Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καμιά καταδίκη των συνεχιζόμενων τρομοκρατικών ενεργειών κατά της Χρυσής Αυγής

- Advertisement -
Καμιά καταδίκη των συνεχιζόμενων τρομοκρατικών ενεργειών κατά της Χρυσής Αυγής

Το τελευταίο εικοσαήμερο συνέβησαν οι παρακάτω τρομοκρατικές ενέργειες εις βάρος γραφείων, βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, από αφιονισμένες αλητοσυμμορίες αναρχοκομμουνιστών:

1ον) Πυρπολήθηκαν τα γραφεία του κινήματος στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.

2ον) Έγιναν εκτεταμένες καταστροφές στα γραφεία του κινήματος στις Σέρρες (δύο εκ των δραστών συνελήφθησαν, αλλά χάρις στην «τυφλή» δικαιοσύνη που υπάρχει στην χώρα μας, αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι!).

3ον) Πυρπολήθηκε κατάστημα και όχημα επιχείρησης ιδιοκτησίας του βουλευτή του κινήματος Ε. Μπούκουρα.

4ον) Μέλος του κινήματος στο Ηράκλειο Κρήτης, εδέχθη ύπουλη και άνανδρη επίθεση από 10 (!!!) γνωστούς-πασίγνωστους κουκουλοφόρους, που αφού τον κτύπησαν με ρόπαλα του έκαψαν και την μηχανή!

Λοιπόν, είθισται μετά από κάθε τρομοκρατική επίθεση, τα πολιτικά κόμματα να βγάζουν κάποια ανακοίνωση και να την καταδικάζουν. Είδατε εσείς καμιά ανακοίνωση οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος που να καταδικάζει –φραστικά έστω- τις παραπάνω τρομοκρατικές ενέργειες; Ούτε μία! Τι σημαίνει αυτό; Πως το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων» επιδοκιμάζει αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες, εφόσον δεν τις καταδικάζει – έστω και φραστικά; Και για να το προχωρήσουμε και λίγο παραπέρα, μήπως οι αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες είναι στην πραγματικότητα παρακρατικές; Μήπως είναι το μακρύ χέρι του συστήματος για την κατατρομοκράτηση των πραγματικών αντιπάλων του; Και μόνος πραγματικός εχθρός του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος είναι η Χρυσή Αυγή και μόνον; Οι απαντήσεις δικές σας!

(ΥΓ): Τι απόγιναν οι λοιποί «καταζητούμενοι» αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες για τη ληστεία μετά φόνου της Πάρου και τη συμμετοχή στην τρομοκρατική συμμορία «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»; Ακόμη να τους εντοπίσει το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, που παρακολουθεί τα… πάντα όλα; Ή μήπως κάποιοι εξαιρούνται από την παρακολούθηση; 

πηγή : xryshavgh.com

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χα χα χα! AV μας έστειλες αδιάβαστους! Αναδημοσίευση από το σάιτ της ΧΑ?! χα χα χα! Αλήθεια, αύριο για μια πορεία διαμαρτυρίας για τη Μυρτώ, δεν έχεις ακούσει κάτι? Περίμενα τουλάχιστον να πεις κάτι για την αντιπορεία για τη ΜΥΡΤΩ από αναρχίτισες και ψευτοπροοδευτικές που θα στηρίξουν το διακίωμα του πακιστανού για να βιάζει ελεύθερα όποια θέλει!
    Δημήτρης

  2. Δημήτρη,όπως είπα ο σεβασμός επιβάλλεται,δεν αποκτιέται…και για αυτό οι αναρτήσεις θα είναι μόνο από το site της Χρυσής Αυγής (τουλάχιστον,με αφήσατε ήσυχο…προς το παρόν)…όχι,δεν είδα κάτι για κάποια πορεία ή για κάποια αντιπορεία…αν θέλεις,στέλνεις link και ευχαρίστως να ανέβει η είδηση…ενημέρωσε κιόλας ότι ξέρεις τις πολιτικές μου πεποιθήσεις,γιατί μερικοί νομίζουν ότι μολύνω τον χώρο σας,αποκαλώντας με χρυσαυγίτη…το ακούσαμε κι αυτό…οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοί σου,είναι ανούσιοι,όπως και το μεγαλύτερο μέρος των σχολίων σου,και απλά τους αγνοώ…

  3. AV το να χαρακτηρίζω ανθρώπους από τα λεγόμενά τους, δεν αποτελεί χαρακτηριστικό ούτε του δικού μου πολιτικού χώρου ούτε της νοημοσύνης μου. Για αυτό θεωρώ και την άκρα δεξιά και την άκρα αριστερά απλά παραλογισμό και όχι μαύρο ή κόκκινο φασισμό. Σιχαίνομαι τον πακιστανό που βίασε τη Μυρτώ όσο σιχαίνομαι και τον κάθε έλληνα παιδεραστή! Λυπάμαι για την έγκυο Ρουμάνα στην Πάτρα αλλά λυπάμαι και την ελληνίδα έγκυο που είναι άνεργη ή έχει άνεργο άντρα! Όσο για τους παράνομους μετανάστες τους λυπάμαι όπως λυπάμαι και όποιον έλληνα οδηγείται από την φτώχια και την ανέχεια στην αυτοκτονία. Οι παράνομοι μετανάστες λεηλάτησαν με την βοήθεια μεγαλογιατρών τα ασφαλιστικά ταμεία. Πρέπει να το ξέρεις αυτό. Με εξοργίζουν και οι δύο λοιπόν. Όταν μιλάω για οργή, δεν είναι αυτονόητη η βία αλλά η απέλαση και η δήμευση περιουσιών. Απλά επειδή συνηδειτοποίησα πλέον σε τι μπουρδέλο κράτος ζω, κοιτάω μόνο πως θα επιβιώσει η οικογένεια μου. Δεν έχω την πολυτέλεια για αριστερές φιλανθρωπίες. Αν είχα και εγώ μια ΜΚΟ που να κονομάει από τους παράνομους μετανάστες, ΝΑΙ θα τους υποστήριζα πρώτος! Αλλά να τους έχετε στις γειτονιές σας, όχι στη βίλα μου! Αληθεύει ότι τους λαθρομετανάστες στην Κόρινθο τους ταίζει κάποιος που και καλά συνελήφθη πριν λίγες βδομάδες για χρέη στο δημόσιο? Αν ναι που είναι η μαχητική δημοσιογραφία σας στην Κορινθία? Εκτός αν συνελήφθη καταλάθος?!
    Δημήτρης

  4. ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ …..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ,ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ …

  5. Velutela,τουλάχιστον εσύ ξέρεις τα πιστεύω μου και με γνωρίζεις προσωπικά…είπαμε,ο σεβασμός αποκτιέται (ή επιβάλλεται)…με ό,τι συνεπάγεται αυτό…

  6. Velutela ,δυστυχώς κάποιοι εδώ μέσα νομίζουν ότι εγώ με τον άλεξ και τα άλλα παιδιά που είναι ενεργά κάνουμε την πλάκα μας και το lb είναι για να περνάμε τον πλούσιο χρόνο μας και να παίζουμε με τους περίπου 4000 αναγνώστες μας.Κανένας σεβασμός σε κανέναν και σε τίποτα!Ας είναι

  7. Κανετε πολύ μα πάρα πολύ καλά που αναρτάτε ειδήσεις και απο το σάιτ της Χρυσής Αυγής,και σας ευχαριστούμε για αυτό γιατι τουλάχιστον μαθαίνουμε και καμιά αλήθεια μεσα στην αριστερη παραπληροφόρηση.

  8. Αγαπητοί mi fi και Alex, έχω την εντύπωση ότι ο σχολιαστής 2'06, παρακινεί σε απροκάλυπτη βία και τρομομοκρατία, μέσα από το bog, αν δεν επιληφθείτε θα πρέπει να ενημερωθεί ο εισαγγελέας. Φιλικά και με επικοδομητική κριτική, παρακαλώ το εμφυλιακό κλίμα που επιχειρείται να εμπεδωθεί από μία πλευρά του πολιτικού σκηνικού, θα πρέπει να βρίσκει φραγμούς. Υπάρχουν θεσμοί και νόμοι ακόμα.
    Με τιμή αναγνώστης σας.
    Περιμένω απάντησή σας ειδάλλως θα πρέπει να δράσω αυτόβουλα.

  9. Φίλε 12:18, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και όπως μπορείς να δεις το σχόλιο δεν υπάρχει πια. Δεν χρειάζεται να απαριθμήσω τους λόγους για τους οποίους είμαστε εντελώς ενάντια σε κάθε μορφής βία. Ζητώ προσωπικά συγνώμη για τη δημοσίευση του συγκεκριμένου σχολίου τόσο από εσένα όσο και από όποιον αναγνώστη θίγεται από αυτό.

  10. παιδια οποιος θελει να ενημερωνεται για τις αποψεις των ναζιστων ας μπαινει απευθειας στο σαιτ της χ.α . το παρακανατε νομιζω.οποιος δεν ηταν καλος στο μαθημα της ιστοριας και νοσταλγει τον χιτλερ ειναι δικαιωμα του αλλα οι υπολοιποι που ειμαστε και περισοτεροι δεν φταιμε να βλεπουμε στο l.b. αυτα τα αρθρα.

  11. ρε μεγαλε 1.51 επι της ουσιας.καταδικαζεις ολα αυτα που συμβαινουν;θα κανεις και κριτικη τι θα αναρτισει το blοg;και εσυ σα το κκε το λες'για ολα φταιει το κεφαλαιο ο καπιταλισμος' και τις αλλες κουταμαρες και παει ολο προς τα κατω.αντιλαμβανεσαι τι λεω πιστευω….ελεος

  12. μιλαει για παρακρατικους ο μιχαλολιακος ο πρακτορας της κυπ την δεκ. του 80.και εχουμε δει ολοι στο διαδυκτυο βιντεο με τους χρυσαυγιτες και τα ματ παρεα να χτυπανε διαδηλωτες.

  13. Οι χρυσαυγιτες παρεα με την αστυνομια μονο τα καλοπαιδα τους ανρχικους βαρανε που σπανε την αθηνα! Υπαρχει κανεις αναγνωστης διαδηλωτης (φιλησυχης διαδηλωσης εννοειται) που να εαγε ξυλο απο χρυσαυγιτη?? Δεν ηξερα πως οι αριστεροι εχουν βαλει και νομικους συμβουλους στο μπλογκ. χαχαχαχαχαχαχα Αυτος με τον εισαγγελεα πως τυχαινει να παρεμβαινει στις αναρτησεις για την χρυση αυγη και να απειλει για εισαγγελεις. Φιλε, να σου στειλω κατι αλλες αναρτησεις απο τον αριστερο χωρο που προωθουν εμφυλιακο κλιμα?Δεν προλαβα να διαβασω το συγκεκριμμενο σχολιο που αναφερεστε αλλα εχω δει παρομοια παρεμβαση σας σε αλλο σχολιο παρομοιου τυπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog