Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΣΟΒΑΡΟ:Μαθητές του Λυκείου Λουτρακίου παίρνουν θέση για τα επεισόδια της 25ης Μαρτίου

- Advertisement -

Διαμαρτυρία για τα επεισόδια της 25ης Μαρτίου…

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων την ημέρα της εθνικής μας επετείου ευτέλισαν, βεβήλωσαν και υποβίβασαν την αξία αυτής της εορτής, γι’ αυτό το λόγο και είναι καταδικαστέα από τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Λουτρακίου. Ως μέλη της κοινότητας κρίνουμε αναγκαίο να δηλώσουμε τον αποτροπιασμό που νιώθουμε, καθώς είναι πλέον φανερό πως όλα έγιναν συνειδητά από την πλευρά της δημοτικής αρχής η οποία δε δίστασε-για ακόμα μία φορά- να αθετήσει τις ηθικές της υποχρεώσεις και να απεμπολήσει την αξία της ημέρας αυτής για τον ελληνικό λαό, εξυπηρετώντας πάντα σκοπιμότητες και συμφέροντα μέσα από αυτή της την απάθεια στην εξέλιξη των πραγμάτων. Τους υπαίτιους τους γνωρίζουν όλοι πολύ καλά… Εκείνο που μας καταρρακώνει πραγματικά είναι το γεγονός ότι αυτή η σειρά των αναταραχών που δημιουργήθηκε ήδη από το Δημοτικό Συμβούλιο εξαιτίας πολιτικών διαφορών και φανατισμών, αποδείχθηκε μοιραία για το σύνολο των ανθρώπων που, φυσικά, δεν έφεραν ευθύνη. Η πανελλήνια εξευτέλιση σε βάρος του τόπου μας ,καθώς επίσης, και ο κίνδυνος στον οποίο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα τόσων ανήλικων παιδιών δεν μπορεί να δικαιολογηθεί… Είναι ντροπή για εμάς , τα νέα παιδιά, να παραδειγματιζόμαστε από κάτι τέτοιες, όμοιες με αυτές πράξεις, πολιτικών ταγών. Αναντίρρητα, η δύναμη υπήρχε παρ’όλα αυτά χρησιμοποιήθηκε σε βάρος του κοινωνικού σώματος!
Συγκεκριμένα:
Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων (Κώστας Λογοθέτης) :
Δεν πήρε θέση στις προκλήσεις του Αντιδημάρχου και μέλους της παράταξης του κ. Δέδε .
Δεν έβγαλε ανακοίνωση που να καταδικάζει την συμπεριφορά του μέλους της παράταξης του κ. Δέδε, όπως τον συμβούλευε ο διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου, για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ της Χρυσής Αυγής και των Αριστερών( ή ‘’Αντι-φασιστών’’)
Δεν πήρε θέση στην συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Δέδες στο e-korinthos αμέσως μετά την παρέλαση που έδωσε συγχαρητήρια(!!!!) στους ‘’αντί-φασίστες’’ για την κίνηση τους .
Αντιθέτως, κάνει χαρακτηριστική χειρονομία στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία είναι καταγεγραμμένη σε σχετικό video, επιβραβεύοντας τον κ. Δέδε για την επίθεση του κατά του βουλευτή Ε.Μπούκουρα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς!

Αντιδήμαρχος Λουτρακίου (κ. Δέδες) :
Δυναμίτιζε το κλίμα συνεχώς-πριν και μετά-την παρέλαση με συνέπεια την δημιουργία αυτών των επεισοδίων, που αμαύρωσαν την εθνική μας επέτειο.
Δημοτικός σύμβουλος(κ.Ασημακόπουλος):
Δυναμίτιζε το κλίμα συνεχώς-πριν και μετά-την παρέλαση με συνέπεια την δημιουργία αυτών των επεισοδίων, που αμαύρωσαν την εθνική μας επέτειο.
Ακόμα,  καταδικάζουμε την χρήση χημικών κατά την διάρκεια των επεισοδίων που ξεκίνησαν από την πλευρά των αντί-φασιστών, επειδή στην εκδήλωση παρευρίσκονταν μικρά παιδιά! Επίσης δε δικαιολογούμε σε καμία περίπτωση τη χρήση βίας!! Είναι ντροπή..

ΖΗΤΑΜΕ:
Ανακοίνωση από τον Δήμαρχο κ.Λογοθέτη που να καταδικάζει τα γεγονότα, την συμπεριφορά του μέλους της παράταξης του και να απολογηθεί για την χειρονομία που κάνει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στον κ. Δέδε.
Ανακοίνωση του κ.Δέδε που θα ζητά συγγνώμη για την συμπεριφορά του και για τα γεγονότα που ο ίδιος δημιούργησε, που αμαύρωσε την εθνική μας εορτή και για τις δηλώσεις που ο ίδιος έκανε μετά τα επεισόδια.
Ανακοίνωση του κ.Ασημακόπουλου που θα ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και για τη θέση του σε όλο αυτό το «θέατρο του παραλόγου».
Η Ελληνική Αστυνομία να αναιρέσει ή έστω να δείξει επιείκεια  στην απόφαση της περί διαθεσιμότητας του κ. Τετράδη, καθώς  θεωρείται εν μέρει άδικη και ,φυσικά, υπερβολική. Το σκεπτικό μας θα σας το εξηγήσουμε παρακάτω.
Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον διοικητή του ΑΤ Λουτρακίου κ. Τετράδη, ο οποίος είναι υπόδειγμα ανθρώπου και αστυνομικού. Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι κι αυτός, αντέδρασε με τον συγκεκριμένο τρόπο, παραδεχόμενος βέβαια το ατιμωτικό της πράξης του. Δεν θεωρούμε πως αυτός είναι ο κύριος υπαίτιος αυτής της υπόθεσης, παρόλα αυτά η συμπεριφορά του δεν ήταν πρέπουσα.
Υ.Γ  Ως μαθητές και εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μας υπενθυμίζουμε πως δεν έχουμε κανένα σκοπό να ταχθούμε με το μέρος κάποιας κομματικής παράταξης, δεν είμαστε σε θέση και ούτε είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο διαμαρτυρόμαστε. Αν θέλει κάποιος να κατέχει πολιτική ισχύ, ας ανατρέξει πρώτα στην ιστορία… Δημοκρατία έχουμε, ή μήπως όχι;
Ελπίζουμε η θέση μας να ληφθεί υπόψη,

Ομάδα μαθητών Γενικού Λυκείου Λουτρακίου.

- Advertisement -

75 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ομάδα μαθητών,ε; Προφανώς επιβεβαιωμένο, έτσι;
    Ομάδα μαθητών που το μόνο που τους ενόχλησε ήταν η στάση του δημοκρατικού κόσμου του Λουτρακίου απέναντι στα ανθρωποειδή. Την ομάδα αυτή, δεν την ενόχλησε η εισβολή μπράβων και τραμπούκων στην πόλη μας, που ήρθαν να εκτελέσουν την υπηρεσία τους μην λογαριάζοντας για άλλη μια φορά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια; Καταδίκασαν βέβαια εν μέρει τη ρίψη χημικών στους συμπολίτες μας, από την άλλη όμως το θεωρούν δικαιολογημένο, αφού την αστυνομία και την Χρυσή Αυγή, τους εκνεύρισαν και τους προκάλεσαν οι αντιφασίστες, όπως λένε, συμπολίτες μας. Ο φιλόλογος, που προφανώς έχει γράψει και έχει συντάξει αυτό το κείμενο, προσπαθεί να προβοκάρει τμήμα της νεολαίας μας, νομίζοντας μας όλους για ηλίθιους. Τα ονόματα των παιδιών ποια είναι Μιχάλη; Δεν έπρεπε η επιστολή να είναι ενυπόγραφη; Μήπως η δήθεν ομάδα μαθητών είναι η ομάδα των δημοτικών συμβούλων που ειδοποιούσαν τον Μπούκουρα να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο;
    Γιατί κάποιοι πιστεύετε ότι έχετε τη δύναμη με κουτοπονηριές να κοροϊδεύετε όλο το Λουτράκι;

  2. Συγχαρητήρια, αρχίσατε να ανακατεύετε και μαθητές στην προσπάθεια καπέλωσης κάποιων ψήφων της Χρυσής Αυγής. Οι δημοτικές εκλογές είναι μακριά και δεν έχετε υπολογίσει ότι οι αντιφασίστες είναι πολλοί περισσότεροι από τους γερμανοτσολιάδες.

  3. Από ένα 37άρη στην ηλικία,που όπως έχει πει για μένα φίλος-κολητός,έχω άποψη για την ζωή,τελείως ακομπλεξάριστος με 2 παιδιά παρακαλώ!να έχουν υγεία τα μαναράκια μου,κλείνει η παρένθεση)με εμπειρίες,με φίλους,με τα γλέντια μας,με τις στεναχώριες μας,με μια ζωή που και, τώρα να έφευγα για τον άλλο κόσμο,φχαριστημένος θα φεύγα.

    Αλλά γιατί τα λέω όλα αυτά?

    Για τον πολύ απλό λόγο ότι διαβάζοντας την θέση των μαθητών του Λυκείου,ταξίδεψα νοερά στο '90,μεταφέρθηκα τότε που είμασταν νέοι.
    Και καταλαβαίνω στο 100% τα παιδιά.
    Η αύρα της επιστολής που ακουμπά τα πάντα, μου αφήνει μια γλυκειά ελπίδα για το αύριο αυτού του τόπου.
    ΕΥΓΕ

  4. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΉΔΕΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΙΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  5. Αυτό εδώ είναι ο ορισμός της κακοήθειας…!!
    Δεν φτάνει που εμείς η μεγάλη τα έχουμε κάνει σκ..….
    Τώρα κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να μπλέξουν και τα παιδιά μας…!!
    Τυχαίος από τα παιδιά.. όλα περιστρέφοντα γύρο από το συγγνώμη του Δέδε , της ευθύνες του δημάρχου κτλ..
    Για τα περιστεράκια της Χρυσής Αυγής τίποτα..
    Ήρθαν εδώ 20-25 άτομα με της μπότες τους κτλ.
    για να καταθέσουν ένα στεφανάκι…!!
    Βλέπω τα παιδιά ξέρουν τόσα για το συμβούλιο ονόματα κτλ κτλ..
    Το πρόβλημα μας εδώ είναι να ξεχάσουμε ότι έγινε και εσείς υποκινητές το επαναφέρεται και το διαιωνίζεται
    με δούρειο ίππο την νεολαία μας..
    Αυτός όπου πάει να μπλέξει τα παιδιά σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν θέλω να πω της λέξεις διότι έχω τόσο οργή για αυτόν όπου θα παρεκτραπώ ασύστολα..
    Για αυτό όλοι οι Λουτρακιώτες πρέπει να αντισταθούμε σύσσωμη σας αυτές της πρακτικές σε αυτούς όπου υποκινούν την νεολαία μας…
    Ένας δημότης Παύλος Αρχόντης
    Υ.Γ Όποιος θέλει να σχολιάσει τα γραφόμενα μου παρακαλώ επώνυμα και να είναι και Λουτρακιώτης
    Όχι τίποτα άλλο αλλά για να καταλαβαινόμαστε…

  6. To διαίρε και βασίλευε που φαντασιωνονται μερικοί δεν θα περάσει κύριοι φασίστες, είτε χρυσαυγίτες είσαστε, είτε αναρχο-αριστεροί.Οι ήρωες στην Ελλάδα είχαν δικά τους πιστεύω,όχι εισαγόμενα.Άει σιχτίρ

  7. Kalhspera kai apo mena, pragmatika den 8elw na sxoliasw tipota panw sta hdh uparxonta sxolia(σσ eimai dhmoths loutrakiou foithths sto "epaggelma") ara exontas 3eka8arisei thn 8esh mou lew:
    Profanos o suntakths tou grammatos autou (xwris na me endiaferei poios h ti, giati 8elw na meinw sthn ousia ths epe3ergasias tou)h8ele na 8ei3ei ena zhthma apo mia optikh.. kai erwtw: EPE3ERGAZESTE TIS PLHROFORIES POU SAS DINONTAI? h sas endiaferei o suntakths, h proeleush, h or8ografia h h ka8e hli8iothta pou mporei na exei ephreasei? kai sunexizw.
    Gia thn dhmiourgia mias apoyhs-8eshs auta pou xreiazontai einai:

    BHMA 1. akouw
    BHMA 2. epe3ergazomai
    BHMA 3. ekfrazw apoyh

    kai ola auta se 3exwristo plaisio o ka8enas mas (diaforetikh ideologia,fullo, anatrofh ) kai gia ta kalutera apotelesmata xreiazetai antikeimenikothta.
    Ena gegonos einai GEGONOS kai oxi swsto h la8os.

    elpizw na katalabate ti ennow mias kai h wra den mou ephtrepei na eimai perissotero apodotikos stis graptes mou ikanothtes.

    euxaristw
    enas dhmoths pou bare8hke thn hli8iothta kai tis paropides

  8. Φανταζομαι κ.κ. Αριστεριστες, οτι αν τα παιδια αυτα εβγαζαν μια επιστολη που θα καταδικαζαν τα ανθρωποειδη (οπως τους αποκαλειτε) που ηρθαν με τις μποτες τους (οπως λετε) να καταθεσουν ενα στεφανακι (οπως εσεις παλι λετε), τοτε λοιπον δεν θα σας παραξενευε καθολου, και θα ηταν για εσας εντελως φυσιολογικο και αποδεκτο. Αυτο και μονο, δειχνει τα ποταπες εως μηδενικες αξιες που σας διεπουν, που δεν ειναι ανθρωπιστικες, ουτε δημοκρατικες, αλλα καθαρα μικρο-κομματικες.

    Και να ξερετε οτι αν αυτα τα ανθρωποειδη (οπως λετε) ηταν ετσι οπως τους νομιζετε, θα ηταν καθε μερα εξω απο το σπιτι σας να αφοδευουν, οπως εβγαλε ανακοινωση (και προσπαθει να μας πεισει γι αυτο) το τσοντο/τουρκο/καναλο Μεγκα, οτι ο Βουλευτης Παππας της Χρυσης Αυγης, πηγε και ουρησε στην εισοδο του Μεγκα, την ωρα που αυτο επαιζε Τουρκικο σηριαλ ανημερα της εθνικης επετειου της επαναστασης εναντιον των Τουρκων.

    Μ.Ι.Π.

  9. "Ομάδα μαθητών" εεεεε;;;;;;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!….

    Ρε ποιον δουλεύετε;;;
    Οι απόψεις αυτές είναι συγκεκριμένου καθηγητή που τους πατρονάρει.
    Κουτόχορτο δεν τρώμε.

  10. ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΕ….. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΙ ΔΙΧΩΝΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ 'ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΙΟ ,ΑΔΕΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ"ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΕΚΕΙ.ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΥΥΥΥΥ.ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ,(ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΟΧΙ) ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.
    Υ.Γ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ …..ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
    Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ, Ο ΑΕΙΔΙΑΣΜΕΝΟΣ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  11. Στο Λουτράκι πρέπει να υπάρχουν πολλοί βεζίρηδες που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες και μπλέκουν στο παιχνίδι τους μαθητές τα νέα παιδιά, έναν χωρίς "ψυχραιμία " Αξιωματικό, πολύ θέατρο. Yπάρχουν άλλα μεγάλα προβλήματα όπως 1.600.000 άνεργοι, συντάξεις πείνας μία διαλυμένη παιδεία κανένα μέλλον γιά τους μαθητές και εμείς ασχολούμαστε με τον κάθε Μπούκουρα, Τετράδη, Δέδε Λογοθέτη Λόη και άλλους;

  12. κουβέντα για τους μαχαιροβγάλτες με τα πτυσσόμενα γκλομπ, 20 μπράβους έμμισθους χειροκροτητές, που το μόνο που γνωρίζουν είναι η βία και μιλάνε για ίσες αποστάσεις, όταν με μαθηματική ακρίβεια οι νοσταλγοί του χίτλερ και της επταετίας μας οδηγούν στον ποιο σκοτεινό ολοκληρωτισμό

  13. η χειρονομία σας πείραξε; που δεν μπορείτε να ξέρετε και σίγουρα σε ποιον την έκανε γιατί δεν καθόταν από αυτή τη μεριά μόνο ο κ. Δέδες! τον κύριο Γκιώνη που με το που ήρθε ο Μπούκουρας στο δημοτικό συμβούλιο, χαμογέλασε και με τον που έβρισε ο Δέδες τον Μπούκουρα θίχτηκε πρώτα αυτός δεν σας λέει κάτι;;;ξυπνήστε γιατί είστε μεγάλα παιδιά πλέον!! όλοι οι αριστεροί που κάνανε τον πανικό ήταν τσιράκια του Γκιώνη.είναι δυνατόν να γίνονται όλα αυτά και Γκιώνης να γελάει; έπρεπε σίγουρα να κάνει κάτι για να κατηγορούν τον δήμαρχο γιατί μέχρι πρότινος κατηγορούσαν αυτόν για τις κλεψιές που έχει κάνει και που είναι έτοιμος να πάει φυλακή! όλα ήταν στημένα!!!!! όποιος είναι έξυπνος το κατάλαβε!!!!!!!!!!

  14. οι απολυμένοι της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ της ΗΒΗ PEPSICO, η καταστροφή της χώρας μας από τους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους και οι συμμορίες των νεοναζί μας αφήνουν αδιάφορους και ουδέτερους, για να ασχολούμαστε με βουλευτές, δημάρχους και αστυνόμους;

  15. Προς 2¨40 …Ετσι σου εχουνε μαθει οτι απο τους αριστερους εχουμε ελευθερια σημερα?Καλα για πολυ γελιο λεμε ,τι αλλο θα ακουσουμε απο τους ανιστορητους προπαγανδιστες?Σε ταφους στο μελιγαλα γραφει και ηλικιες ξερεις,δημητ. ταδε ετων 8,κωστας ταδε ετων 9 βασιλης ταδε ετων 90,ολοι αυτοι ειναι απο τους αγωνες της αριστερας για την ελευθερια χαχαχαχ αστο καλυτερα φιλαρακο,ψαξου λιγο…

  16. Εμενα παντως οι αριστεροι μου φανηκαν για φασιστες στην παρελαση και οχι οι χρυσαυγιτες τωρα τι λετε εσεις τα ακουω βερεσε,οποιος εχει ματια βλεπει, οποιος εχει ματια προβατου δεν βλεπει και δυστυχως υπαρχουν προβατα πολλα.Αυτα τα ολιγα κυριοι,ελπιζω να ξυπνησουμε καποτε γιατι πιο πολλα ειναι αυτα που μας ενωνουν παρα αυτα που μας χωριζουν

  17. ta xrysa avga den irthan aprosklita.
    o monos dimarxos pou kalese episisma kai ton mpoukoura kai tin topiki tis xrisis avgis itan o logothetis.
    kanenas alos stn korinthia.
    kai na proseksoun oi filoi antifa pios toys xrisimopioi gia na kani ta dika toy pexnidia

  18. προς 2.25.
    Ας άφηναν τον Μπούκουρα να καταθέσει υπό τη βουή των γιουχαϊσμάτων και αν άνοιγε μύτη από την ομάδα του, τότε θα είχατε κάθε δίκιο να φωνάζετε και να αδικείτε τα παιδιά αυτά που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση.
    Η καλύτερη θέση που θα μπορούσατε εσείς αντι-φασίστες να πάρετε ήταν αυτή. Αδιαφορία και έστω γιουχάισμα (που άλλωστε είναι της μόδας τώρα τελευταία στους πολιτικούς μας).
    Η αδιαφορία είναι αυτή που πονάει τους Χρυσαυγίτες. Όσο σημασία τους δίνετε τόσο θα αυξάνουν το ποσοστό τους.
    Μπράβο στα παιδιά για τις αλήθειες που γράφουν!
    Θα πρέπει η δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

  19. Μπομπυ είπε:
    Μίτε – Μπούκουρας: 2-0
    Παρακαλούμε την ομάδα Μπούκουρα μετά την είσπραξη της πρώτης δόσης στο Λουτράκι, να περάσει από τους Αγίους, να παραλάβει και τα υπόλοιπα.

  20. Καλησπερα σε ολους σας, ειμαι ενας απο τους μαθητες που συνταξαν την επιστολη που μολις διαβασατε. Οφειλω να σας ενημερωσω πως μονοι μας αντιδρασαμε χωρις καποιον να μας τηλεκατευθηνει οπως σχολειασατε… Η δικια σας γενια γιαυτο δεν καταφερε να διορθωσει τιποτα, αφηστε εμας με τον τροπο μας να αντιδρασουμε. Κανενας καθηγητης δεν συμβαλε στην συνταξη ουτε και στην ιδεα.

  21. μαλλον τα ΄"παιδια" που εγραψαν αυτο το κειμενο εχουν πολλες απουσιες στο μαθημα της ιστοριας,δεν εξηγειται αλλιως το οτι δεν βρηκαν να γραψουν κατι για αυτους που νοσταλγουν και θαυμαζουν τους μεγαλυτερους βαρβαρους στην ιστορια της ανθρωποτητας,μπροστα στα εγκληματα των ναζι, ο αλαριχος, ο τζεγκις χαν ,ο αττιλας και αλλοι μακελαρηδες μοιαζουν γατακια,τα εγκληματα δε εναντιων αμαχων στο διστομο στο κομμενο της αρτας και σε δεκαδες αλλα μαρτυρικα χωρια σε συνεργασια με τους ελληνες ταγματασφαλιτες και χιτες δεν τα χωραει ανθρωπου νους.οποιος δεν τα γνωριζει υπαρχει το διαδικτυο να ψαξει να μαθει. οι συνεργατες των γερμανων κατακτητων οι γερμανοτσολιαδες ταμπουρωθηκαν στο μελιγαλα πολιορκουμενοι απο αυτους που πολεμησαν τους κατακτητες,το εαμ ελλας, την ωρα που οι ναζι γυρναγαν στη χωρα τους καταστρεφοντας οπισθοχωροντας τον ισθμο και οτι υποδομες ειχε αυτη η χωρα,χωρις μεχρι σημερα να εχουν πληρωσει για την καταστροφη που προκαλεσαν οι θηριωδιες τους, ουτε καν το αναγκαστικο κατοχικο δανειο.

  22. Προς τον 7:12 φοιτητή ..!!
    Βρε φίλε τε θέλεις να μας πεις εδώ αφού δεν ξέρεις ούτε Λατινικά να γράφεις ..
    Αν δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά πεστο στον Μπαμπά σου να τα γράψει όπου πληρώνει να σε σπουδάσει…

  23. Στο Λουτράκι είχαμε εκτελεσθέντες από τους ναζήδες, εκτός από ανιστόρητοι και άπατρεις είσαστε και αμαθείς, όταν δεν μπορείτε να κατανοήσετε το αυτονόητο, ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται όταν οι λαοί δεν διδάσκονται από το παρελθόν τους.
    Μπράβο στον κόσμο που τους αποδοκίμασε την επόμενη φορά στην θάλασσα μαζί με τα γκλομπ και τα μαχαίρια, που κουβαλάνε συνήθως πάντα στο πλαίσιο της "Δημοκρατίας".

  24. ΜΠΡΆΒΟ 12'46 ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΠΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΛΙ

  25. GIA TOUS TRAMPOUKOUS POU KOUBALISE O KOMOUNISTOFASISTAS MITE APO AG. THEODOROUS THA PI KAPIOS?? PARTETO XAMPARI I METAPOLITEFSI PETHANE KAI MAZI TIS OLES OI IDEES TON ARISTERON PSEFTOKOULTOURIRIDON POU MAS KATADISAN EDO. OXI ALOUS SOTIRES!!! VAGELIS.

  26. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΣΑΣ;
    ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ;

  27. Στην αρένα της ΖΩΗΣ,εφήμεροι γλυκανάλατοι ταυρομάχοι πολιτευτάδες, αξίες και ηθικά διλήμματα της δημοκρατίας γίνονται ένα, όπως οι φιλήδονες και συνάμα φιλόδοξες πόρνες συνωστίζονται όταν κάνουν πιάτσα η μια πλάι στην άλλην. Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: με ποιόν τρόπο προτιθέμεθα (αν προτιθέμεθα) να ικανοποιήσουμε τις άπληστες και φιλοχρήματες ορέξεις τους; Συμμετέχοντας στις άκομψες ερωτοτροπίες τους ή μαστιγώνοντας μέχρι θανάτου τις μαριονέτες των εξουσιών και κατά συνέπεια τις ίδιες τις εξουσίες που τις αναδεικνύουν; Οι προτιμήσεις μας στρέφονται προς τα εκεί που πεθαίνει το δημοκρατικό πολίτευμα. Ό,τι σκοτώνει την δημοκρατία είναι καλό. Να πεθάνει η δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε! Γιατί…

    Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!
    ………………………………..Χ.Α.

  28. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ''ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ''

    ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

  29. 1'37 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;

  30. για τον χρυσαυγιτη 2"09
    εαν η πιστη στη δημοκρατια ειναι κοινωνικη αρρωστεια,η πιστη στον βαρβαρο και κτηνωδη ναζισμο ειναι διαστροφη.
    για να ειναι καποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ το να γενηθει ανθρωπος ειναι απαραιτητη προυποθεση αλλα δεν αρκει .

  31. Λοιπόν, σε απάντηση όλων όσων δυσπιστούν περί του ανακοινωθέντος θα δηλώσω υπεύθυνα πως πραγματικά χαίρομαι που δυσπιστείτε (γιατί έχουμε κάποιοι βούληση και λόγο τελικά) αλλά και λυπούμαι καθώς η κοινωνία μας-όπως φαίνεται- δεν μας έχει ικανούς να υψώσουμε αντίλογο στο μονόλογο του παραλόγου…. Κανένας δεν εμπλέκεται, πολλοί διστάζουν αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θα πουν τα πράγματα με το όνομα τους… Πολλοί από εσάς μιλάτε εκ του ασφαλούς χρησιμοποιώντας την "ανωνυμία"…εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από την μαθητική μας ταυτότητα.. Τα ονόματα υπάρχουν και θα δημοσιευτούν σύντομα παρόλο που όπως είναι φυσικό πολλά από τα παιδιά έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή.. Το σχολείο δεν είναι τίποτα και ούτε κατέχει πολιτική θέση στην εξέλιξη των πραγμάτων, απλώς κάποιες φορές αποτελεί ανάγκη και για εμάς,τους μαθητές, να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε…

    Πέτρου Κυριακή, μαθήτρια που συνέβαλε στην σύνταξη του κειμένου….

  32. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ 5 ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΑΞΗ Η ΤΜΗΜΑ…ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ..
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΠΩ…ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ Μ ΑΥΤΑ?????ΕΧΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ…ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΙΣ…ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΣ ΕΔΩ!!!!

  33. Λογικά αυτά που αιτείσθε ρε παιδιά αλλά συνειδητοποιείστε λίγο την κατάσταση… Ποιά εθνική εορτή και ποιά αμαύρωση;
    Σας υπενθυμίζω ότι οι επαναστατημένοι το '21 πολέμησαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και δεν το έκαναν για να τους αντιμετωπίζουμε εμείς μουσειακά αλλά για να τους μιμούμαστε…
    Δηλαδή, για να μη πάθουμε ομαδική παράκρουση σχιζοφρένειας, θα πρέπει, αυτή τη μέρα, την 25η Μαρτίου εν έτει 2013, εμείς οι Έλληνες, να κάνουμε ένα από τα δύο:
    ή , θα πρέπει να καταδικάσουμε όλους αυτούς που τους αναφέρουμε σαν ήρωες και να καταδικάσουμε σαν πράξεις απροσμέτρητης βλακείας και ηλιθιότητας, τις ηρωικές τους πράξεις που κόστισαν χιλιάδες ζωές θυσιασμένες στο βωμό μίας ηλιθιότητας, της επονομαζόμενης “Ελευθερίας”,

    ή θα πρέπει να καταδικάσουμε όσους δεν αντιδρούν και ωθούν την κοινωνία μας στο να ζήσει σαν υποζύγιο, κάτω από τον ζυγό των (όποιων) δυναστών μας.
    Μάλλον το δεύτερο…
    Αναφορικά με το συμβάν τώρα, δεν μπορεί να τιμά αυτούς τους αγώνες για την Ελευθερία ένα "κόμμα" που νοσταλγεί τις εποχές της δικτατορίας και του ναζισμού, που οι αρχές του δηλαδή είναι πλήρως αντίθετες με αυτές τις ελευθερίας…
    Αν δηλαδή η εθνική εορτή ήταν μια φορά αμαυρωμένη εξαιτίας της οικονομικής μας υποδούλωσης, την στιγμή που την τιμά αυτό το "κόμμα" είναι δυό φορές…
    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι υποκρισία να λέμε ότι "αμαυρώθηκε η εθνική μας εορτή" μόνο και μόνο εξαιτίας του περιστατικού…
    Απλά η αντίδραση αυτή δεν θα 'πρεπε να περιέχει βία, σ' αυτό νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι…Ακόμα, θα έπρεπε να επεκταθεί και σε άλλους επίσημους πολιτικούς παράγοντες…
    Από 'κει και πέρα συμφωνώ με τις θέσεις του σχολείου για την απαράδεκτη στάση των τοπικών παραγόντων(τα 3 πρώτα αιτήματα).Όσον αφορά τον διοικητή τώρα, έπρεπε να 'ναι ο τελευταίος που θα 'πρεπε να παραδοθεί στον θυμό του, οπότε οφείλει κι αυτός μια συγγνώμη
    Τέλος να πω ότι είναι καλό οι μαθητές να παίρνουν θέση σε τέτοια συμβάντα απλά Β.Π θα μπορούσατε να το κάνετε ενυπόγραφα…
    Π.Χ

  34. Ας επισημάνουμε στον "μαθητής που γύρισε απ'το σχολείο" ότι εμείς οι μαθητές δεν συμμεριζόμαστε την άποψη του περί ΑΝΤΙΦΑ μέσα στο σχολείο..Ας πει αν θέλει επώνυμα το όνομα του και να κρατήσει τις πεποιθήσεις του για τον ίδιο!!

  35. Αν είναι δυνατόν
    πως μπορείτε να σκέφτεστε πως εξυπηρετούμε κάποιον με αυτή την διαμαρτυρία
    δεν θέλαμε να πάρουμε το μέρος κανενός και αν βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω δεν είναι επιτηδευμένο και καθείς σας καταλαβαίνει ό,τι θέλει.Αυτά που κάνετε και πιστεύετε έιναι δικά σας χαρακτηριστικά,αν είναι δυνατόν,δεν γνωρίζουμε την ιστορία όπως θα έρπεπε γιατί αυτήν μας βάζουν να μαθαίνουμε,ποιος από σας τους κατήγορους γνωρίζετε την ιστορία όπως είναι?Πως γίνεται να είστε των άκρων,αν είχατε διδαχτεί ή κάποιος ήθελε να μάθει θα γνώριζε πως η ύψιστη αρέτη είναι μεσότητα,
    δεξια και αριστέρα:μπούρδες
    κέντρο;μπούρδες
    τι θα κάνετε για να τα αλλάξετε?
    ποιος από εσάς μπορεί?
    Σίγουρα υπάρχουν λάθη μέσα στην επιστολή,είμαστε μετά βιας 18 για όνομα Του θεού και μας σημαδεύετε από παντού,μόνο λόγια είστε,υποκριτές,μας αφήσατε μια κοινωνία όπως την κάνατε,πελεατειακές σχέσεις,οικογενειοκρατία,ρουσφέτια
    και ΕΜΕΙΣ θα πρέπει αυτά να τα αλλάξουμε αν μπορέσουμε ποτέ
    πήγαμε να κάνουμε κάτι που όπως και να είναι,είμαι μια προσπάθεια να διαμαρτυρίας και εσείς αντί να υποστηρίξετε την προσπάθεια κάνατε τόσο μα τόσο απρεπή σχόλια
    Μια λατινική ρήση λέει " Homo homini lupus"= ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λύκος
    Αυτό είστε,μια αριστεροδεξιά μάζα σαν άλλος lupus
    Αμαυρώσανε την Εθνική μας Εορτή,θέλαμε να ακουστούμε και ακουστήκαμε
    κάναμε μια μική αίσθηση έστω και σε κάποιους υποτιθέμενους πολιτικοποιημένους ανθρώπους
    όποιος θέλει όνοματα παιδιών ας ρωτήσει να μάθει
    Κατανοήστε τα τυχόν λάθη
    Είμαι μόνο 18(όπως εσείς κάποτε)

  36. Βλέπω εδώ μέσα τόσα ωραία και ενδιαφέροντα σχόλια
    Αλλά γιατί δεν είναι επώνυμα με το ονοματάκι μας..
    Τι φοβάστε κύριοι την δημοσιότητα ..??
    Μην γράφεται τότε.. Και μέσα και έξω δεν γίνεται…!!
    Τι φοβάστε τους κουμουνιστές τους αναρχικούς τους χρησαυγίτες … ποιούς..??
    Αυτό θέλουν και αυτοί να τους φοβόμαστε.
    Οι πολλοί να φοβόμαστε τους λίγους…
    Βγείτε από το καβούκι σας και πέστετο επώνυμα ότι θέλετε να πείτε Δημοκρατία έχουμε….!!
    Εγώ παντός το έγραψα :
    Ένα δημοτης Παύλος Αρχόντης

  37. ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΘΑΣΕ ΕΔΩ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΟΤΕ…

  38. s-spinos:

    Απευθύνομαι στους μαθητές που διαμαρτύρονται (και καλά κάνουν)
    για τις αθλιότητες που συνέβησαν στο μνημείο πεσόντων την 25η Μαρτίου, και τους συνιστώ να διαβάσουν το σχόλιο του κ. στις 28 Μαρτίου 2:09 μ.μ. που το υπογράφει με τα αρχικά Χ.Α. και να το συγκρίνουν με την ανάρτηση σε αυτό το μπλόγκ στον πάρα κάτω δεσμό:

    http://www.loutrakiblog.gr/2013/03/blog-post_8201.html#more

    Και ακόμα όσοι είναι πιο ψαγμένοι, ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν το δίλημμα του τρένου που βρίσκεται εδώ:

    http://sanejoker.info/2013/03/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81.html/comment-page-1#comment-16744

    και εάν ευαρεστηθεί κάποιο από όλα τα παιδιά και μου απαντήσει, ευχαρίστως να συζητήσουμε τι είναι και τι δεν είναι δημοκρατικό, τι είναι και τι δεν είναι βία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog