Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τι είπε ο Τσίπρας στον Μελισσανίδη για την ΑΕΚ

- Advertisement -

Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο υποψήφιος αγοραστής του ΟΠΑΠ Δημήτρης Μελισσανίδης, στο πλαίσιο γεύματος Εργασίας που διοργάνωσε προς τιμήν του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία…

Όπως γράφουν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ» ο κ. Μελισσανίδης ζήτησε από τον κ. Τσίπρα τον λόγο για τον οποίο του επιτίθεται σχετικά με το ύψος του τιμήματος για την εξαγορά της εταιρείας. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο επιχειρηματίας υποστήριξε πως το τίμημα ανέρχεται σε 19 φορές τα κέρδη του Οργανισμού.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας επέμεινε ότι υπολογίζει την τιμή περίπου στο διπλάσιο των κερδών και σε κάθε περίπτωση «κάτω από τη χρηματιστηριακή αξία». Ο επιχειρηματίας φέρεται να υπονόησε ότι κάποιοι ανέβασαν τη χρηματιστηριακή αξία: «Δε νομίζω να πιστεύετε ότι το κάναμε εμείς» φέρεται να αντέδρασε άμεσα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε σημειώνοντας ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ από θέση αρχής επιθυμεί τη διατήρηση του ΟΠΑΠ υπό δημόσιο έλεγχο με στόχο τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων.

Μετά τον έντονο διάλογο, οι δύο άντρες κατέβαλαν προσπάθεια να αποκλιμακώσουν την ένταση στρέφοντας τη συζήτηση στα αθλητικά. «Τι έχετε να πείτε για την ΑΕΚ που έπεσε;», ρώτησε ο κ. Μελισσανίδης από τον οποίο οι κιτρινόμαυροι φίλαθλοι περιμένουν να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ.

«Να μας πείτε εσείς που τη ρίξατε», ήταν η απάντηση του γνωστού… βάζελου Αλέξη Τσίπρα στον κ. Μελισσανίδη.

*protothema

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog