Τα κατάφεραν αυτή την φορά οι αριστεροί στο Λουτράκι και διέλυσαν την παρέλαση. Μέρες πριν είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία μέσω του δημοτικού συμβουλίου…
Θα μου πουν κάποιοι ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια δεν ήταν αριστεροί αλλά ήταν αναρχικοί. Θα έρθουν κάποιοι άλλοι και θα πουν ότι δεν ήταν αναρχικοί αλλά ήταν μπαχαλάκιδες. Θα έρθουν άλλοι και θα πουν ότι δεν ήταν μπαχαλάκιδες αλλά ήταν αγανακτισμένοι και πάει λέγοντας.

Ένα το μαγαζί παιδιά!!! Οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα το παίζουν αντι- χρυσή Αυγή και διαλύουν την παρέλαση επειδή ήταν εκεί ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής εχθές έλεγαν ότι είναι αντι μνημονιακοί και δυέλυαν την παρέλαση επειδή ήταν παρόντες οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. οι ίδιοι άνθρωποι πρόπερσι το έπαιζαν αντι ρατσιστές και διέλυαν την παρέλαση για το αν πρέπει να κρατά την σημαία Αλβανός.

Ο Μπούκουρας, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο αλβανός σημαιοφόρος είναι απλά δικαιολογίες. Το κίνημα δεν πληρώνω, οι αγανακτισμένοι, ο αντιφασισμός είναι απλά η μάσκα. Ο σκοπός τους ήταν και είναι πάντα ο ίδιος. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

Οτιδήποτε εθνικό τους ερεθίζει και θέλουν να το καταργήσουν. Επειδή οι ίδιοι έχουν αποτύχει στην ζωή τους ως άτομα, ως επαγγελματίες ακόμα και ως εραστές θέλουν να μην προβάλλονται πρότυπα όπως ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης, ο Μεταξάς και τόσοι άλλοι.

Σκεφτείτε μόνο αυτό. Είναι δυνατό να ενδιαφέρονται για τις παρελάσεις και τις εθνικές εορτές αυτοί που έκαιγαν Ελληνικές σημαίες; Αυτοί που έλεγαν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν κράτη και σύνορα, αυτοί που έλεγαν ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του; που έλεγαν ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι στο Λιτόχωρο; Αυτοί που έλεγαν ότι τα Ίμια είναι Τουρκικά; Αυτοί που λένε ότι οι σκοπιανοί είναι Μακεδόνες; Αυτοί που έστειλαν τους Κυπρίους 40 χρόνια πίσω; Πιστεύει κανείς ότι αυτοί, οι ίδιοι άνθρωποι, ενδιαφέρονται για το αμαυρώνει ο Μπούκουρας την παρέλαση με την παρουσία του;

Δεν λυπάμαι όμως για τους οργανωτές αυτών των καταστάσεων. Λυπάμαι γι αυτούς που τους πίστεψαν και τους ακολούθησαν ενώ είναι έλληνες πατριώτες!!!!