Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η εικόνα που σοκάρει με το δημοσιογράφο που κρατάει το νεκρό παιδί του

- Advertisement -

Οι πύλες της κολάσεως άνοιξαν για τα καλά, όπως διεμήνυσε η Χαμάς μετά τη δολοφονία του επικεφαλής της ένοπλης πτέρυγας της παλαιστινιακής πολιτικής οργάνωσης, όμως, όπως φαίνεται, τις πύλες περνούν ακόμα και αθώα βρέφη, που πέφτουν θύματα ενός πολέμου που δεν πρόλαβαν να κατανοήσουν…

Ο μικρός Ομάρ ήταν ένα από αυτά τα θύματα των σφοδρών επιθέσεων που πραγματοποίησε το Ισραήλ στη Γάζα και έσπειραν το θάνατο σε τουλάχιστον 15 Παλαιστίνιους.

Το άτυχο παιδί βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας στη Γάζα, όταν ρουκέτα έπεσε καταστρέφοντάς το και σκοτώνοντας το ίδιο, τη θεία του και τραυματίζοντας τον θείο του.

Ο δημοσιογράφος του αραβικού BBC, που βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο την ώρα που οι γιατροί απλά πιστοποίησαν το θάνατο του παιδιού, ξέσπασε σε λυγμούς, πέφτοντας στην αγκαλιά συγγενών και φίλων που προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν.

Αμέσως μετά και κρατώντας στην αγκαλιά του στο άψυχο σώμα του γιου του περπάτησε στον δρόμο σπαράζοντας και φωνάζοντας «τι έκανε ο γιος μου για να πεθάνει;». Η εικόνα του να σπαράζει για τον χαμό του μονάκριβού του κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Πηγή: protothema.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγκλονιστικό!Εύχομαι κανένας γονιός να μην ζήσει την φρίκη αυτού του ανθρώπου,η δε φωτογραφία δείχνει την απόλυτη απόγνωση..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog