Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο Λουτράκι η «καρδιά» του μπάντμιντον!

- Advertisement -

Μία σπουδαία διεθνή διοργάνωση θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στη χώρα μας. Πρόκειται για το διεθνές τουρνουά μπάντμιντον ανδρών – γυναικών «WILSON HELLAS INTERNATIONAL 2013», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο του Λουτρακίου.

Στην Ελλάδα θα βρεθούν 150 αθλητές και αθλήτριες, 15 διαιτητές, 30 κριτές γραμμών, 30 προπονητές και 20 επίσημοι από 30 χώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδά τους, γεγονός που θα αποτελέσει τονωτική ένεση στην οικονομία του Λουτρακίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

«Αποτελεί χαρά και τιμή για εμάς το γεγονός ότι αυτή τη δύσκολη εποχή η διεθνής ομοσπονδία μάς εμπιστεύτηκε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση. Είναι ευκαιρία να αναδείξουμε τη χώρα μας ενώ η έλευση τόσων καλών αθλητών θα αποτελέσει μία σπουδαία για την ανάπτυξη της ελληνικής αντιπτέρισης. Από την άλλη πλευρά η διοργάνωση θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδος διότι οι συμμετέχοντες θα μείνουν μία εβδομάδα στη χώρα μας», δήλωσε η πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης, Βικτωρία Χατζήνα.

Στο διεθνές τουρνουά του Λουτρακίου θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από Αυστρία, Βέλγιο, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Αίγυπτο, Αγγλία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδία, Ινδονησία, Ισραήλ, Ιταλία, Μαλαισία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρωσία, Σλοβενία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Βιετνάμ και Ελλάδα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog