Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ποιος γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται ότι ήταν αλκοολικός για 10 χρόνια;

- Advertisement -

Είναι πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες και έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική σκηνή. Στα 55 του χρόνια, ώριμος πια, παραδέχεται τα λάθη του και δεν διστάζει να μιλήσει για αυτά. Ο Γιάννης …
Γιοκαρίνης εξομολογείται στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, ότι για 10 ολόκληρα χρόνια ήταν αλκοολικός.
«Είχα πρόβληµα µε το αλκοόλ, µέχρι που διαπίστωσα ότι µου έκανε πολύ κακό. Τώρα πλέον είµαι απεξαρτηµένος και πατώ στα πόδια µου καλύτερα» αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής και συνεχίζει «Τότε ήμουν ένας άνθρωπος που δεν έπαιρνε χαμπάρι τι γινόταν γύρω του. Αυτό ήταν άσχημο και με ενόχλησε πολύ όταν το συνειδητοποίησα-γιατί εκείνη την περίοδο δεν με ενοχλούσε. Το σημαντικό είναι ότι το κατάλαβα». Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι εδώ και δύο χρόνια απεξαρτημένος και παραδέχεται ότι η σύζυγός του, η Σοφία, ήταν το άτομο που τον στήριξε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
Μιλώντας για τις περιόδους της ζωής του που δεν είχε χρήματα ούτε για τα απαραίτητα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης λέει: «Δεν είχα να φάω, δεν είχα να πληρώσω τις υποχρεώσεις του σπιτιού µου, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ. Την έβγαζα µε µια ντοµάτα και ψωµί. Πέρασα τέτοιες στιγµές. Δεν “µάσησα” όµως. Ήµουν ο ίδιος όπως τότε που µου ήρθαν λεφτά που δεν τα περίµενα- τα κατάφερνα πάντα, και στα δύσκολα».

*entertv

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog