Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Άφησα το σχολείο στην Α’ Γυμνασίου»

- Advertisement -

Ποιος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν το μετανιώνει…..

Για την απόφασή του να βγει από μικρή ηλικία στην αγορά εργασίας μίλησε ο Πάνος Καλίδης.
«Άφησα το σχολείο στην Α’ Γυμνασίου. Δεν έχω μετανιώσει γι αυτή μου την απόφαση, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί είχα και τύχη στη ζωή μου μέχρι σήμερα» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Το έκανα γιατί ήθελα να είμαι ανεξάρτητος, να έχω τα λεφτά μου και να μην επιβαρύνω τους γονείς μου».

Μια απόφαση που όμως τον έκανε πιο ώριμο καθώς, «έχω δει πολλά πράγματα από μικρή ηλικία και πλέον νιώθω αρκετά κατασταλαγμένος ως άνθρωπος», όπως είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Ο λαϊκός τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι έχει τέλειες σχέσεις με την πεθερά του, καθώς υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός! Κρατάει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί στηρίζεται στην δουλειά του, παρόλα αυτά δεν έχει πρόβλημα να μάθει ο κόσμος την οικογένειά του. Ο Πάνος Καλίδης μίλησε και για την γυναίκα του, Λεάννα Μάρκογλου, λέγοντας ότι αντιλήφθηκε νωρίς ότι θέλει να είναι η μητέρα των παιδιών του, επειδή όμως είναι εγωιστής και θέλει να πηγαίνει εκ του ασφαλούς περίμενε να του δώσει ένα «σήμα»!

*newsbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog