πεθάνει.
    Μίλα και για αυτούς.
    Δείξε σε όλους το επίπεδο σου.
    Σε εμάς,αρκεί που ξεβρακώθηκες,καθώς το κάλεσμα σου πήγε άπατο και ,όπως βλέπεις,υπάρχει κόσμος που αντιδρά στους εμετούς των μυαλών μερικών.
    Καλή συνέχεια στο "κοινωνικό" σου έργο,αγκιτάτορα της κακιάς ώρας.

  20. A.v. Εσυ μας βγηκες Χωροφυλακας εδω μεσα, με τα ζητω οι Αρχες και ζητω η ευνομια που μας φλομωσες (δεν θυμαμαι αν ειπες και κανενα ζητω το εθνος). Τωρα λοιπον που θα εφαρμοστουν παραυτα οι νομοι, παλι προβλημα εχεις; Μαλλον πεφτουν οι μασκες σας σιγα σιγα…

    Οσο για το επιπεδο, οπως απαντησα και στον αδερφο σου (το σχολιο του διεγραφη απο τον διαχειριστη λογω απειλων και υβρεων), δεν εχω προβλημα που το ριχνετε τοσο χαμηλα. Ισα ισα ετσι ξεκαθαριζει τι κρυβεται πισω απο την ψευτο-διανοηση σας.

    Προσφατα διαβασα οτι ο Ερυθρος Σταυρος βοηθησε στον επαναπατριασμο ενος Ινδου λαθρομεταναστη, που συνεληφθη στο Πακισταν το 1997 και τον ειχαν στην φυλακη μεχρι σημερα, ως ποινη για την λαθρομεταναστευση. 25 χρονια φυλακη βαζουν οι Πακιστανοι στους λαθρομεταναστες που μπαινουν στην πατριδα τους… Απο οτι μαρτυρησε ο Ινδος, τον ειχαν τρελανει και στα βασανιστηρια. Δεν πας καμια βολτα απο εκει να τους διαφωτισεις; Φτιαξε και το αντιφασιστικο μετωπο Πακισταν. Μια χαρα θα περασεις. Στην καλυτερη θα σε εκτελεσουν δια λιθοβολισμου.

    Εις οτι αφορα τα μετρα για την αμεση απαλλαγη της χωρας απο τους Λαθρομεταστες, θα σας δωσω και μια αλλη παραμετρο. Αυτο ειναι αναγκαιο και για λογους Εθνικης Ασφαλειας. Εσυ, αν δεν εισαι γιαλαντζι αντιεξουσιαστης – αναρχικος, κατι θα ξερεις περι αυτου…

    Τελος, το μονο που θα συμφωνησω μαζι σου, το ρουφιανιλικι τρεχει στο αιμα ολων μας. Θυμαμαι σε μια προεκλογικη ομιλια ενος τωρινου Βουλευτη της Χρυσης Αυγης, ημουν μαζι με τον Ταξιαρχο που ηταν επικεφαλης της αστυνομικης δυναμης, γιατι ειχαν ερθει απο αλλους Δημους καμια 500αρια αριστεριστες Δημοκραταροι για να εμποδισουν και να ματαιωσουν την ομιλια, κι ετσι και η Αστυνομια ειχε παραταξει ενα σωρο κλουβες με ανδρες των ΜΑΤ. Ερχεται λοιπον προς το μερος μας μια Συντροφισσα σας και λεει: κυριε Αστυνομε, η ομιλια τους ειναι παρανομη, δεν εχουν παρει αδεια απο τον Δημο!!! Επαθα την πλακα μου. Να λεει κυρ Αστυνομε η Αριστερη;; Να ρουφιανευει στον κυρ Αστυνομο η Αριστερη;;; (Φυσικα η ομιλια εγινε κανονικα). Γι αυτο σας λεω, με το 4ψηφιο τηλεφωνο καταγγελιων για τους Λαθρομεταναστες, το ρουφιανιλικι θα παει συννεφο. Σε κανα μηνα θα εχουμε ξεμπερδεψει απο ολους. Ο ενας μαγαζατορες θα καρφωνει τον αλλο που απασχολει λαθρομεταναστες. Ο αλλος μαγαζατορας θα καρφωνει τον λαθρομεταναστη που πουλαει λαθραια εμπορευματα και του κοβει τη δουλεια. Οι Αλβανοι θα καρφωνουν τους Πακιστανους που τους περνουν τις δουλειες κοψοχρονιας. Οι ανεργοι Ελληνες το ιδιο. Οι ακροδεξιοι θα τους καρφωνουν ολη μερα. Αλλοι θα καρφωνουν τους πρωην εραστες τους. Λαθρομετανεστες θα καρφωνουν αλλους Λαθρομεταναστες (εδω τωρα σκοτωνει ο ενας τον αλλον). Χαμος θα γινεται… Σε κανα μηνα το πολυ θα εχουμε καθαρισει απο δαυτους. Μιλαμε για το ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ!!!

    Για αυτο σας λεω, χαρειτε τους τωρα οσο προλαβαινετε ακομα…

  21. σε ομιλία της Χ.Α. δίπλα σε ταξίαρχο της αστυνομίας και αποκαλείς εμένα "χωροφύλακα" ;;;
    Έχεις μεγάλη πλάκα,συνέχισε.
    Εκτός από πεφωτισμένος , με πτυχία,είσαι βλέπω και καλός σεναριογράφος.
    Να μου δώσεις το τηλέφωνο σου,να σε αξιοποιήσω…
    Αχ,κακόμοιρε παρα-θεριστή (ή να αρχίσω να σε λέω καλύτερα θεριστή,μια και αποκαλύπτεις σιγά σιγά την φάτσα που κρύβεις πίσω από τα άτριχα μπουτάκια σου και δεν μοιάζεις τόσο με παραθεριστή),συνλέχισε να μας κατακεραυνώνεις με ειδήσεις.
    Προτείνω στον Alex να σου δώσει κλειδί,γιανα δημοσιεύτεις απευθείας τις ατράνταχτες αλήθειες σου (ίσως και την μέγιστη διατριβή σου,που θα σώσει το έθνος).
    Όσο για τα "ζήτω το έθνος",το είπα στπν στρατό,όταν υπηρέτησα.
    Τώρα το αφήνω για τους επίδοξους στρατηγούς,φύρερ μου.

  22. Μολις εφτασαν οι πρωτοι λαθρομεταναστες, στο στρατοπεδο συγκεντρωσης στην Κορινθο. Συντροφοι τελος εποχης. Πακιστανοι του Λουτρακισταν, την κατα προτερααιοτητα απο ολη την υπολοιπη Ελλαδα εξυπηρετηση σας, την οφειλετε στο Αντιφαστικο Μετωπο Γερανειων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog