Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

H εβδομάδα σε φωτογραφίες. Δείτε σε εικόνες τι συνέβη σε όλο τον κόσμο σε 1 εβδομάδα!

- Advertisement -

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια δύσκολη και σημαντική εβδομάδα, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον κόσμο. Ας ρίξουμε μια ματιά στις εικόνες που δημοσιεύει η USA Today και απεικονίζουν το τι συνέβη σε όλο τον κόσμο…

Ένας νεαρός άνδρας κουβαλάει ένα στρώμα στην πλάτη του μετά την έξωση από τον οικισμό Jacobo Arbenz από αξιωματικούς της αστυνομίας στην πόλη της Γουατεμάλας. Εκατοντάδες οικογένειες, που είχαν καταλάβει παράνομα κομμάτι γης, εκδιώχθηκαν.

Ιαπωνικά σκάφη της ακτοφυλακής μπλόκαραν ένα σκάφος μετά από διαμαρτυρία των ακτιβιστών που βρέθηκαν στο νησί Uotsuri στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας από το Χονγκ Κονγκ. Οι περιφερειακές εντάσεις φούντωσαν όταν έφτασαν οι ακτιβιστές στο νησί αφού αυτό διεκδικείτε από την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ταϊβάν.

Ένας γεωργός συγκομιδή καλαμπόκι σε ένα χωράφι κοντά στο Κόι του Αρκάνσας.

Τραυματισμένες γυναίκες φτάνουν σε ένα νοσοκομείο μετά από μια αεροπορική επιδρομή της κυβέρνησης της Συρίας στην Azaz, κοντά στο Χαλέπι.

Οι πυροσβέστες μάχονται να σβήσουν την πυρκαγιά στο Torre de Macanes κοντά στο Alicante της Ισπανίας. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν καθώς οι πυροσβέστες αγωνίζονταν να σβήσουν τις πυρκαγιές σε όλη την Ισπανία.

Ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο ρίχνει επιβραδυντικό υγρό για να αποτρέψει την εξάπλωση της φωτιάς από το Taylor Bridge στον οικισμό Sunlight Waters κοντά στο Cle Elum, Washington.

Επισκέπτες περπατούν στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο.

Ένα αγόρι γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας του Πακιστάν μπροστά από την εθνική σημαία του στη Wagah.

Ένας άνθρωπος φωνάζει συνθήματα πίσω από μια κινεζική σημαία έξω από την ιαπωνική πρεσβεία στο Πεκίνο. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν κατά της ιαπωνικών σχεδίων να εθνικοποιήσει πολλά επίμαχα νησιά, που διεκδικούνται από την Ταϊβάν και την Κίνα.

Ένας αστυνομικός βρίσκεται στη σκηνή της σύγκρουσης αεροσκαφών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ. Τα αεροσκάφη είχαν ρυμουλκηθεί όταν συνέβη το ατύχημα. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το διαστημικό λεωφορείο Atlantis (αριστερά) και το διαστημικό λεωφορείο Endeavour, βρίσκονται απέναντι το ένα με το άλλο στο Cape Canaveral στην California. Το Endeavour είναι επικεφαλής στο California Science Center ως μόνιμο έκθεμα. Το Atlantis θα διατηρηθεί στο Kennedy Space Center Visitor Complex.

Οι οπαδοί του Elvis Presley κάνουν αγρυπνία με κεριά στο Graceland, το σπίτι του Presley, στο Μέμφις. Οπαδοί από όλο τον κόσμο, γιόρτασαν την 35η επέτειο του θανάτου του Presley.

πηγή : constantinakotsari.blogspot.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog