Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απίστευτο και όμως νορβηγικό!!

- Advertisement -

Εχτισαν δρόμο ΜΕΣΑ στο γήπεδο!

Κι ύστερα λέμε πως όλα τα στραβά είναι στην Ελλάδα… Τι να πουν και οι άνθρωποι της νορβηγικής Κρόνμποργκ που επέστρεψαν μετά την χειμερινή διακοπή και σάστισαν όταν αντίκρισαν μέσα στο γήπεδο τους να έχει χτιστεί δρόμος!!!
Η επιστροφή από τις διακοπές μπορεί να είναι επίπονη και σκληρή για πολλούς παίκτες για διάφορους λόγους. Ορισμένοι παίκτες έχουν πάρει έξτρα κιλά, αλλοί δεν έχουν καμία όρεξη για να γνωρίσουν νέους συμπαίκτες ή προπονητές ή πολύ απλά επιθυμούν την συνέχιση των διακοπών τους.
Ωστόσο για τους παίκτες της Κρόνμποργκ το εμπόδιο που βρήκαν μπροστά τους είναι στην κυριολεξία ανυπέρβλητο!
Οι παίκτες και οι προπονητές συγκεντρώθηκαν για την «πρώτη» τους προπόνηση ύστερα από την χειμερινή διακοπή όταν διαπίστωσαν πως μέσα στο γήπεδο τους είχε χτιστεί δρόμος.
Χωρίς καμία προειδοποίηση στην διοίκηση του συλλόγου, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης αποφάσισε να κατασκευάσει οδόστρωμα για τη νέα ψυχιατρική κλινική Κρον στο πανεπιστήμιο του Χέλσε Μπέργκεν.
Για κακή τους τύχη στην Κρόνμποργκ, η κλινική βρίσκεται λιγοστά μέτρα δίπλα από το γήπεδο.
Ο πρόεδρος της Κρόνμποργκ δήλωσε πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα: «Πάθαμε σοκ όταν είδαμε ένα δρόμο να διασχίζει τον αγωνιστικό χώρο. Η σεζόν ξεκινάει σύντομα και κανείς δεν μας είχε πει κουβέντα.
Είναι τρομακτικό πως οι σύλλογοι που χρησιμοποιούν το γήπεδο δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση. Καταλαβαίνω πως οι πολιτικοί έχουν τα σχέδια τους για την περιοχή. Όμως πρέπει να διασφαλίζονται και οι αθλητικές ανάγκες. Νιώθουμε πως μας πάτησαν στην κυριολεξία»…
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog