Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τσίπρας και Καμμένος κυνηγούσαν Σουηδέζες τουρίστριες στα 70’ς!

- Advertisement -

Το κοινό παρελθόν του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου -ως καμάκια, στην πενταήμερη του σχολείου- είναι το μυστικό που βοήθησε τους δύο αρχηγούς, να ξεπεράσουν τις πολιτικές τους διαφορές και να συνεργαστούν!…

Κι όμως! Ο Αλέξης και ο Πάνος υπήρξαν όχι μόνο συμμαθητές, αλλά άφησαν εποχή και ως δύο από τα θρυλικότερα καμάκια της Αττικής, όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν είχαν αφήσει Σουηδέζα για Σουηδέζα.

Η φωτογραφία από την ώρα της «δράσης» και μια μαρτυρία από κάποιο πρώην μέλος της «παρέας», αποκαλύπτουν ότι οι δύο πολιτικοί άνδρες έβγαιναν στις παραλίες της Λούτσας και κυνηγούσαν τουρίστριες (όταν δεν μπορούσαν οι Κύπριοι). Γεγονός που εξηγεί γιατί, αυτές οι τόσο διαφορετικές φαινομενικά προσωπικότητες, συνεργάζονται με τόσο κέφι και ενθουσιασμό.

Αν και επισήμως, πάντως, από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει εκδοθεί κάποια ανακοίνωση, δεν είναι λίγα τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που αποκαλύπτουν ότι οι δύο πρώην συμμαθητές μοιάζουν να έχουν τόσο μεγάλη ηλικιακή διαφορά, επειδή ο ένας έχει εκτεθεί πολύ περισσότερο από τον άλλον στους γνωστούς αεροψεκασμούς.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο -μετέπειτα προσεκτικός, σε θέματα ισότητας και γυναικείας χειραφέτησης- Αλέξης Τσίπρας, λέγεται ότι είναι ο δημιουργός του περίφημου τραγουδιού «Καμ γουιδ μι για να τη βρεις» που μετέπειτα «δανείστηκε» ο Σταμάτης Γαρδέλης στις ταινίες του Στάθη Ψάλτη.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog