Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

H ομογένεια αναλαμβάνει να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος

- Advertisement -

Από την Κρήτη έγινε η ενημέρωση ότι η Ελληνική Ομογένεια αναλαμβάνει δράση για την εξάλειψη του χρέους, με την πρόταση να έχει κατατεθεί από τις 22 Αυγούστου, η ημερομηνία λήξης της να είναι στις 12 Σεπτέμβρη! Κάποιοι όμως την αγνοούν άγνωστο για ποιο λόγο…

Το παράδοξο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι θέλουν γίνουν ευεργέτες όλης της χώρας, ακόμη περιμένουν απάντηση!

Όπως έγινε γνωστό από τις 22 Αυγούστου, μέσα από συνέντευξη στο tv creta του εξαίρετου γιατρού και Έλληνα προέδρου της οργάνωσης κ. Μανόλη Λαμπράκη, υπάρχει μια ομάδα επιφανών Ελλήνων, οι οποίοι μέσα από την Πρωτοβουλία που έχουν δημιουργήσει με την ονομασία “End National Debt”, θέλουν να γίνουν οι άνθρωποι που θα βγάλουν τη χώρα και τον ελληνικό λαό από το τέλμα.

Ο κ. Λαμπράκης και σαν γιατρός αλλά και σαν Έλληνας έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία προ της 12ης Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή σε 4 ημέρες η πρόταση αυτή θα αποσυρθεί!

Επίσης στο βίντεο θα ακούσετε και για την προσφορά που έκαναν στον Χριστόφια γιατί για αυτούς Ελλάδα και Κύπρος είναι ENA και το αυτό και η κυβέρνηση της Κύπρου παλινδρομεί, μια με Κινέζους, μια με Ρώσους, μια με ΔΝΤ και δεν προχωρεί στην λύση που της δίνει η ομογένεια .

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι γιατί δεν γίνονται άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για το καλό του ελληνικού λαού!

Δείτε το βίντεο της πρότασης….

Πηγή:Creteplus.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί άραγε?
    Γιατί όπως φαίνετε υπήρχε και υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες για την εξόντωση και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού για τους εξής λογούς. Το ξεπούλημα της Εθνικής μας κυριαρχίας της πολιτιστική μας κληρονομιά και στρατηγικής σημασίας οργανισμούς όπως ΟΤΕ ΔΕΗ ΝΕΡΑ κλπ.

  2. Ti βάμβα είναι αυτή ρε παιδιά;; Ειναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια λύση και να μήν την έχουμε βουτήξει απο τα μαλλιά;
    Δεν θα έπρεπε να είχαι γίνει χαμός και μόνο στο άκουσμα της; Ελπίζω να υπάρχει συνέχεια.

  3. Οι μετοχες της Τραπεζας Ανατολης,εχουν εγγυηση σε χρυσο.Η αξια τους εχει φτασει σε τετοιο σημειο σημερα,που τοσος χρυσος διαθεσιμος για ρευστοποιηση δεν υπαρχει.Αν παραμεινει οπως εχει η εγγυηση σαν συναλλαγη,καταρρεει ολο το οινομικο οικοδομημα του πλανητη,και πλεον η Ελλαδα βρισκεται αυτοματως στην πρωτη θεση σε αποθεματικου χρυσου.Εσεις πιστευετε πως θα αφησει κανεις να συμβει κατι τετοιο ? Για να ξερουμε τι μας γινεται δηλαδη !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog