Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο Έλληνας όμηρος που εκτελέστηκε στη Νιγηρία

- Advertisement -

Το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε στην δημοσιότητα ταστοιχεία του Έλληνα πολίτη που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία. Τα στοιχεία του άτυχου συμπατριώτη μας αποκαλύφθηκαν έπειτα από συνεννόηση με την οικογένεια του θύματος…..

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καρρά, στέλεχος της λιβανέζικης εταιρίας Setraco, στο Μπάουτσι της βόρειας Νιγηρίας, ο οποίος απήχθη στις 16 Φεβρουαρίου από την ισλαμιστική οργάνωση Ανσάρου μαζί με δύο Λιβανέζους, δύο Σύρους, έναν Ιταλό και ένα Βρετανό.
Η αρχική επιθυμία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Καρρά ήταν να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του, είτε κατά τη διάρκεια της ομηρίας του αλλά ούτε και όταν διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τελικά, η οικογένεια συναίνεσε στο να δημοσιοποιηθεί το όνομα όταν τα στοιχεία του νεκρού δημοσιεύθηκαν σε ξένα μέσα ενημέρωσης μέσω του Διαδικτύου.
Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα, η Ανσάρου ανάρτησε στο youtube ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται τα πτώματα πολλών από τους επτά ομήρους που σκότωσε, ως αντίποινα για μία επιχείρηση απελευθέρωσής τους από νιγηριανές και βρετανικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του γαλλικού Πρακτορείου, το βίντεο, φαίνεται να δείχνει τουλάχιστον τέσσερα από τα θύματα τα οποία απήχθησαν τον περασμένο μήνα. Οι εικόνες αντιστοιχούν σε λήψεις στιγμιότυπων οθόνης οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα το περασμένο Σαββατοκύριακο, ταυτόχρονα με την ανακοίνωση για την εκτέλεση των ομήρων.

*blog.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog