Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απάντηση αναγνώστη για ανάρτηση του lb

- Advertisement -

Aπάντηση σε ανάρτηση εδώ:
Καλησπέρα,για να μη γράφουν και να λένε ό,τι θέλουν,…
σας στέλνω φωτογραφία του κτιρίου στίς 12-9-2012 οταν και η αστυνομία το εκκένωσε! Η φωτ/φια που σας έχουν στείλει είναι όπως ήταν το κτίριο πρίν το 2007, για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Ν.Τ.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο φλογιδας και ο μπετοβλακας τον τελευταιο καιρο αναρτουν συνεχεια ψευτικες η παραποιημενες ειδησεις(ο μπετοβλακας για το θεμα της σπαρτης) προτεινω στο L.B οταν καποιος γραφει ψεμματα και ανακριβειες αποδεδειγμενα, να τιμωρειται μα ενα μηνα αποκλεισμο.

  2. Η υπόθεση «Κατάληψη Δέλτα» άρχισε τουλάχιστον μία δεκαετία πριν, όταν το κτίριο στην οδό Εγνατία 13 ήταν ακόμη ξενοδοχείο το οποίο έκλεισε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Εκείνη την εποχή το ΤΕΙ αναζητούσε ένα κτίριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα λειτουργούσε ως φοιτητική εστία. Τα πρώτα χρόνια η εστία λειτούργησε κανονικά, ωστόσο τα κονδύλια για τη στέγαση των σπουδαστών άρχισαν να μειώνονται κι έτσι το 2005 το κτίριο ερήμωσε.
    Και το 2007, στον απόηχο των φοιτητικών κινητοποιήσεων για τον νόμο – πλαίσιο, ομάδα αντιεξουσιαστών κατέλαβε την πρώην φοιτητική εστία. Τα επόμενα χρόνια λειτούργησε εκεί καλλιτεχνικό και φωτογραφικό εργαστήριο, διοργανώνονταν συναυλίες και εκδηλώσεις.
    Αγαπητοί "κύριοι"-φλογίδα,Ανώνυμοι:10:55,11:14,11:50 και 1973 που περιγράφεις το τι γινόταν μεσα στο κτίριο τόσο έντονα και με σιγουρια: "Εγώ μπορώ να έρθω να καταλάβω το σπίτι σου και να μαστουρώνω απο το πρωί εως το βράδυ ,έτσι γιατί είμαι αριστερός ιδεολόγος;",για να γίνει αποδεκτή η εγκυρότητα μιας τέτοιας αναφοράς το πρόσωπο που την εκφράζει θα πρέπει να ήταν παρόν στα γεγονότα.Αμφιβάλλω αν στην προκειμένη περίπτωση εσείς είσασταν εκεί. Μέχρι και η Αστυνομία σε δελτία τύπου κατά καιρούς χαρακτήριζε «μετριοπαθή» την «Κατάληψη Δέλτα», τα μέλη της οποίας δεν ενεπλάκησαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ομάδων αναρχικών.

    Σας χαιρετώ ο Αναρχικός Μικρός Πρίγκιπας

  3. ΑΓΑΠΗΤΈ 1.37 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ Ο κ. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΑΠΛΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΦΩΤ/ΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Ν.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog