Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σαμαράς: «Είμαι Πρωθυπουργός και όχι μαλ…ας!»

- Advertisement -

Δεν το είπε κανείς από εσάς, δεν το είπε το loutrakiblog. Το είπε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής του με τους περιφερειάρχες. Όταν οι περιφερειάρχες του εξέφρασαν το παράπονό τους για τον «Τελικό Διατάκτη» και του είπαν ότι …

οι υπηρεσίες του Χρηστάκη «τσίου τσίου» παύλα Σταϊκούρα τους βάζουν εμπόδιο, πράγμα που παραδέχθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης που ήταν παρών, ο Αντώνης έμεινε… κάγκελο (σ.σ: έτσι μένει από τότε που έπιασε κολλητιλίκια με τη κ-Αγκελα…)!

«Φέρτε μου, το Χρηστάκη, τώρα, τώρα τώρα», φαίνεται να είπε με φωνές που ακούγονταν μέχρι το υπερπέραν (λέγε με και Θεό), αλλά… πουθενά ο «τσίου τσίου». Είχε ραντεβού, δουλειά κτλ.

Αντί του Χρηστάκη κατέφθασε στο Μαξίμου μια σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και του είπε: «Ξέρετε, κύριε Πρωθυπουργέ, είναι δύσκολο να γίνει αυτό».

Τι το ήθελε η ανυποψίαστη σύμβουλος να το πει αυτό!

Δεύτερο… κάγκελο ο Πρωθυπουργός Αντώνης. Να λέει κάτι τέτοιο στον Πρωθυπουργό, μπροστά στους «μικρούς πρωθυπουργούς», μια «μικρή» σύμβουλος;

Αφού, λοιπόν, συνήλθε από το εγκεφαλικό, της είπε (υπάρχουν δύο εκδοχές, η στήλη της παραθέτει και τις δύο»:

1. «Εγώ είμαι ο Πρωθυπουργός και δεν είμαι μαλ…ας. Να το κάνετε άμεσα. Αύριο να έχει λυθεί το θέμα».

2. «Είμαι Πρωθυπουργός και οι περιφερειάρχες δεν είναι μαλ…ες. Να το κάνετε άμεσα. Αύριο να έχει λυθεί το θέμα».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Σαμαράς ήταν πιο ξεκάθαρος από ποτέ.

    Όλη η πορεία της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια χωρούν σε αυτή τη φράση: «Εξασφαλίσαμε την παραμονή της χώρας στο ευρώ, τη δανειοδότηση, τα κοινοτικά κονδύλια και τώρα προέχει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών». Φυσικά, λείπει οποιαδήποτε αναφορά στο κοινωνικό κράτος, στους πολίτες, στην καταπολέμηση της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

    Μα, ποιος είπε ότι αυτοί ήταν ποτέ στόχοι της τρικομματικής; Αν κάποιοι ζούσαν με αυτή την ψευδαίσθηση, είναι δικό τους πρόβλημα. Ο Σαμαράς στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο ξεμπέρδεψε. Ούτε αυταπάτες, ούτε ελπίδες.

    Όμως για την υποχρέωση των τραπεζών να ενισχύσουν τη ρευστότητα της αγοράς μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους, δε βρήκε χρόνο να τοποθετηθεί. Είτε το θεώρησε ασήμαντο, είτε δεν ήθελε να φορτωθεί μία ακόμη κοροϊδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog