Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ένας πρώην φυλακισμένος σατανιστής κατεβαίνει ως υποψήφιος στις Ιταλικές Εκλογές !

- Advertisement -

Τις αντοχές της ιταλικής κοινωνίας δοκιμάζει η υποψηφιότητα του Μάρκο Ντιμίτρι, δηλωμένου σατανιστή και πρώην κατηγορούμενου για υποθέσεις βιασμού, ο οποίος φιλοδοξεί να βρεθεί στην ιταλική Βουλή στις επόμενες εκλογές…

Ο Ντιμίτρι έγινε γνωστός από την ίδρυση της ομάδας «Τα παιδιά του Σατανά» με την οποία προσπάθησε να διαδώσει τον σατανισμό και την αγνότητα του σατανιστικού ιδεώδους.

Το 1996 συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού ενός αγοριού δύο ετών και μιας έφηβης κοπέλας κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής και φυλακίστηκε για περίπου 14 μήνες μέχρι να αποσυρθούν οι κατηγορίες και να αφεθεί ελεύθερος.

Ο 50χρονος πλέον Ντιμίτρι κατεβαίνει υποψήφιος με τη λίστα «Δημοκρατία Αθέων» με βασικό στόχο τον πλήρη διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, την προώθηση της επιστημονικής έρευνας, αλλά και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Σε συνέντευξή του τονίζει ότι ο βασικός του στόχος εφόσον εκλεγεί είναι να καταργηθεί η Συνθήκη του Λατεράνου που ορίζει τον καθολικισμό ως επίσημη θρησκεία της Ιταλίας, ενώ σημειώνει ότι δε πρόκειται να συνεργαστεί με άλλα κόμματα, αρνούμενος παράλληλα την οποιαδήποτε κρατική χρηματοδότηση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog