Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δασκάλα με “χρυσή” καρδιά έγινε ευεργέτιδα στην περιοχή της

- Advertisement -

Παναγιώτα Σταμπούλη: Η δασκάλα με την «χρυσή» καρδιά! Έτσι την έχουν στο μυαλό τους οι κάτοικοι της Κασσάνδρειας, που την θεωρούν μια μικρή ευεργέτιδα για την περιοχή….

Η γυναίκα, που αγαπά τους συνανθρώπους της και κυρίως τα μικρά παιδιά, τους μαθητές της, που θεωρεί δικά της παιδιά, αποδεικνύει την αγάπη της καθημερινά με τις δωρεές της.
Εργάστηκε 35 χρόνια ως δασκάλα σε δημοτικά σχολεία της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης έχοντας ξοδέψει ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας της για το κοινωνικό σύνολο.
Μεταξύ των προσφορών της είναι ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα, αλεξίσφαιρα γιλέκα σε αστυνομικούς και συμβατικά αυτοκίνητα σε Διευθύνσεις Ασφαλείας.
Τελευταία της «χρυσή» κίνηση είναι η δωρεά της σε αριστούχους μαθητές δημοτικού σχολείου.
Σε κάθε έναν από αυτούς έδωσε τραπεζικό βιβλιάριο που περιείχαν χρηματικά ποσά ως έπαθλο για την απόδοση τους. Δεν το έκανε μόνο για να επιβραβεύσει τα παιδιά που πήραν «10» και «9», αλλά για να δώσει κίνητρο και στους υπόλοιπους μαθητές να προσπαθήσουν!
H έκθεση μαθήτριας του δημοτικού σχολείου στα Σήμαντρα Χαλκιδικής, στην οποία περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια η ευγενική χειρονομία της Παναγιώτας Σταμπουλή να δωρίσει ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

*star.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog