Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Ομηρος, ο Θαλής και ο Ηρόδοτος γεννήθηκαν… στην Τουρκία

- Advertisement -

Χρήστης του twitter φωτογράφησε απόσπασμα τουριστικού φυλλαδίου σε αεροπλάνο, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο Όμηρος, ο Θαλής, ο Ηρόδοτος γεννήθηκαν στην Τουρκία…

Μεταφράζουμε: «Στην Τουρκία γεννήθηκαν άνδρες και πόλεις, ισχυρά σύμβολα του ευρωπαϊκού πολιτισμού, όπως ο Θαλής, ο Ηρόδοτος, ο Διογένης, ο Όμηρος, η Τροία, η Πέργαμος, η Έφεσος.
Η Νίκαια, η τρίτη ιερή πόλη του χριστιανισμού, μετά την Ιερουσαλήμ και το Βατικανό, βρίσκεται στην Τουρκία. Το όνομα της Ευρώπης άλλωστε, προέρχεται από την πριγκίπισσα των Φοινίκων Ευρώπη, που σημαίνει “Εκεί που ο ήλιος δύει”…».

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τελευταια ενημερωση, ο ποπαυ, ο μικυ μαους, ο τεν-τεν, η γουοντερ γουμαν, ο σγκρουτζ, ο ντοναλντ, ο σουπερμαν, ο μαρσουπιλαμί ειναι και αυτοι γεννημενοι στην τουρκία, ακολουθουν ερευνες ντι-εν-έι και σε αλλους πολλους ηρωες για να αποδειχτει οτι σχεδον ολα τα καρτουν εχουν γεννηθει στην μεμετοχωρα!!!
    ρε σεις κοντοτσο@τσο@νοι, οταν γεννηθηκαν ο θαλης ο ομηρος ο διογενης η σκ@τοχωρα σας υπηρχε; ναι;: και πως λεγοταν;;;

    καντε μας τη χαρη και συμμαζευτητε γιατι σε λιγο θα μας πειτε οτι και οι ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑΚ-ΜΠΕΝΥ-ΚΟΛΟΒΕΛΗΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ:

    H N@XTER;IDA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog