Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η απάντηση του συναγωνιστή Κουκούτση για το επεισόδιο με συριζαίους και πακιστανούς στη βουλή

- Advertisement -

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης έκανε ότι θα έπρεπε να είχαν κάνει προ πολλού άλλοι βουλευτές των άλλων κομμάτων…

 Πέταξε με τις κλοτσιές από το ελληνικό κοινοβούλιο τον εμπρηστή και όχι μόνο της “Μαρφιν” αρχηγό της Ανταρσίας Κωσταντίνου και τον πρόεδρο των “λαθροπακιστανών” και καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για διακίνηση “λαθρομεταναστών” Αslam. Ποιός είναι ο Αslam που απειλεί με πόλεμο τους Ελληνες; Ποιός είναι o Αslam που βάζει τους “λαθρομετανάστες” να βεβηλώνουν τον Αγνωστο Στρατιώτη; Από πότε η “λαθρομετανάστες” έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν κατά παράβαση του Συντάγματος και να φτιάχνουν συλλόγους ενώ δεν είναι νόμιμοι στη χώρα; Πώς πήρε ο Αslam κάρτα παραμονής από το Αλλοδαπών ενώ ήταν καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα, όχι για τις “ιδέες του” αλλά για διακίνηση “λαθρομεταναστών”;Κύριε Δένδια ξέρετε τίποτα; Μάλλον όχι. Μάλλον να κάνουμε επερώτηση για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

Οσο για την “καλή μας” συνάδελφο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου, της ευχόμαστε περαστικά. Οχι γιατί είναι άρρωστη αλλά γιατί έχει χάσει την επαφή με το πολιτικό περιβάλλον του σήμερα. Δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, δεν έχει αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν. Οι “Εθνικιστές” είναι και μέσα και έξω από το κοινοβούλιο και θα παρεμβαίνουν παντού. Εμπρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να “καθαρίσουμε” τη χώρα από την λαθρομετανάστευση. Χρυσή Αυγή παντού να ξεβρωμίσει ο τόπος.

πηγή : xryshaygh.com

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …κατά παράβαση του Συντάγματος…Πόσο φαιδροί είναι οι "άνθρωποι" επικαλούνται το Σύνταγμα! Ποιοί; αν είναι δυνατόν!Αλλά απευθύνονται σε κουτόφραγκους και νεαρά ανιστόρητα παιδιά.

  2. @ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣΓια τον καταζητούμενο λαθρομετανάστη που έβγαλε χαρτιά γιατί δεν λες κάτι;;Ούτε για τους νεκρούς στην Marfin λες κάτι. Η αναφορά στο σύνταγμα όμως σου έβγαλε την υπερευαισθησία σου ως δημοκράτη έτσι; πολλά χάλια!!!

  3. Αντισθένη για τον πρόεδρο των Πακιστανών, για τον Κωσταντίνου και για την κυρία βουλευτή του Σύριζα δεν σου έκανε εντύπωση κάτι;; εκεί δεν έχεις σχόλιο; εκεί καταπίνεις την γλώσσα σου;
    Αντισθένη (κρίμα το ψευδώνυμο) δεν πας να δείς αν κουνιόνται οι βάρκες λέω γω…αντε έχουμε πήξει στους επαγγελματίες ''δημοκράτες''.

  4. Ούτε με ενδιαφέρει ο κ. Πρόεδρος των Πακιστανών ούτε ο κ. Κωνσταντίνου (δεν τον γνωρίζω)ούτε η κα του Συριζα. Απλώς ανέφερα κάτι που είπε ο κ. Κουκούτσης στο οποίο δεν πιστεύει! Αλλά απευθύνεται σε κουκουτσηδες και μια συμβουλή να μάθεις ποιός ήταν ο Αντισθένης μη το κοιτάς μονο σαν αρχαίο όνομα. Δυστυχώς είμαι από βουνό δεν έχουμε βάρκες εδώ!Μόνο καθαρό αέρα! Ευτυχώς!

  5. πολυ καλα τα λεει ο κουκουτσης και πολυ καλα τους εκανε ! στο ονομα του συνταγματος και της ''δημοκρατιας '' των αριστερων εχουν καταπατηθει τα δικαιωματα των ελληνων πολιτων … !!!οι λαθρο να πανε απο κει που ηρθανε … !με ποιο δικαιωμα να μπαινει πακιστανος καταζητουμενος στο ελληνικο κοινοβουλιο και να πουλαει και μαγκια … οι χαζοδημοκρατες αριστεροι γιατι δεν υπερασπιζονται τα δικαιωματα των συμπατριωτων τους που καταπατονται !!!

  6. ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ – Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ!!!

    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΦΑΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΜΥΡΤΩ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  7. κ. Παραθεριστή είχες γράψει: Εγω βεβαια το εχω αναλυσει σε βαθος, λογω του λειτουργηματος μου, ομως οι παραπανω εννοιες ειναι παντελως στοιχειωδεις.

    Παραθεριστης
    27 Αυγούστου 2012 7:28 μ.μ.
    και σε ρώτησα
    ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ είπε…

    Προς κ. Παραθεριστή μπορείς να μου πείς σε παρακαλώ ποιό είναι το λειτούργημα που κάνεις;
    27 Αυγούστου 2012 9:35 μ.μ.
    Δεν μου έχεις απαντήσει ποιό ειναι το λειτούργημα που κάνεις;

  8. Κάποτε στη Βουλγαρία (μετά την πτώση του συστήματος εννοείται) συγκεντρώθηκαν οι Έλληνες και άλλων εθνικοτήτων φοιτητές να διαδηλώσουν για την υπερβολική τιμή της βίζας παραμονής στη χώρα. ήρθαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μας είπαν να μην κάνουμε βήμα! μείναμε εκεί έξω από το Πανεπιστήμιο και απλά μια επιτροπή επέδωσε το ψήφισμα στη Βουλή τους. Περιττό να πω ότι δεν ξανάγινε συγκέντρωση ξένων (ΝΟΜΙΜΩΝ πάντα) στη χώρα, διότι το Σύνταγμά τους δεν το προβλέπει. Νομίζω ούτε κ το δικό μας (για τους μη έχοντες Ελληνική ή ΕΕ υπηκοότητα)… Άλλο Δημοκρατία, άλλο Ελευθερία άλλο Ασυδοσία και κάνω ότι θέλω…. Έλεος…

  9. Οι νοσταλγοί της χούντας στην Ελλάδα. σίγουρα θεωρούν την Βουλγαρία , την Ρουμανία και ακόμα και την πρώην Σοβιετική Ένωση, πρότυπα ως προς την Αντιδημοκρατική συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες. Κι επειδή κάποιοι δηλώνουν θιασώτες της φάπας, ας στήσουν σβέρκο, γιατί θ' αρχίσουν να έρχονται από παντού.

  10. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ,ME ΑΡΧΕΣ ,ΡΕ ΣΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΡΕΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΑ ΓΙΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΟΥΜΕ ???

  11. Για τον ανώνυμο 10:25 π.μ. δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς Σύνταγμα και Νόμους, τα οποία αναφέρουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των Πολιτών που ΘΕΛΟΥΝ να ζουν σε αυτήν και τα όργανα και οι υπάλληλοι της Πολιτείας (πολιτικοί, αστυνομία κλπ) είναι υποχρεωμένα να τα εφαρμόζουν (δεν λέω ότι στην Ελλάδα γίνονται όπως πρέπει, αλλά και σε καμία χώρα στον κόσμο- εκτός ίσως από τις Σκανδιναβικές χώρες). Το άλλο σύστημα λέγεται ¨ζούγκλα¨ -ούτε καν Αναρχία- και κάνω ότι θέλω και μου αρέσει και επιβιώνει ο πιο δυνατός. Ένα ταξίδι στις χώρες των διαδηλωτών μεταναστών θα σε πείσει. Η εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων δεν είναι χούντα, είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  12. γνωριζει η χ.α οτι ο κωνσταντινου ευθυνεται για την μαρφιν η ειναι οι γνωστες μεθοδοι του γκεμπελς των ναζι που τοσο θαυμαζουν?γιατι υπαρχει και η αποψη οτι ειναι παρακρατικοι αυτοι που το εκαναν .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog