Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Tο απειλητικό μήνυμα που έστειλε Χρυσαυγίτης στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου

- Advertisement -

Ένα υβριστικό και απειλητικό μήνυμα από οπαδό της Χρυσής Αυγής δέχθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Facebook…..

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δέχτηκε ένα άκρως προσβλητικό μήνυμα στο inbox του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, μέρα μεσημέρι, από οπαδό της Χρυσής Αυγής, χωρίς καμία αφορμή.
“Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή. Όταν θα έρθει η ώρα, όλη η σαπίλα σαν του λόγου σου, θα εξαληφθεί. Οι δήθεν ντίβες που έγιναν γνωστές από τα τσοντοκάναλα τους, θα νιώσουν τι θα πει να είσαι ένα μηδέν.Ένα σκουπίδι όπως πραγματικά είστε όλοι εσείς!”, έγραφε το μήνυμα με παραλήπτη την ηθοποιό, η οποία μάλιστα το δημοσίευσε στο twitter της, περιμένοντας τα σχόλια από τους followers της.

“Μοιράζομαι μαζί σας ένα μήνυμα που ήρθε στο inbox του Facebook. Πείτε…”, έγραψε η ηθοποιός, με τους φίλους της να σχολιάζουν επικριτικά “Τι μόρφωση, τι επίπεδο, τι λέγειν, τι ήθος”.

*cosmo.gr
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. EINAI TOΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ (ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ) ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ

  2. Για οποίον έχει αμφιβολία, σε ποιούς στρέφεται ενάντια ένας φασιστας…

    Σήμερα οι μεταναστες…

    Αύριο τα κουμουνια…

    Μεθαυριο οι γκέι…

    Μετά οι αναπηροι…

    Και η λίστα δεν έχει τέλος…

  3. Ελεος πιά,βαρεθήκαμε: ό-ή κάθε αποτυχημένος,να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κερδισει μερικά λεπτά δημοσιότητας,"μεσω" της Χ.Α.
    Θωμας Φ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog