Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σήμερα,μια ενδιαφέρον ομιλία-συζήτηση για βιογραφικά στο Hilton

- Advertisement -


Πρόσκληση σε ομιλία – συζήτηση με θέμα:
Ανταγωνιστικό Βιογραφικό
Διοργανωτής: BCED – Best in Continuing Education & Development –
Χορηγός Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης του Money Show
… Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 16:00-18:00 στο Athens Hilton Hotel, αίθουσα Santorini 1
Εισηγήτρια: Άννα Δελημάνη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος της BCED

Η BCED είναι μια εταιρία διεθνώς αναγνωρισμένων σύμβουλων ανάπτυξης, που παρέχουν στρατηγικές και αποτελεσματικές λύσεις σχετικά με εκπαιδευτικά θέματα και επαγγελματικές πιστοποιήσεις.
Εκπροσωπούμε κατά αποκλειστικότητα διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα πιστοποίησης σε πάνω από 350 δεξιότητες στην Ελλάδα, διοργανώνοντας εξετάσεις με πρωτοποριακό σύστημα ποιοτικών προδιαγραφών. Η 28χρονη εμπειρία μας στο χώρο, το όραμά μας, οι συνεργασίες και οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν είναι η εγγύησή μας.
Σε μία περίοδο που η ανεργία αγγίζει το 21%, η απόκτηση αλλά και η διατήρηση μιας θέσης εργασίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό είναι μείζον ζήτημα. Οι εργοδότες λαμβάνουν συχνά μεγάλο αριθμό βιογραφικών για κάθε προβαλλόμενη θέση καθώς οι θέσεις εργασίας που διαφημίζονται μπορεί συχνά να προσελκύσουν εκατοντάδες υποψηφίους.
Ο υποψήφιος εργαζόμενος καλείται να αποδείξει ότι οι γνώσεις και οι δεξιότητές του είναι οι απαιτούμενες από την παγκόσμια αγορά εργασίας στον κλάδο που έχει επιλέξει. Αντίστοιχα, ο εργοδότης θέλει να διασφαλίσει ότι τα στελέχη του είναι άριστα καταρτισμένα και ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις και άμεσα αποτελέσματα.
Ελάτε να γνωρίσετε την νέα προσέγγιση του ανταγωνιστικού βιογραφικού στην παγκόσμια αγορά εργασίας και την άμεση εξέλιξη στον επαγγελματικό χώρο.
Είσοδος ελεύθερη

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μία ενδιαφέρον ομιλία. Θεέ μου τι άλλο θα ακούσω πρωινιάτικα. Θα ξεχάσω κι αυτά τα λίγα που ξέρω. Μιχάλη της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog