Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο «Καραϊσκάκης» με Χρυσαυγίτες έσπασαν πάγκους αλλοδαπών στο Μεσολόγγι (video)

- Advertisement -

Με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση γνωστό από την εμφάνισή του και ως «Καραϊσκάκης», κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε το πρωί την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου και σε ρόλο…αστυνομικού έκαναν ελέγχους σε μετανάστες μικροπωλητές ενώ κατέστρεψαν και τρεις πάγκους. Η Αστυνομία προφανώς και  δεν ασχολείται με τέτοια ασήμαντα επεισόδια…

Κάποιοι άλλοι αλλοδαποί όταν είδαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής μάζεψαν την πραμάτεια τους και εξαφανίστηκαν ενώ ο βουλευτής δήλωσε ότι σκοπός είναι η πάταξη του παρεμπορίου:
«Πολεμάμε το παρεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους, και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε».
Σύμφωνα με το aixmi-news.gr στο πέρασμά τους άκουγαν ευμενή σχόλια από την πλειοψηφία του κόσμου αλλά και των νόμιμων μικροπωλητών για την παρουσία τους και πολλοί ήταν αυτοί που τους ζητούσαν να συνεχίσουν και να καταπολεμήσουν την μικρή παραβατικότητα.
Πάντως στην λαϊκή υπήρχε και κλιμάκιο δύο ατόμων της δημοτικής αστυνομίας οι οποίοι έκαναν τακτικούς ελέγχους, όπως μας ανέφεραν ενώ ήταν εκεί αρχικά ένας αστυνομικός και αργότερα ήρθαν και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες καθώς χθες βράδυ στη Ραφήνα άλλο κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Καιάδα, επιτέθηκε κατά αλλοδαπών μικροπωλητών σπάζοντάς τους τους πάγκους.

*iefimerida.gr

- Advertisement -

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οπως πάντα, οι νεοελληνες δειλοι και ραγιάδες. Οι αμεσα θιγόμενοι, οι νομιμοι μικροπωλητες έπρεπε να ειχαν φροντίσει να τους διώξουν οι ιδιοι. Σαν νηπια, χρειάζονται καποιον απο πισω να τους προστατευτει!

  2. s-spinos:
    Αποτελεί βρισιά και ξεφτίλισμα των θεσμών της πολιτείας η καταφυγή προς ενίσχυσή τους στην ιδιωτική οργάνωση οιουδήποτε που αποτελείται από κατάλοιπα υποπροϊόντων του Χίτλερ, από γιγαντοκύτταρα δοσιλογικής λευχαιμίας που κυκλοφορούν δυστυχώς ακόμη στο ελληνικό αίμα, από κακοποιούς διαφόρων βαθμών και ειδών, από ιδεολογικούς σκηνίτες και από άλλους φτωχούς διαβόλους που, σε κάθε περίσταση και ευκαιρία, ζητούν οι ταλαίπωροι να μπαλωθούν.

    Εδώ παρουσιάζεται ένα σύμφυρμα εθνικιστών-ναζιστών εθνοκάπηλων και πατριδοκάπηλων παριστάνοντας τους προστάτες των ιερών και οσίων, των συμφερόντων και δικαιωμάτων του λαού και σαν Κέρβεροι του νόμου και της τάξης.

    Τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς από το εξελισσόμενο σε καρκίνωμα της κοινωνίας;

  3. Το κάθε καρκίνωμα χρειάζεται επειγόντως χειρουργείο, γιατί διαφορετικά κάνει μετάσταση και η φυσική κατάληξη είναι ο θάνατος. Η Ελλάδα όμως σε πείσμα των καιρών πρέπει να μείνει ζωντανή, γι αυτό κι ο νεοναζισμός πρέπει ν' αντιμετωπιστεί ανάλογα.

  4. έΤΣΙ ΠΟΥ ΠΉΡΑΝ ΦΌΡΑ Ας ΠΆΝΕ ΈΞΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙς ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚς ΒΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ

  5. Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα απο το βροντερό και στομφώδες σχόλιο του Σπίνου.Υποπροιόντα,καρκινώματα,γιγαντοκύτταρα λευχεμίας..και πολλά άλλα.Εγώ Σπίνε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Εχεις απόλυτο δίκαιο.Ομως έχω μια μικρή απορία,μου επιτρέπεις φαντάζομαι…Αλήθεια δεν σε έχω δεί ποτέ να σχολιάζεις με τον ίδιο εμβληματικό τρόπο όταν τα ''παιδιά'' ρημάζουν στην κυριολεξία την Αθήνα…Εκεί τι γίνεται; το παραπάνο βαρύγδουμπο σχόλιό σου δεν ισχύει όταν καίνε ,κλέβουν ,καταστρέφουν και δέρνουν ότι βρεθεί μπροστά στις ακροαριστερές κουκουλοφόρες ορδές;;
    Ειλικρινά στο λέω θα ήθελα πολύ ένα σχόλιο σου

  6. Ναι απο Αθήνα είμαι.Τώρα πλάκα μου κάνεις φίλε 4:53; Πάντως αν θές να σου απαντήσω εμένα προσωπικά όχι ,ευτυχώς δεν μου έχουν κάψει το αυτοκίνητο.Μαγαζί δεν έχω ,οπότε είμαι οκ.Αλλά αυτό είναι το ζητούμενο; Δεν βλέπεις τί γίνεται σε κάθε διαδήλωση; Τουλάχιστον έτσι αυτοαποκαλούνται Αναρχικοί-αναρχοαυτόνομοι και προσδιορίζονται στον ακροαριστερό χώρο.

  7. s-spinos:
    @1973 θα απαντήσω στο ερώτημά σου εάν πρώτα μου πεις από το 2008 και μετά σε πόσε σε πόσες απεργιακές διαδηλώσεις πήρες μέρος.
    Σου λέω από πλευράς μου ήμουν σε όλες παρών.
    Απάντησέ μου και μετά το συζητάμε.

  8. 1973,εγώ θυμάμαι γύρω στο ένα εκατομμύριο κόσμο στο Σύνταγμα,να τρώνε του κόσμου τα χημικά.
    Επίσης,θυμάμαι,ένα σωρό φωτογραφίες που έδειχναν κουκουλοφόρους,ανάμεσα σε αστυνομικούς,τις οποίες ανάρτησαν όα τα sites,όπως και το LB,αλλά μάλλον είσαι καινούριος εδώ.
    Και επειδή,όπως λες,αυτοπροσδιορίζονται (άρα κι εγώ μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ ό,τι θέλω,άσχετα αν είμαι στην πράξη),θα μου λύσεις την απορία τί πρεσβεύει ο αναρχισμός ;;;
    Προσωπικά,δεν είμαι αναρχικός,ούτε υπήρξα ποτέ,καθώς θεωρώ ουτοπικό και μη εφαρμόσιμο τον αναρχισμό,αν δεν αλλάξει ο άνθρωπος (όπως και για την δική μου θεωρία).
    Περιμένω την άποψη σου,αν θέλεις να απαντήσεις.

  9. s-spinos Δέν ήμουν σε όλες τις απεγιακές κινητοποιήσεις ήμουν όμως στις περισσότερες και έχω περάσει ατελείωτες ώρες στο Σύνταγμα.Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Φυσικά και είμαι υπέρ της μαζικής και λαικής εξέργεσης και αντίστασης.Μας ισοπεδώνουν και το λιγότερο που οφείλουμε να πράξουμε είναι να αντισταθούμε έστω και με διαδηλώσεις.Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα σε αυτή τη χώρα είναι οι δήθεν και οι ψέυτικοι προσδιορισμοί όπως αναρχικοί κλπ που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν τις λαικές αντιδράσεις με το ανάλογο πλιάτσικό φυσικά,σε όσους έχουν την ατυχία να έχουν ένα μαγαζάκι στο κέντρο.Και σαν να μήν έφτανε αυτό βγαίνουν και διάφορα στελέχη του Συριζα και ουσιαστικά τους καλύπτουν και τους υπερασπίζονται,άρα μη μου πείτε οτι οι κουκουλοφόροι αναρχοαυτόνομοι είναι μπάτσοι ή παρακράτος γιατι τότε είναι σαν να παραδέχεστε οτι ο Σύριζα λειτουργεί συμπληρωματικά του παρακράτους!!
    Αγαπητέ AV δεν είμαι θεωρητικός ούτε κοινωνοιολόγος για να σου αναλύσω τα περι Αναρχισμού,πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου οτι είναι ουτοποικό ,αν δεν αλλάξει ο άνθρωπος,και επειδή τα τελευταία 10000 χρόνια δεν έχει αλλάξει μάλλον δεν πρόκειτε να αλλάξει ποτέ.Σαν σκέψη όμως είναι γοητευτική.
    Τ'ωρα αν οι κουκουλοφόροι αναρχοαυτόνομοι ακροαριστεροί και όπως τελος πάντων λέγονται δεν εμφορούνται απο αριστερίστικες ιδέες και απόψεις είναι σαν να λές τους νεοναζί οτι δεν είναι χιτλερικοί!
    ΥΓ
    s-spinos θέλω να μου απαντήσεις αν καταδικάζεις απερίφραστα και ξεκάθαρα ,όπως καταδίκασες την επέμβαση της ΧΑ ,το κάψιμο και την λεηλασία της Αθήνας καθε τρείς και λίγο απο τους αναρχοαυτόνομους κουκουλοφόρους.

  10. SPINO-av/EGO IME ENAS APO AFTOUS POU KATASTRAFIKAN KE MAZI MOU KATASTRAFIKAN KE ALOI APO KATI PSEFTOKOULTOURIARIDES TRAMPOUKOUS SAN KE ESAS STO SIDAGMA.KATESTREPSATE KE TIN OIKOGENIA MOU OSTE NA MI MPORO NA SPOUDASO TA PEDIA MOU.IS FILIPOUS TORA OPSOMETHA..DEN EXO NA XASO TIPOTA..

  11. Eφ'όσον έχετε επιλέξει κάποιοι την τακτική να περνάτε ανώνυμα υβριστικά μηνύματα (πιθανότατα ούτε καν μπαίνετε στον κόπο να τα διαβάζετε μου δίνετε το δικαίωμα να απαντήσω στον 9:49,που αποκαλεί τον s-spino και εμένα ψευτοκουλτουριάρηδες τραμπούκους,απλά ΗΛΙΘΙΟ και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΄Οταν θα αποσύρετε το σχόλιο του,μπορείτε να αποσύρετε και το δικό μου.
    Νομίζω πως ξεκαθάρισα την θέση μου,εφόσον με προσβάλει προσωπικά,θα απαντάω ανάλογα.

  12. @ 1973 : δηλαδή,απο ό,τι καταλαβαίνω συμφωνείς μαζί μου,ότι όποιος δηλώνει κάτι,δεν είναι απαραίτητα και αυτό που δηλώνει.
    Στο μεγαλύτερο μέρος της η αναρχία,είναι τρόπος ζωής και αντιμετώπισης του ανθρώπου από άνθρωπο.
    Άρα,η χρήση βίας αντιτίθεται στις αρχές της.
    Είναι αυτό που λέμε για αστείο,να κατεβαίνεις σε διαδήλωση για την ειρήνη και να πλακώνεσαι.
    Προσωπικά,φυσικά και καταδικάζω τα επεισόδια και την βία,από όποια μεριά και αν προέρχεται.
    Όλοι εσείς που τουες χρεώνεται στον αριστερό χώρο,έχετε παρατηρήσει πότε αρχίζουν την δράση τους ;;;
    (εμείς ,απλά τους αποκαλούμε μπαχαλάκηδες)
    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πώς γίνεται και δεν συλλαμβάνουν κανέναν τους,ενώ στο σύνολο δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 500 – 1.000 ;;;
    Και μην τους χρεώνεις στον ΣΥΡΙΖΑ,γιατί αν οι οπαδοί του ήταν μπαχαλάκηδες,τώρα που έφτασαν στο 30%,θα είχαν αιματοκυλίσει την Ελλάδα,με αυτή την λογική.
    Ή,θα κυκλοφορούσαν με παντιέρες στους δρόμους,σπάζοντας και καίγοντας.
    Όσο για παρακράτος,άλλους βλέπουμε να κυκλοφορούν ανάμεσα στα ΜΑΤ με καδρόνια στα χέρια και να λειτουργούν σαν ομάδες υποστήριξης.
    Πάρτε το χαμπάρι,ο δρόμος της βίας,δεν οδηγεί πουθενά.
    Θα φτάσουμε να σπάμε ο ένας το κεφάλι του άλλου,για την μπάλλα,για μια θέση παρκαρίσματος,για το κόμμα και θα ξαναανέβουμε πάλι στα δέντρα…

  13. s-spinos:
    @1973, ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν στο βαθμό που μπορούμε τη σύγχυση που υπάρχει γύρω από το θέμα των βίαιων επεισοδίων, και της βίας γενικότερα επειδή έχει πολλά πρόσωπα, στο κέντρο της Αθήνας.
    Πρώτα να σου ξεκαθαρίσω ότι το δεκέμβρη του 08 δεν είχα συμμετάσχει σε κείνα τα γεγονότα και δεν έχω άμεση εικόνα και αντίληψη. Πάντως τα νέα παιδιά το δεκέμβρη με βίαιο τρόπο έθεσαν ερωτήματα, αφού προηγούμενα είχαν υποστεί την κρατική βία. Δέν υπερασπίζομαι τα καψίματα και τις καταστροφές των μαγαζιών τα καταδικάζω απερίφραστα.

    Από κει και πέρα επειδή συχνά πυκνά για άλλους λόγους βρισκόμουν στο κέντρο της Αθήνας έχω πάρει μέρος στο 99,5% των όποιων κινητοποιήσεων έχουν γίνει μέχρι πριν κανά τρίμηνο.
    Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ότι υπάρχουν ομάδες και ομαδούλες που αυτοπροσδιορίζονται όπως τους γουστάρει, γενικώς τους ονομάζουν "μπαχαλάκηδες", και επίτρεψέ μου να σου πω επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα, ουδεμία σχέση έχουν με την Αριστερά ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν το λέω για να απαλλάξω την Αριστερά από τις όποιες ευθύνες της. Οι οποίοι από το τίποτα έχουν προκαλέσει πάμπολες καταστροφές. Απολύτως καταδικαστέοι.

    Με τους άλλους τώρα τους "κουκουλοφόρους". Εδώ μπαίνουν πάρα πολλά ερωτήματα. Από το ποίοι είναι και τι ρόλο παίζει η κάθε ομάδα σε κάθε δεδομένη στιγμή, γιατί και εδώ έχουμε πολλών ειδών κουκουλοφόρους,μερικούς που κρατούν από λοστούς μέχρι πυροσβεστήρες σαν όπλα αμύνης και καταστροφής, τους κουκουλοφόρους που είναι παρέα και κυκλοφορούν μέσα τις δυνάμεις που υποτίθεται επιβάλλουν την τάξη, τους κουκουλοφόρους ασφαλίτες και τους κουκουλοφόρους με γραβάτα.

    Αυτού του είδους οι κουκουλοφόροι είναι εκείνοι που κατακαίνε την Αθήνα,αυτού του είδους οι κουκουλοφόροι είναι που κάνουν το πλιάτσικο και έχω δει μπροστά μου να μοιράζονται τα κλοπιμαία και μετά να εξαφανίζονται μέσα στις αστυνομικές δυνάμεις. Έχω δει άλλους σπάνε και να φεύγουν και άλλους μετά ληστεύουν,έχω δει άλλους να πετάνε μολότωφ και άλλους να μπουκάρουν μέσα στον κόσμο γιατί τους κυνηγάνε κάποιοι όμοιοι με αυτούς. Ποιος κυνηγάει ποιόν; Άραγε σε ποιο χώρο ανήκουν; Όλοι λίγο πολύ ομοιόμορφα ντυμένοι είναι για να μη ξεχωρίζουν οι μεν από τους δε. Άντε βρες ποιός τόκανε, ο Αναρχικός, ο ασφαλίτης, ο προβοκάτορας, ο μπαχαλάκιας; Αδύνατον με σιγουριά να πεις το έκαναν συγκεκριμένα, αυτοί.

    Στα λέω αυτά γιατί τα έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, και όχι γιατί κάποιοι ρεπόρτερ ή εικονολήπτες τα έδειξαν στην τηλεόραση η τα ανέβασαν στο You Tube που εν πολλοίς μπορεί να είναι και μονταρισμένα κατά το δοκούν.

    Ε, λοιπόν από την μεριά μου καταδικάζω απερίφραστα όλη αυτή τη βία που υποθάλπουν και οργανώνουν όλοι αυτοί οι μηχανισμοί κρατικοί και παρακρατικοί και που δια μέσου αυτής της βίας και του τρόμου που προκαλεί αποσαθρώνει και διαλύει την κοινωνία.

    Και κάτι ακόμα. ΔΕΝ εκπροσωπώ κανέναν ΣΥΡΙΖΑ γι΄αυτό μη μου ζητάς να απολογηθώ για την πολιτική στάση κάποιων άλλων.
    Ότι λέω και γράφω σε αυτό το μπλόγκ εκφράζει εμένα και κανέναν άλλον.
    Καλή νύχτα.

  14. s-spinos:
    a.v. τα γκρήκλις δεν τα διαβάζω, οπότε δεν είχα δει τι έγραψε ο πάρα πάνω ΧΑΤΗΑΒΑΤΗΣ και τον λέω έτσι, γιατί δεν θέλω να υποτιμήσω τον Καραγκιόζη.

  15. στραβοί είμαστε δεν είδαμε τους κρανοφόρους και κουκουλοφόρους της Χρυσής Αυγής να δίνουν και σόου με τα ΜΑΤ, τα πραγματικά αδέρφια τους και ψάχνεται για τους προβοκάτορες των διαδηλώσεων

  16. Με ανακοίνωση κόλαφο, τόσο για την κυβέρνηση και κατά των αριστερών κομμάτων, αλλά και κατά των συστημικών media που καταφέρθηκαν κατά της απόφασης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να αντιταχθεί στους παράνομους μικροπωλητές λαθρομετανάστες με δράσεις στην Ραφήνα και το Μεσολόγγι, το ΕΣΣΥΠΕ (Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαίθριων Πωλητών Ελλάδας), βγαίνει και στηρίζει τις πράξεις της Χρυσή Αυγής.
    Στην ανακοίνωση του αναφέρει:….
    «η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!».
    Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως».

    »Οι αυθόρμητες "κινήσεις ΜΑΤ" μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας (σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής) Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος».
    ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, πέτυχε τον βασικό πολιτικό του στόχο: Να αποσπάσει με στοχευμένη δράση την ευαρέσκεια του κλάδου που πλήττονται από τους παράνομους λαθρομετανάστες οι οποίοι εκτός των άλλων εμπορεύονται και "μαϊμού" προϊόντα πολυτελείας και ο οποίος κλάδος μαζί με τα μέλη των οικογενειών του αριθμούν πάνω από 200.000 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα…
    Πήγη:ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

  17. μιλάτε για ένα δευτεροβάθμειο σωματείο καρεκλοκένταυρων πασόκων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τον χώρο μας παίρρνοντας παχυλές εισφορές και κάνοντας την λαμογιά επάγγελμα μοιράζοντας τις άδειες εκεί που θέλαν και συνέφερε και μάλιστα σε πόντιους και αλβανούς και τώρα το παίζουν μάγκες για την αλητεία της χρυσής αυγής.
    Είμαι με άδεια μικροπωλητή σε λαϊκές και ξέρω καλά από σωματεία σφραγίδες, δεν επέλεξα το πεζοδρόμιο τυχαία για να βλέπω τους μπράβους να καθαρίζουν.

  18. 1973 ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ s-spinos ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΓΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ …..ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ,ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΕΤΣΙ …..ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ? ΚΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ …..ΨΑΞΤΕ ΒΡΗΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ …..ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ' ΜΑΓΚΙΑ ' ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ……ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ….ΚΑΙ Η ΤΑΧΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΞΕΣΠΑΣΤΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΝ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΥΔΑΙΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ , ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ , ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ , ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ …..ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΑΛΑ ΣΤΡΕΦΤΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ,ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ , ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΤΩ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΟΥΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΧ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ' ΓΝΗΣΙΟΙ ' ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ …..ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΚΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ …..

  19. 1973… μην το παλεύεις. άλλο οι άνθρωποι με επαναστατικές ιδέες και άλλο οι κομματικοί στρατοί.
    Έχεις απόλυτο δίκιο στο ερώτημα σου.
    Δεν θα παρεις σαφή απάντηση απο το σπίνο. Ο σπί9νος μόλις ζορίζεται να αναγνωρίσει λάθη το ρίχνει στο ασε μας ρε παλικάρι… δεν μας παρατας και τετοια.
    Η μόνη απάντηση του σπινου …είναι ότι ήταν άλλα κέντρα διαπλοκής και άλλες κρύφές δυνάμεις αντίστασης και προβοκάτσια.
    Μέσα απο τις κατογόριες και το ψέμα προσπαθούν να δηλώσουν απων.
    Μεγάλη συζήτηση. Το χειρότερο είναι να μην αντιλαμβάνεσαι που κάνεις λάθος.
    Φιλικά …1970. Φταίνε αλλά δεν το παραδέχονται. ότι η υπερπροστατευτικότητα και η εκμμετάλευση του ξενιου δία και της φιλοξενίας μας και της ανοχής μας έχει ένα τέλος.
    Τώρα ήρθε η αντίδραση απο λάθος μεριά…αλλά είναι και αυτή μέρος της κοινωνίας μας. Και όσο κρύβονται πίσω απ οτους νόμους για να τους δικαιώνουν τόσο αυτό το σύνολο θα μεγαλώνει αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Ο λαός έχει τις λύσεις του και θα τις υποστούμε όλοι οι θεωρητικοί επαναστάτες του πληκτρολογίου.

    1970

  20. Τις πραγματικά βάρβαρες ενέργειες των νεοναζί μπράβων, των μπάτσων και των κυβερνήσεων τις γουστάρουμε, τις επικροτούμε, "τις έχουμε ανάγκη", τις επαινούμε.

    Την οργή των ΚΑΤΩ για όλα τα σκατά που τους φορτώσαν οι ΠΑΝΩ στις πλάτες τους την προγκάμε και τη βαφτίζουμε απολίτιστο, χυδαίο, βάρβαρο, παράλογο, αντικοινωνικό, "του περιθωρίου ενέργειες".

    Τι άλλο θα δούμε ρε πούστη μου; αν αυτό είναι μόνο η αρχή, ~τα προκαταρκτικά της τσόντας δηλαδή~ ποια θα είναι η συνέχεια; ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος; οι αριστεροί, οι διαδηλωτές, οι εργαζόμενοι που τους τρώει η δουλειά-δουλεία τη δίψα τους για ζωή κι ουρλιάζουν καθημερινά "όχι άλλο!", οι gay και γενικά όλοι οι άνθρωποι που εναντιώνονται και πάνε κόντρα στο “αρρωστημένο”, στα δόλια κι ανώμαλα σχέδια κάποιων;

    Η Χ.Α. κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνει. Αποπροσανατολισμός άλφα-άλφα. Στοχοποιούν αθώους και πάμφτωχους ανθρώπους. Τους δείχνουν με το δάχτυλο και σου λένε: "Αυτοί φταίνε για όλα τα δεινά σου. Μίσησέ τους! Σκότωσέ τους! Και μίσησε κι αυτούς που τους υποστηρίζουν. Κι άσε στο απυρόβλητο όλες τις πολιτικές ελίτ, τα Μ.Μ.Ε και το κεφάλαιο να παίζουνε πινγκ-πονγκ πάνω στην πλάτη σου. Κι έχουν το θράσσος να δηλώνουν κι αντισυστημικοί τρομάρα τους… και κάποιοι ψαρώνουν.

    Πότε πήγε η Χ.Α. ~αυτό πάει σ'εσάς που τους εκθειάζετε και που τους φηφίσατε~ να τα βάνει με τους πραγματικούς εχθρούς; αρκετούς από εσάς που τους ψηφίσατε, σίγουρα σας έχουνε μειώσει τους μισθούς ~και θα τους μειώσουν κι άλλο~ ή σας έχουν κατακρεουργήσει τις συντάξεις σας. Τι έκαμε η Χ.Α. γι' αυτό; Έδειρε μπατίρια Ινδούς, Αλβανούς, Κινέζους και Αφρικανούς. Τους πραγματικούς υπαίτιους δηλαδή ποιους άλλους. Ή έκανε ψηφοθηρικές τύπου "σε λυπάμαι, πάρε ένα ψαροκόκκαλο κι εσύ κακομοιριασμένε έλληνα προλετάριε" ψευτοφιλανθρωπίες. Μαλακίες. Από την ίδρυσή της, ρατσιστικό μίσος ξερνάει κι ανώμαλες και χουντόβλαχες βλέψεις φτύνει που βολεύουν τους ΠΑΝΩ και τίποτα παραπάνω.

    Αποτελούν ~όπως και οι μπάτσοι~ τα μαντρόσκυλα των ΠΑΝΩ, των εξουσιαστών, αυτών που διαμορφώνουν και ελέγχουν και δίνουν το ΟΚ στην τρέχουσα κατάσταση.

    Ένα να θυμάστε όμως κι αυτό πάει σ' όλους τους καλοθελητές. Δεν είμαστε όλοι "προοδευτικοί αριστεροί" του κοινοβουλίου σαν το ΣΥΡΙΖΑ ή δεινοσαυρικά στάσιμα νερά που ξερνάνε απολιθώματα χωρίς ίχνος οράματος, σαν το ΚΚΕ, να αντιμετωπίζουμε τα διάφορα φασιστικά φαινόμενα και την εξουσία σαν χοντροί κομφορμισταράδες του κερατά, να μιλάμε στο λαό για εξεγέρσεις κι επαναστάσεις, ν' ασκούμε τη μετριοπαθή κριτική μας και να δείχνουμε ανοχή στο σάπιο κι από πίσω να παίρνουμε και παχυλές μισθάρες που ισούνται με 10 μηνιάτικα του μέσου έλληνα.

    Θέλω να είμαι ρομαντικός και αισιόδοξος. Και να ελπίζω. Άλλωστε τι άλλο έχει απομείνει στους νέους; μόνο η ελπίδα. Όλα τ' άλλα τα 'χουνε βιάσει. Μας τα 'χουνε κλέψει και τα 'χουνε φυλακίσει στο δωμάτιο που γίνεται η ανάκριση. Δεμένα με αλυσίδες και φιμωμένα, μουγκρίζουν αβοήθητα.

    Αυτό το σίχαμα που ζούμε κάποτε θα πέσει. Και κάποιοι θα 'χουν χαμόγελα στο πρόσωπό τους. Γιατί θα 'ναι μάρτυρες του πιο όμορφου θεάματος που έχει υπάρξει ποτέ. Θα βλέπουν την παρακμή του ανθρώπου να καίγεται σιγά-σιγά. Να αργοσβήνει, να γίνεται στάχτες και να εξαφανίζεται. Θα' ναι λες και το πιο όμορφο ποίημα που γράφτηκε ποτέ, να εκφράζεται με εικόνες. Και πάνω σ'αυτά τα τσακισμένα κατάλοιπα του μονόχρωμου, του αισχρού και του μονοδιάστατου θα χτίσουν πολύχρωμο, θα χτίσουν ομορφιά, αγάπη, σεβασμό, δικαιοσύνη, ελευθερία, ισότητα, αρμονία. Γιατί αυτοί θα έχουνε μάθει από τα λάθη των προηγούμενων γενεών και δεν θα τα επαναλάβουν. Ελπίδα μορφάρες μου, ελπίδα και αντίδραση στο άδικο, στο ανώμαλο και στο σάπιο. Όπου μπορείτε και με ό,τι μέσα και δυνατότητες διαθέτετε.

    http://4.bp.blogspot.com/-vp-iAVgI5-o/UEmiRyTxtCI/AAAAAAAAAkM/C9qzyRaYRKw/s1600/kid%252Bgiving%252Bthe%252Bfinger.jpg

  21. Την μαγκιά στα ξένα αφεντικά και στις Αμερικανικές βάσεις που έχουν υπό κατοχή την Ελλάδα χρόνια και όχι σε ανθρώπους που ούτε τον εαυτό τους δεν μπορούν να υπερασπιστούν. Πουθενάδες στην Θεσσαλονίκη που ήσασταν, στην διαδήλωση για την Μυρτώ που καλέσατε που κρυφτήκατε. Όταν κατεβαίνει η Αναρχία στον δρόμο κλείνεστε σπίτια σας.

  22. VELUTELA Ρατσισμός και φασισμός είναι όλα αυτά τα δινά που μας βρήκαν και έρχονται και άλλα και όχι ι Χ.Α και αυτά που κάνει και καλά κάνουν διάβασε παραπ'ανω ένα άρθρο που έστειλα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ να δείς τη λένε οι εμπορικοί σύλλογοι των περιοχών που πήγε η Χ.Α και να σε ενημερώσω ότι στης 15 Σεμπτέμβρη έχει συγκέντρωση στο Σύνταγμα έκει να δεις γλέντια που έχουν να γίνουν και επειδή θα νομίζεις ότι είμαι Χ.Α δεν είμαι Συριζαίος είμαι αλλά σε μερικά θέματα έχω άλλες απόψεις

  23. Να πάρεις τους εμπορικούς συλλόγους σπίτι σου να σε ταίζουν όταν δεν θα έχεις να φας. Μάθατε στην πολυθρόνα τόσα χρόνια και τώρα νομίζετε ότι αν βάλετε μερικούς μπράβους να δέρνουν τα φτωχάδια πολεμάτε το σύστημα. Να ξέρετε την τελευταία λέξη θα την πεί ο πεινασμένος λαός.

  24. Μερικά φτωχόπαιδα;;;; Εχεται πολύ πλάκα μερικοί.Σας πειραξε η στάση της ΧΑ και σκούζετε σαν βιασμένες παρθένες για το παράνομα της πράξης ,αλλά ταυτόχρονα υπερασπίζεστε το παράνομο λαθρομετανάστη και τις παράνομες πράξεις του!!!!

  25. Ελα ντε!!! Τον μικροπωλητη που νοικιάζει τον δρόμο στο πανηγυρι για εκατοντάδες ευρω δεν τον λυπουνται..δεν ειναι φτωχαδακι. Εντωμεταξύ ενω η χρυση αυγή φαινεται 3ο κόμμα στις δημοσκοπησεις, αυτοι σκούζουν για την αντιδραση του λαου στην χρυση αυγη. Οταν την βγάλουν και κυβέρνηση, ακομα τετοιες βλακειες θα λένε. Δεν μπορω να καταλαβω την συγχηση που επικρατει στον εγκεφαλο μερικών. Εχουν καταλαβει πως οι ελληνες εβαλαν στην βουλη την χρυση αυγή και οι οπαδοι της αυξάνονται?

  26. 10.47 αυτοι οι μερικοι μαλλον εναν εχουν και τον μοιραζονται. Εγω βλεπω στις δημοσκοπησεις 3ο κομμα την χρυση αυγη…οχι στην γερμανια ουτε στην ιταλια, στην Ελλαδα. Εσεις συνεχιστε να ειστε ρομαντικοί και να ψαχνετε τα περιοδικα της χρυσης αυγης να βρειτε κανα αρθρο που να αναφερεται στον χιτλερ. Ο λαος που επικαλειστε απαντησε στις εκλογες βαζοντας την χρυση αυγη στην Βουλη. Συνεχιστε τον ρομαντισμο σας και τις τρελιτσες σας με τους λαθρομεταναστες, αντε μπραβο. Τις δικές σας βλακειες πληρωνουν τα ΄φτωχαδάκια΄γιατι τους ενθαρρυνετε εσεις να παρανομουν και να καταπατουν το ελληνικό συνταγμα. Γιατι δεν υιοθετειτε και εσεις ενα αφγανακι οπως κανει ολοι οι φιλανθρωποι να του στελνετε λεφτακια να ζησει ε? Εμβολια για τα πακιστανακια στο πακισταν, γιατι δεν μαζευετε λεφτακια να στειλετε στο πακισταν ε? Οοοχι, ο ανθρωπισμος σας περιοριζεται στο να τους εχετε χυμα στους δρομους και να πεφτουν θυματα της αγανκτησης ενος λαου που πειναει. Μπραβο σας, εχω συγκινηθει απο τα ευγενη σας αισθηματα! Αν διατηρειτε το φαναρι που συχναζουν οι λαθρομεταναστες καθαρο, θα πατε σιγουρα και εσεις στον παραδεισο με τις 20 παρθενες και τα πιλαφια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog