Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

- Advertisement -

15/2/2013
Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, είναι ξανά στην ευχάριστη θέση να απαντά στο τελευταίο Δελτίου Τύπου της Παρέμβασης Πολιτών του κ. Γ. Γκιώνη, σχετικά με την Προγραμματική Σύμβαση…

Ας πάρουμε λοιπόν, τα μόνα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας, μέχρι και σήμερα:
-Αναφορικά με τα συρτάρια του Δήμου, τα οποία θα έπρεπε να είναι γεμάτα με μελέτες και όχι απλές Προσκλήσεις, τελικά βρέθηκαν μόνο χρέη (τελικά η ναφθαλίνη θα αρκέσει και για αυτά, ώστε να τα εξαφανίσει?)
-Αναφορικά με τις εξελίξεις της έγκρισης της  Προγραμματικής Σύμβασης για τα Γεράνεια, τελικά αποδεικνύεται ότι, η θητεία της Δημοτικής Αρχής του κ. Γ. Γκιώνη κάτι μας άφησε: Προσκλήσεις ως Παρακαταθήκη. Μάλλον η Παρέμβαση Πολιτών, μπερδεύτηκε με την προεκλογική της εκστρατεία, γιατί άλλο τι υπόσχεται κανείς και άλλο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις πραγματοποίησής του.
-Όσον αφορά λοιπόν τη δήλωση ότι «Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών είχε καταθέσει την σχετική πρόσκληση του ΕΣΠΑ, μαζί με αρκετές άλλες, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011 στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου!!!», μας δίνεται μια πολύ καλή αφορμή να ενημερώσουμε επιτέλους τους πολίτες αυτού του τόπου και όχι μόνο, ότι για να προχωρήσει ένα έργο και να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, προαπαιτούμενο είναι η εκπόνηση μελέτης και όχι απλά η έκθεση ιδεών και δελτίων τύπου (τελικά εκτός από τους πολίτες και άλλοι δεν ενημερώθηκαν σωστά!!!).

-Ύστερα από 18 μήνες η παρούσα Δημοτική Αρχή κάνει ένα σημαντικό βήμα, με τη σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης, ώστε επιτέλους να προηγηθεί και μια μελέτη σε αυτό το Δήμο, πριν τις δηλώσεις οποιουδήποτε προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

-Το καλό για τον τόπο θα είναι, όσοι έχουν παρόμοιες προτάσεις να συνδράμουν στις προσπάθειες του Δήμoυ, για κάτι παραγωγικότερο από δελτία τύπου και μικροπολιτική.

Τέλος, ευχαριστούμε την Παρέμβαση Πολιτών για τα Δελτία Τύπου που εκδίδει, τα οποία αποκαθιστούν την αλήθεια και βοηθάνε τη Δημοτική Αρχή στην κατεύθυνση της ενημέρωσης των πολιτών για τη Δημαρχία Γκιώνη!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δημοτική αρχή του "τίποτα" αφού δεν παράγει έργο,έχει άπλετο χρόνο να βγάζει  δελτία τύπου. 
    Βέβαια μπορείς να την χαρακτηρίσεις καινοτόμα….αφού διαθέτει συμβούλους και ειιδικούς συμβούλους που για να δικαιολογήσουν το μισθό τους,παρακολουθούν νυχθημερόν τα blogs ,γράφουν ανώνυμα σχόλια και  κατόπιν ενημερώνουν τον αρχηγό.
    Από έργο ΜΗΔΕΝ.
    Τόσο "πολυάσχολοι", που να βρεθεί  χρόνος  λοιπόν ν'ασχοληθούν με τις ανάγκες του τόπου???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog