Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Ζίζεκ άναψε φωτιές,ζήτησε να στέλνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όσοι δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ!

- Advertisement -

– Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για όσα είπε ο Σλαβόϊ Ζίζεκ παρουσία του Αλέξη Τσίπρα
– Απαξιωτική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ
Η ΝΔ κάνει λόγο για αδιανόητες ρατσιστικές επιθέσεις των φίλων του κ. Τσίπρα…

Σλαβόϊ Ζίζεκ:«Το τεστ που πρέπει να γίνεται στους ανθρώπους από εδώ και πέρα πρέπει να είναι το εξής: αντί να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για την Ευρώπη πρέπει να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την δική μου άποψη το δημοκρατικό μέλλον πρέπει να έχει ως εξής: όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν εισιτήριο πρώτης θέσης χωρίς επιστροφή στα γκουλάγκ».

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

«Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη του 9.84, ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών αναψυχής του στην Κροατία, ο κ. Τσίπρας συζητούσε με γραφικές φυσιογνωμίες της παρακμιακής αριστεράς πως “όσοι δεν υποστηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα Γκουλάγκ!”.
Η περίφημη φράση εκστομίστηκε από τον προνομιακό συνομιλητή του κ. Τσίπρα, Σλαβόι Ζίζεκ, σε κοινή τους εμφάνιση στην Κροατία, με τον κ. Τσίπρα να χειροκροτά, τις αθλιότητες του κ. Ζίζεκ και τις απειλές του προς τους Έλληνες πολίτες.
Να μας πει ο κ. Τσίπρας, γιατί αποδέχτηκε δημοσίως την αθλιότητα Ζίζεκ, γιατί το κόμμα του διένειμε δελτίο Τύπου που τον εκθείαζε και ποιους ακριβώς Έλληνες που δεν θα τον ψηφίσουν, ονειρεύεται παρέα με τους φίλους του, να στείλει σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας.
Για να γνωρίζουν οι νεώτεροι, τα Γκουλάγκ ήταν στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., όπου εξορίζονταν οι πάσης φύσεως αντιφρονούντες πολιτικοί κρατούμενοι, ύποπτοι κ.λπ.
Τα στρατόπεδα της Γκουλάγκ έγιναν διαβόητα καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που κρατούνταν στις φυλακές αυτές εξαφανίζονταν και έχαναν κάθε επαφή με τις οικογένειές τους, βασανίζονταν και έμεναν φυλακισμένοι σε φρικώδεις συνθήκες διαβίωσης για χρόνια, συχνά χωρίς καν νόμιμες δικαστικές διαδικασίες.
Να σημειωθεί ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας “Γκουλάγκ” δολοφονήθηκαν εκατομμύρια αντιφρονούντων πολιτών, μεταξύ των οποίων και χιλιάδες πολίτες, Ελληνικής καταγωγής.
Δυστυχώς, ο όψιμος ανταγωνισμός των δύο άκρων στη χώρα μας, οδηγεί τον κ. Τσίπρα σε αποδοχή φρικωδών, εμφυλιοπολεμικών, ρατσιστικών παραληρημάτων και απειλών προς τους Έλληνες πολίτες!».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λακωνική αλλά απαξιωτική:

“Τελικά, η βλακεία και η γελοιότητα δεν έχουν κανένα όριο στην περίπτωση της ΝΔ.”

H ΝΔ ανταπάντησε με νεα ανακοίνωση:

«Η στάση του κ. Τσίπρα, που όχι μόνο δεν αποδοκίμασε, αλλά αντιθέτως χειροκρότησε την αθλιότητα Ζίζεκ, είναι επικίνδυνη, ανιστόρητη και απάνθρωπη.
Είναι σαφές ότι ο κ. Τσίπρας απέναντι στις μεθόδους του ενός άκρου, αντιπαραθέτει για μια ακόμη φορά τις σταλινικές πρακτικές, επιβεβαιώνοντας περίτρανα ότι η θέση του άλλου άκρου, όπου βρίσκεται, είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί.
Αντί για ύβρεις και αμηχανία, περιμένουμε σαφή και ξεκάθαρη τοποθέτηση για τις αθλιότητες Ζίζεκ και την προκλητική στάση Τσίπρα.
Όπως περιμένουμε και την τοποθέτηση από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, για αυτές τις συμπεριφορές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. PROS SYRIZEOUS KAI LOIPES SYNISTOSES EROTHMA: AN RE PAIDIA LEO AN, KAPOIOS APO THN XRYSH AVGH I IPOSTIRIKTISTIS ELEGE TA IDIA KAI NA ANOIKSOUN PALI TA STRTOPEDA SYGEDROSIS TON NAZI TI THA GINOTAN???? THA MAS TRENATE STIS DILOSIS ORGIS,THA EPEFTE KLAMA KAI KATARES, O STATHIS EDO MESA THA ELEGE SAS STA ELEGA EGO,KLP !!! GIA AFTO RE SYS SAS LEO OTI ISTE YPOKRITES…VAGELIS

  2. Βρε Βαγγελη,
    τι περιμένεις να σου πουνε? Οι συριζαιοι και λοιποι ΄κοκκινοι΄ εκφραζουν παντου και παντα τις φιλοεμφυλιακες αποψεις τους….μια με γκουλαγκ, μια αναφέρουν τις πηγάδες. Εγω απορώ που συζηταμε ποιοι πρεπει να τεθουν εκτος νομου! Αυτοι που δεν θέλουν τους λαθρομεταναστες και θελουν να τους διωξουν ή αυτοι που απειλουν εμμεσα ή αμεσα τους αντοφρονουντες πολιτες τις χωρας! Εκαψαν λεει το καφενειο που συγκεντρωνονται οι χρυσαυγιτες! Μιλαμε για ψυχασθενεις ηλίθιους!
    Απο την αλλη σκεφτομαι…ας βγει το τσιπρα! Ας βγει να τελειωνουμε, γιατι ο ελληνας θα μαθει οταν παθει. Ετσι ηλπιζα να βγει και ο ΓΑΠ πρωθυπουργος! Μας φεσωσε και μετα επεσε το ΠΑΣΟΚ (αλλιως ακομα στο κεφαλι μας θα τους ειχαμε) Ας βγει και ο Τσιπρας λοιπον, να ισοπεδωθει η ελλαδα τελειως απο ολες τις αποψεις για να τελειωνουμε! Μετά θα συνελθουν αρκετοι και θα ξαναμαζευτουμε!
    Υπατία

  3. Υπατία, συμφωνώ και εγώ. Οι ψυχικά υγείς – όσοι μείναμε σε αυτή τη χώρα – ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και όλοι οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ σαλεμένοι ας ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, να βγει, να διαλυθεί το σύμπαν, να βρωμίσουν τα χνώτα τους από την πείνα, να ησυχάσουμε μια για πάντα από αυτό το ΜΟΡΦΩΜΑ των συνιστωσών των GAYS, των ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ, των πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ, και όλων των αλλοπρόσαλων, που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ.

    Μ.Ι.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog