Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Στα μαχαίρια» ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνηση για τη Siemens

- Advertisement -

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και της γερμανικής εταιρείας Siemens. Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου…

Η αναφορά από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έγινε σήμερα, στo πλαίσιο της συνεδρίασης της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΟ Αλέξη Τσίπρα, όπου και υποστηρίχθηκε πως ο υπουργός Οικονομικών διέγραψε με «τρόπο σκανδαλώδη και στα βιαστικά το μεγάλο σκάνδαλο προκειμένου να εξευμενίσει την καγκελάριο πριν από τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό».

Από την άλλη ο Σίμος Κεδίκογλου έδωσε συνέχεια στο θέμα, διευκρινίζοντας πως «ως προς την υπόθεση  Siemens εφαρμόστηκε ο νόμος που ψηφίστηκε στη Βουλή». Παράλληλα υποστηρίχθηκε ότι «την ώρα της εθνικής προσπάθειας οι ύβρεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Τσίπρα φωτογραφίζουν αποκλειστικά και μόνο την ανευθυνότητά τους».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ? ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ? ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ….ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ? ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΙΑ …..ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ …….ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ,ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΑΛΑΣΕΣΑΙ ,ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ …..ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog