Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:31η γιορτή στον οικισμό ‘Φλοίσβος’

- Advertisement -



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Αυγούστου 2012 η 31η Γιορτή του Φλοίσβου στην πλατεία του Οικισμού.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία . Περισσότερα από 350 άτομα κατέκλυσαν το χώρο της πλατείας . 
Τα παραδοσιακά εδέσματα το ντόπιο κρασί και η παγωμένη μπύρα είχαν την τιμητική τους. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί. Το Δ.Σ. είχε φροντίσει τα πάντα ώστε όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι , Θανάσης Μουζάκης, Γιώργος Δέδες , ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας Γιώργος Μπάκος και Άρης Μαρίνης , ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας Βασίλης Γεροβασίλης ,ο Σύμβουλος του Δημάρχου Τάσος Φουντούκης, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων Λουτρακίου και Πρόεδρος της Σκάρπας Σοφία Σερπετζόγλου  , η Πρόεδρος της Κατουνίστρας Σούλα Ντρε , ο Πρόεδρος του Αγίου Κωνσταντίνου Πέτρος Παινέσης o Πρόεδρος των Λέσβιων του Νομού Κορινθίας Ηλίας Παπαπορφυρίου , πολλοί Μυτιληνιοί και κάτοικοι από όλους τους Οικισμούς .

Ήταν μια πραγματικά ανεπανάληπτη Γιορτή , ένα μικρό διάλειμμα ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στην 32η Γιορτή μας
τον Αύγουστο του 2013.
Ο Πρόεδρος του Φλοίσβου

Κώστας Μεταξάς





- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγγνωμη για το ασχετο του σχολιου μου,αλλα λιγο καιρο πριν ειχατε κανει μια αναρτηση για καποιον φουρνο που πουλαει δικα του ρυζογαλα και κρεμες.Ποιος ειναι αυτος ρε παιδια,εχω γυρισει ολη την πολη με τα ποδια,αλλα δεν τον εχω βρει.Φευγω απο την περιοχη του καζινο που μενω,αλλα σε κανεναν δεν τα`χω πετυχει.Σε πεντε εχω παει,αλλα τιποτα.

  2. Καλημέρα. Επικοινωνήσαμε με τον αναγνώστη που έστειλε το εν λόγω σχόλιο και του ζητήσαμε αν θέλει να σας απαντήσει. Ελπίζουμε ότι αργά ή γρήγορα θα το πράξει. Αν δεν σας είναι κόπος, ρίχνετε μια ματιά πού και πού σε αυτή την ανάρτηση, μέχρι να απαντήσει ο φίλος. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

  3. Για μια ακόμα φορά αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν τον δραστήριο σύλλογο. Παραβρέθηκα στην εκδήλωση και πραγματικά όλα ήταν τέλεια. Μακάρι και άλλοι σύλλογοι να είχαν τη δραστηριότητα αυτή. Μπράβο στο Δ.Σ. του Φλοίσβου.
    Γιάννης Κουτρουμπής.

  4. Πράγματι δραστήριος σύλλογος.Αυθαίρετοι και παράνομοι καταπατητές ,αφού καταπάτησαν το Δάσος και έχτισαν αυθαίρετα,έφεραν και τα εκλογικά τους δικαιώματα εδώ ,ωστε να εκβιάζουν τον κάθε Δήμαρχο και να ζητάνε οτι θέλουν…
    Γκρέμισμα όλα τα παράνομα στον υδροφόρο ορίζοντα και στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες τους…

  5. Αφού είναι τόσο δραστήριος ο σύλλογος γιατί δεν κάνει κάτι για την ρωμαϊκή έπαυλη που βρίσκεται εντός του οικισμού. Οι δραστηριότητες ενός συλλόγου δεν φαίνονται από τα γλέντια που κάνει αλλά από πράξεις.

  6. Όσο αφορά τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας , δεν μπορεί να μην έχετε ενημερωθεί και από αυτό το blog πόσες φορές έχουμε εθελοντικά καθαρίσει όλη την περιοχή, τις δασικές εκτάσεις , τη ρωμαική έπαυλη,την παραλία Λουτρακίου,τη Λίμνη Ηραίου το Πάρκο κλπ.Για όλες αυτές τις δραστηριότητες , που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει έχουμε εισπράξει τα καλύτερα σχόλια από όλους.
    Έχουμε κατ' επανάληψη ζητήσει την περίφραξη , φύλαξη και αξιοποίηση του συγκεκριμένου πολύ αξιόλογου χώρου , τόσο από τον Δήμο όσο και την Αρχαιολογική Υπηρεσία,ακόμα και τη διοργάνωση συναυλίας εκεί έχουμε ζητήσει. Όμως για να γνωρίζουμε και την πραγματικότητα , δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό στο χώρο αυτό γιατί δεν έχει καταβληθεί η αποζημίωση ακόμα στους ιδιοκτήτες.Και για την αποκατάσταση της αλήθειας ο οικισμός του Φλοίσβου βρίσκεται εκτός αρχαιολογικής περιοχής.
    Λυπούμαστε που κάποιοι στεναχωρήθηκαν από τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην 31η Γιορτή μας που σκοπό είχε να χαρίσει μια ανάσα δροσιάς και αισιοδοξίας , που τόσο ανάγκη έχουμε, τις δύσκολες αυτές μέρες που όλοι βιώνουμε.
    Κώστας Μεταξάς
    Πρόεδρος του Φλοίσβου

  7. ΡΕ ,ΜΕ ΤΙ ΠΑ@@@@@ΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ .
    ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ,ΣΥΝΝΕΦΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ,ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΚΑΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑ@@@ΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ .

  8. Μεγαλε,εγω ξερω οτι εχουν την ιδια γευση με αυτα που τρωω.Την φιρμα του εχει πανω,την συνθεση την γραφει,τωρα τι αλλο θες να σου πω.Δεν ειναι σαν τα αλλα τα βιομηχανοποιημενα.Ειναι και θεμα γευσης,σε αλλον αρεσουν σε αλλον οχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog