Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

To κουίζ της ημέρας …

- Advertisement -

Τι γράφει στο τατουάζ του ο  βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος;…

  Τον χαρακτηριστικό ναζιστικό χαιρετισμό φυσικά: “SIEG HEIL” με άπταιστη γερμανική γραμματοσειρά.

Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις…

πηγή : jungle report

SS (… για να είμαι στο κλίμα) : πιθανόν  KAI το Sieg Heil  να είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός.
 Για τους  υποψήφιους  μύωπες ή όσους αμφισβητήσουν την πηγή,παραθέτω το link :
http://panagiotisiliopoulos.wordpress.com/2012/09/16/aimodosia-axilopouleio-mono-gia-ellines/

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. http://www.youtube.com/watch?v=15jaDsMRgbU&feature=player_embedded ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ 1-18 ΤΟΥ VIDEO ΑΠΛΥΤΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ….Χ.Α.
    ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΣ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΤΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ?….Χ.Α.

  2. Κάποτε το θέμα σας ήταν ο μπουμπούκος, όταν ενσωματόθηκε τον ξεχάσατε. Τώρα είναι άλλοι. Πάντα θα προστατεύετε το σύστημα των δοσίλογων και λοιπών "προοδευτικών" δυνάμεων της νέας τάξης πραγμάτων, των ισλαμοφασιστών και cia.

  3. μαθετε να χαιρετατε να μηλατε και να συμπεριφερεστε σαν ελληνες κυριοι κυριοι ανθελληνες…..με αγωνιστικους χαιρετισμους!

  4. Συναγωνιστές,

    Την ίδια ώρα που μια τέτοια, σύγχρονη Χ.Α. μετατρέπει τους Εθνικιστές σε Κρατιστές, σε αμόρφωτους χομπίστες ενός αστικού πατριωτισμού δίχως πρότυπα αγωνιστών εμπρός τους, που να τους εμπνέουν, εγώ δεν θα μπορούσα να παρατείνω την σιωπή μου.

    Η πατρίδα δεν προδίδεται μόνον από τους Εφιάλτες αλλά και όταν οι πατριώτες αδιαφορούν για τους Εφιάλτες.

    Τώρα, που οι ξένοι εγκληματίες καραδοκούν. Τώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες εξοπλίζονται για τον 3ο γύρο του συμμοριτοπολέμου… και οι «ελεγχόμενοι» εθνικόφρονες τους παραδίδουν αμαχητί τα ματωμένα κάστρα των παλαιών, σαν μαριονέττες στο νέο θέατρο πολιτικών σκιών.

    Ιδού: Δέχονται βόμβες, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα δίχως αντίδραση, αλλά ψοφοδεείς γαρ επιχειρηματολογούν περί πολιτικού κόστους. Σ’ εποχή καθολικής απαξιώσεως του κοινοβουλευτισμού οι πολιτικάντες της συμφοράς στην Χ.Α. – κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες – επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές. Θαρρείς και η τραγική εμπρός μας εικόνα θα αλλάξη, εάν κάποιοι ακόμη καρπαζοεισπράκτορες ρουφιάνοι της ακροδεξιάς ενώσουν τα οπίσθιά τους μ΄ εκείνα των υπολοίπων στα έδρανα της Βουλής, όπου συνετελέσθησαν οι μεγαλύτερες εθνικές υποχωρήσεις στη νεωτέρα ελληνική ιστορία……

    ταδε εφη ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ οχι ο αρχαιος.
    ΑΡΑ ακολουθω κατι διαφορετικο απο την Χ.Α. του 80.
    αν το ΤΑΤΤΟ το εχει μια 20ετια δεν με ενοχλει καθολου γιατι εχω και εγω ενα που γραφει XRTC αλλα 8 χρωνια ειμαι καθαρος……Χ.Α.

  5. Μετά το χουνέρι που πάθανε στον Αγ. Παντελεήμονα οι ακροδεξιοί από τους Αντιφασίστες, προχθές, θα παρακαλάνε να τους συνοδεύουν στις εξόδους τους οι φίλοι τους της ΔΙΑΣ, που τους έσωσαν από τα χειρότερα. Στην Άρτα, που λέγανε ότι θα πάνε στο παζάρι, τους περίμεναν Αντιφασίστες και ακόμα τους περιμένουν. Παρομοίως και στην απεργία της προηγούμενης τετάρτης σας περίμεναν μερικές χιλιάδες διαδηδωλωτών γιατί δεν τους κάνατε την τιμή να περάσετε λίγο από το κέντρο της Αθήνας;

  6. Ρε φίλε που υπογραφεις ως Περίανδρος σοβαρεψου λίγο…

    Περιμένεις να πιστεψουμε οτι είσαι το περιβοητο δεξί χερι του μιχαλοφυρερ, πίσω στα ήμιπαρανομα χρόνια της ΧΑ;

  7. Καλά υπάρχουν μεγαλύτεροι ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΕΣ από τους αυτοαποκαλούμενους αντιφασίστες; Εκτός από ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι και ψυχασθενείς που μόνο ως κοπάδια όχλου λειτουργούν. Δείτε τους και στο "φεστιβάλ" Παστίτσιου στα εξάρχεια και βγάλτε συμπέρασμα
    http://www.youtube.com/watch?v=m7UgWsWlHq4&feature=player_embedded

  8. @Ανώνυμος
    Εγώ να το πάρω αλλιώς, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου…

    Μη μιλάς με υπεκφυγες…

    Εγώ σου έκανα μια ερώτηση πολύ ευθέως… περιμένω και ευθεία απάντηση…

  9. Επειδή νομίζανε ότι τον αντιφασισμό θα τον ορίζανε οι τριτοδιεθνιστές της πικετοφόρας Ανταρσύας με μερικούς μετανάστες φοβισμένους και μια κοιμοβουλευτική αριστερά να ψάχνετε στους νομικούς λαβύρινθους της ευταξίας, οι φασίστες είχαν αναθαρήσει. Οι μέρες του ψευτοαντιφασισμού τελείωσαν και ο Αναρχικός και Αντιεξουσιαστικός χώρος ανέλαβε τα καθήκοντά του, να μαζέψει τα σκυλιά της εξουσίας από τον δρόμο. Και ο νοών νοείτω.

  10. Αυτή η νεολαία θα χαθεί, όπως χάθηκε και η προηγούμενη. Είναι ένας φαύλος κύκλος, καταλήψεις, συγκρούσεις, κλείσιμο στο Πολυτεχνείο και μετά επιστροφή στο σπίτι. Ιδιώτευση…..ετσι ακριβως θα κανεις και τωρα μετα απο τοσα χρονια πορειας ΣΥΝ-εξουσιαστη 9-56….Χ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog