Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μήπως τα λέμε για να τα λέμε τελικά Αλέξη ;

- Advertisement -

Αναμφισβήτητα είναι ο αρχηγός κόμματος που “έγραψε” τις περισσότερες μέρες διακοπών φέτος το καλοκαίρι και μάλιστα με μια αξιοζήλευτη διαδοχή διαφορετικών προορισμών …

Σε κάποιο σημείο φάνηκε να ανταγωνίζεται τον ΓΑΠ στα ίσα, αλλά μόλις είδα το μαύρισμα του ΓΑΠ όταν γύρισε από το Κέιπ Τάουν, αποφάσισα ότι ο εκ νέου Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι εκτός συναγωνισμού.

Τις ημέρες των διακοπών του ο Αλέξης Τσίπρας φρόντιζε να στέλνει που και που κάποια διαρροή στα ΜΜΕ για να συντηρείται στην επικαιρότητα και με την επιστροφή του στην Αθήνα, μετά ξανάφυγε, πρόλαβε να δώσει συνέντευξη στο “ΒΗΜΑ“.

Πέρα από το ότι μίλησε για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται προ των πυλών, εστίασε επιγραμματικά στις προτάσεις του : “Αντιπροτείναμε το ευρωομόλογο, τον απευθείας δανεισμό των κρατών από την
ΕΚΤ, μια συνολική ευρωπαϊκή ρύθμιση του δημόσιου χρέους των χωρών του
Νότου, το μορατόριουμ στην αποπληρωμή του χρέους με ρήτρα ανάπτυξης, την
ενίσχυση της παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας επενδύσεων.
“.

Όλες, ουδεμιάς εξαιρουμένης, περιλαμβάνουν μέσα τους Ευρώπη. Περίεργο για κάποιον στου οποίου το κόμμα, οι μισοί διαφημίζουν χρεοκοπία και έξοδο, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που μιλούν για μονομερείς ενέργειες.

Προχτές τον είδα πήγε στην Ιταλία για να μιλήσει σε αδελφό κόμμα. Το κόμμα αυτό δεν μπήκε καν στη Βουλή στην Ιταλία. Τελικά με ποιους Ευρωπαίους θα τα συζητήσει και θα τα συμφωνήσει αυτά ο Αλέξης Τσίπρας ;

Μήπως τα λέμε για να τα λέμε τελικά ; Θα φανεί …

Για την αμφιβολία,

Φλογίδας

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΦΛΟΓΙΔΑ ….ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΟΥΡΙΟΖΟΣ , ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ….ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ….ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ …..

  2. Ωστε τον αγαπανε πολλοι τον Τσιπρα valutela; Για να τον περιλαβουμε λιγο και να βγαλουμε μερικα πραγματα στη φορα, για να σταματησουν μερικοι να τον αγαπανε.

    Quiz: Ποιο το επαγγελμα του μπαμπα του Αλεξη και πως αυτο σχετιζεται με την αγάπη του για τους αλλοδαπους – λαθρομεταναστες;

    Υ.Γ. Μολις χασατε δυο ακομα ψηφους στο Λουτρακι. Αναχωρησε αποψε για Αλβανια οικογενεια Αλβανων, που εμεναν 15 χρονια στο Λουτρακι, σας ψηφιζαν και ειχαν 3 παιδια που ειχαν γεννηθει εδω.

    Ακομα και στην αναχωρηση τους, δεν αφησαν ουτε ενα ευρω σε ελληνικα χερια. Με αλβανικες πινακιδες το φορτηγο (!!!) και Αλβανοι να το φορτωνουν πινοντας μπυρες…

    Εκατσα και τους κουβεντιασα: φευγουμε για Αλβανια μου ειπαν. Εδω στην Ελλαδα το καραβι βουλιαζει. Μεχρι τωρα βγαζαμε λεφτα και καθε μηνα αποταμιευαμε. Τωρα ομως θα πρεπει να φαμε απο τα ετοιμα. (προς Θεου, να ριξουν απο τα λεφτα τους στην Ελλαδα; Ποτε!)

    Μεταξυ αλλων μου ειπαν οτι επαιρναν επιδομα ενοικιου, επιδομα πολυτεκνου, επιδομα θερμανσης, επιδομα αλληλεγγυης, εκαναν δωρεαν διακοπες με την εργατικη εστια. Τωρα που αυτα κοπηκαν ενα ενα και η δουλεια επεσε, σιγα μην κατσουν εδω να υποφερουν μαζι μας.

    Φυσικα θα αμοιβοντουσαν με μαυρα, θα κολλουσαν τα ελαχιστα αναγκαια ενσημα το χρονο, οσα χρειαζονταν για να ρημαζουν το ΙΚΑ, δηλωναν εισοδηματα οσο το αφορολογητο για να μην πληρωνουν φορο.

    Μα οι Συριζαιοι λεγανε πως οι Αλβανοι ειχαν ενσωματωθει πληρως στην Ελλαδα και την κοινωνια μας. Και ομως αυτοι εγκαταλειπουν πρωτοι το καραβι που βουλιαζει, σαν τα ποντικια. Απλα τοσο καιρο σας κοροιδευαν, κοροιδα Συριζαιοι…

  3. VELUTELA efoson o Tsipras agapaei toso polly tin ELLADA kai to laos tis kai otan lew lao tis ennow tous gnisious Ellines kai Ellinides pou katoikoun se ayton ton topo kai exei ta kakala as paraitithi aurio kiolas na glytwsoume apo ola ta dina pou erxodai

  4. Ρε παραθεριστή μη του λές του κακομοίρη τέτοιες αλήθειες γιατι του βάζεις δύσκολα και ως κομματικός εκπρόσωπος θα πρέπει να απαντήσει!! Τι θές να χάσει τη δουλειά του;;
    Οσο για τους ψήφους δεν έχουν ανάγκη ,υπάρχουν ακόμα πολλοί αλλοδαποι που τους ψηφίζουν..Δοξα το θεο και απο ΜΚΟ καλά πάνε…

  5. 04 / 09 / 201208:37

    Επτά απόπειρες αυτοκτονίας σε 48 ώρες

    Συνεχίζει να μεγαλώνει η δραματική λίστα των ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση και αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους στη χώρα μας.

    Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη σήμαναν συναγερμό στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στο Ηράκλειο αφού αυξήθηκαν κατακόρυφα τα ψυχιατρικά περιστατικά στην πόλη αλλά και στα περίχωρα.

    Η πρώτη Δευτέρα του πρώτου μήνα του Φθινοπώρου ήταν αρκετά δύσκολη για τους ανθρώπους της ψυχικής υγείας αλλά και για τους ασθενείς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr μέσα σε 4 ώρες, 5 άνθρωποι στην πόλη του Ηρακλείου βρέθηκαν σε κατάσταση κρίσης και χρειάστηκε η επέμβαση του ΕΚΑΒ και η μεταφορά τους στη μονάδα οξέων περιστατικών της ψυχιατρικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ.

    Όπως μάλιστα αναφέρει το ρεπορτάζ επτά απόπειρες αυτοκτονίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει ψυχίατρος στην Κρήτη μέσα σε 48 ώρες, ενώ δεν είναι λίγοι οι ιδιώτες γιατροί που υπογραμμίζουν ότι τα περιστατικά είναι πολλά περισσότερα από τα καταγεγραμμένα στα βιβλία ασθενών των νοσοκομείων.

    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/231214/epta-apopeires-aytoktonias-se-48-ores

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  6. "Θα προχωρήσουμε σε μία και μόνη εξεταστική επιτροπή για να μάθουμε πώς φθάσαμε στο Μνημόνιο". Αυτό δεσμευόταν ο Αντώνης Σαμαράς μέχρι τις εκλογές
    Για το καλωσόρισμα φλογίδα σου προτείνω ένα HEXALEN για τις γαργάρες του Αντωνάκη σου.
    Έπεται συνέχεια….

    ΥΓ για τους κομματικούς και μη εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής ,ή αλλιώς λέγε με ΛΑ.ΣΥ,
            που κοιμούνται και ονειρεύονται ιστορίες,τους αφιερώνω αυτό:

    Μέ τό μόνο επιχείρημα πού μπορείς νά πείσεις ενα Φασίστα… είναι μέ ένα ΤΟΥΒΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…..!!! ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ

    ΑΛΕΞΙ-ΚΕΡΑΥΝΟ

  7. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ [ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ] …ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ , ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙΣ ? ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 1973 ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ? ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ? Υ.Γ. ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ …….

  8. εαν δεν το γνωριζεις πρωθυπουργος ειναι ο σαμαρας, μπορεις αν θελεις να ψαξεις και να μας παραθεσεις οπως εκανες με τους συριζολαγους τι ελεγε πριν λιγες εβδομαδες ο αντωνακης σου και τι κανει τωρα? και μια αλλη ερωτηση ο καραμανλης υστερα απο 3 χρονια διακοπες θα δωσει καμια εξηγηση για το πως χρεοκοπησαμε?

  9. για το κραχ στην υγεια για τις αυτοκτονιες για την απιστευτη βαρβαροτητα ,για τη διαλυση της χωρας και τις ευθυνες του πασοκ και της ν.δ θα πεις κατι?

  10. ο σαμαρας μετα το προσφατο ταξιδι στη γερμανια εδειξε πληρη και ειλικρινη μεταμελεια για ολες τις μεχρι προτινος αμαρτιες του(βλ. ζαπειο 1 και 2 ,δεν συναινω στο λαθος, το μνημονιο ειναι καταστροφη για τη χωρα και την κοινωνια και αλλες τετοιες αμαρτιες που αδυνατω να θυμηθω). ο τσιπρας εξακολουθει να πιστευει οτι ο νεοφιλελευθερισμος ειναι κατι κακο επομενως καλα κανεις και ασχολεισαι μονο με αυτον.
    υ.γ το μνημονιο ειναι ευλογια πρεπει ολοι οι αμαρτωλοι να μετανοησουν οπως ο σαμαρας

  11. 4:52 Αυτα τα ξαναπατε, οτι θα γ…σετε κα θα δειρετε αν κατεβει η Χ.Α. στο Λουτρακι για να συμμαζεψει το παραεμποριο των λαθρομεταστων, ομως το Σαββατοβραδο του Αυγουστου που κατεβηκε η Χ.Α. στην παραλια του Λουτρακιου, ειχατε κλειδωθει στα σπιτια σας…. Λοιπον ας το καλυτερα, κρατα δυναμεις για να αποκρουσεις τους Λαθρομεταναστες που θα μπενοβγαινουν τον Χειμωνα σπιτι σου για να σε κλεβουν, λογω της πεινας που θα τους κοψει…

    Velutela, οι Αλβανοι εγκαταλειπουν σωρειδον την Ελλαδα. Ηρθαν, πηραν ολο το μετρητο απο τα μεγαλα εργα, τη φουσκα της οικοδομης, τα ασφαλιστικα ταμεια, τα πασης φυσεως επιδοματα και τωρα με το πρωτο ζορι γινονται μπουχος. Σαν τις ακριδες ενα πραγμα. Ακομα γελαμε με τις αμπελοφιλοσοφιες σας οτι ειχαν ενσωματωθει πληρως στην χωρα και αισθανονταν Ελληνες. Γυρνανε τωρα στην Αλβανια για να γλεντησουν τα λεφτα σας.

    Τωρα αν αυτο το εξισωνεις με τον ανεργο Ελληνα αποφοιτο, που ακομα δεν εχει βαλει τιποτα στην τσεπη του απο τα λεφτα σου, ενω επαναλαμβανω οι Αλβανοι τα γλεντανε και γελανε μαζι σας, ε τοτε δεν εχω κατι να πω…

  12. Pros paratheristei

    prepei na sou mathoun oti h via den einai lush. an pisteueis oti tha erthoume kai tha sou kanoume thn xarh na viopragisoume eis varos esou kai twn oikeiwn sou, eisai gelasmenos. den tha sas thn kanoume thn xarh!
    Alla tetoioi anthrwpoi eiste. auto einai to epipedo sas!nomizete oti me ksylodarmous tha lysete ola ta provlhmata. KRIMA pou h ellada exei anthrwpous san kai esena!
    H parakmh pou viwnei o topos einai apotelesma anthrwpwn san kai esena!!
    tha hthela polu na pw geloio alla den mou to epitrepei h agwgh kai h morfwsh mou.

  13. 9:38 Μας μπερδεψες. Την μια μας απειλεις να κρυφτουμε, λεγοντας οτι τα ψωμια μας ειναι λιγα, και την αλλη μας λες οτι εσαι εναντιον της βιας….!!!!

    Εσυ με το TSIPRALEX, οπως το γραφεις, το καταλαβαμε το υπονοουμενο. Εσυ το εχεις χτυπησει το CIPRALEX; Σε επιασε; Αν οχι, θες να σου πω με τι να το συνδυασεις για να γινεις εντελως χαζοχαρουμενος, σαν τον Αλεξη;

  14. Α, το συνδυάζεις και με άλλα; συνέχισε θέλει όμως αρκετό χρόνο αυτού του είδους η θεραπεία, και προ πάντων μην ξεχνάς την καθιερωμένη δόση του TSIPRALEX, εντάξει παραθεριστή;

  15. 11:13 Ναι παντα το συνδυαζω με αλλα. Το CIPRALEX δεν ειναι πληρης αγωγη απο μονο του. Κλεισε ενα ραντεβου και θα δω τι σου ταιριαζει. Υποσχομαι παντως να σε κανω να χασκογελας συνεχεια, οπως ο Αλεξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog