Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Κακοποίηση του περιβάλλοντος για ακόμα μία φορά(pics)

- Advertisement -

Για μια ακόμα φορά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτηση μας , για την τόσο βάναυση κακοποίηση του περιβάλλοντος ….

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κάποιος ασυνείδητος αδειάζει τόνους σκουπιδιών στο δάσος , όμως ο εντοπισμός και η άμεση ενεργοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας ,έχουν αποτρέψει την μετατροπή του χώρου σε ανεξέλεγκτη χωματερή.

Ζητούμε και αυτή τη φορά ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Θανάσης Μουζάκης να λάβει γνώση και να πράξει τα δέοντα.

Εμείς εδώ έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι δεν αρκούμαστε στην ανάδειξη της κάθε μορφής κακοποίησης του περιβάλλοντος, αλλά συμμετέχουμε ενεργά σε  εθελοντικές δράσεις που σκοπό έχουν  την αποκατάσταση και την προστασία του , πάντα βέβαια στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και αυτό θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειναι δικος σας εκει κοντογειτονασας αυτος ο βλαξ που τα αδειασε εκει και εχει τρεις μερες διορια να τα μαζεψει υπαρχει και αλλος ενας που τον ειδαμε μαζι,απο μακρια γιατι απο κοντα θα τις αρπαζε γιαυτο ασε μεταξα το γλυψιμο μεσο του λινκ στον μουζακη και μαζεψε τα λαμογια σου τους αθηναιους και κοιτα ποιος κανει καινουργιο τοιχο καπου εκει κοντα αντε μπραβο.Ν.Ι.Μ

  2. Και τι έκανες εσύ που είδες τον "βλαξ" πήρες ένα τηλέφωνο στο Δήμο? στην αστυνομία?, τι έκανες?.Μόνο σχόλια και κακόβουλη κριτική.Πήγες ποτέ να βοηθήσεις τους ανθρώπους σε ένα καθαρισμό του δάσους? Άντε μπράβο.

  3. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μηχανήματα του Δήμου καθάρισαν το παραπάνω σημείο του δάσους. Είμαι κάτοικος του Αγ.Κωνσταντίνου και το είδα με τα μάτια μου.Μράβο στο σύλλογο του Φλοίσβου που ενδιαφέρεται, και στο Δήμο που ανταποκρίνεται.

  4. Όπως με ενημέρωσαν οικιστές του Φλοίσβου,συνεργείο και μηχανήματα του Δήμου , σήμερα το πρωί προέβησαν στον καθαρισμό της παραπάνω περιοχής, για μια ακόμη φορά.
    Κώστας Μεταξάς

  5. Πρόεδρε ξέχασες που πέταγες τα μπάζα τα σαββατόβραδα που ερχόσουν να δείς πώς πάνε οι εργασίες στο αυθαίρετό σου? Δεν πρέπει να ξεχνάς γιατί δεν πέρασαν και πολλά χρόνια…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog