Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο ιδιοκτήτης του νέου Τιτανικού θέλει να γίνει και πρωθυπουργός

- Advertisement -

Ο αμφιλεγόμενος Αυστραλός Κλάιβ Πάλμερ, ο άνθρωπος που ναυπηγεί και τον νέο Τιτανικό ανακοίνωσε πως ο επόμενος στόχος του είναι να γίνει πρωθυπουργός της χώρας του και γι αυτό ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει πολιτικό κόμμα και θα κατέβει υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της 14ης Σεπτεμβρίου…

Το κόμμα του θα ονομάζεται «Ενωμένη Αυστραλία».

Ο «Η Αυστραλία χρειάζεται ένα πολιτικό κόμμα, που θα ενώσει το λαό στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα», δηλώνει ο Πάλμερ, ενώ ορίζει ως αιχμές της πολιτικής του κόμματός τους, τον αποκλεισμό μελών που προωθούν συμφέροντα τρίτων, την αναδρομική ακύρωση του φόρου ρύπανσης της ατμόσφαιρας και την αεροπορική μεταφορά στην Αυστραλία αλλοδαπών που ζητούν ασυλία.

Ο αυτοκράτορας της εξόρυξης μεταλλευμάτων είχε προκαλέσει στο παρελθόν όταν στράφηκε κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την έξτρα φορολόγηση που επέβαλε στα ορυχεία, ενώ απειλούσε συχνά πυκνά πως δεν σκοπεύει να πληρώνει φόρους.

Σύμφωνα με το BBC, στόχος του είναι ο νέος «Τιτανικός» να σαλπάρει το 2016 από το Λονδίνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη. «Ο Τιτανικός ήταν το πλοίο των ονείρων. Ο Τιτανικός ΙΙ θα είναι το πλοίο όπου όλα τα όνειρα θα πραγματοποιηθούν» είχε πει ο Κλάιβ Πάλμερ η περιουσία του οποίου υπολογίζεται στα 795 εκατομμύρια δολάρια.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog