Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

- Advertisement -

Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Κορινθίας με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων,φαρμάκων, ενδυμάτων, υποδημάτων από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, Δήμου Κορινθίων»….

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύουμε τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως, καθημερινά συνάνθρωποί μας μαστίζονται από πολλαπλές δυσκολίες επιβίωσης. Η έλλειψη οικονομικής σταθερότητας, η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία, η εργασιακή αβεβαιότητα καθώς και οι οικουμενικές κοινωνικές αναταραχές, καθιστούν ανθρώπινες αξίες όπως η αλληλεγγύη και η ανθρώπινη συμπαράσταση επίκαιρες όσο ποτέ άλλοτε.
Συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης όπου πολλοί συμπολίτες μας αδυνατούν να καλύψουν βασικές και στοιχειώδεις ανάγκες καλούμαστε να κάνουμε πράξη την δύναμη της προσφοράς με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, 9:00 π.μ – 15:00 μμ στο ισόγειο του πνευματικού κέντρου του Δήμου Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και υποδημάτων όπου θα δοθούν σε αποδεδειγμένα κορίνθιους συμπολίτες μας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου είναι αρωγός σ’ αυτή την ενέργεια και καλεί όλους όσους επιθυμούν να βοηθήσουν , ώστε να συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί.
Πληροφορίες:
Νέγρη Μαρία
Πυλαρινού 84
Τηλ: 2741025717

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog