Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η αυτοκτονία είναι γένους αρσενικού

- Advertisement -

Πολύ μεγάλη άνοδο σημείωσε ο αριθμός των αυτοκτονιών στην Ελλάδα για το 2011, όπως αποτυπώνεται από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ με 477 πολίτες να έχουν αφαιρέσει τη ζωή τους…

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία για το 2011 σημειώθηκαν 477 αυτοκτονίες, εκ των οποίων οι 393 αφορούσαν άνδρες και οι 84 γυναίκες, ενώ το 2011 οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα σημείωσαν αύξηση της τάξης του 26,52% σε αντίθεση με το 2010.

Γεωγραφικά, 172 περιστατικά καταγράφηκαν στην Αττική, ενώ ακολουθούν η Κεντρική Μακεδονία με 53 περιστατικά, η Κρήτη με 37, η Δυτική Ελλάδα με 36, η Θεσσαλία με 33 περιστατικά, η Αν. Μακεδονία – Θράκη με 33 και η Πελοπόννησος, επίσης με 33 περιστατικά αυτοκτονιών.

Η Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία «1018» της Κλίμακας δέχθηκε 1.366 κλήσεις το 2012 με συγκεκριμένο αίτημα από υποψήφιους αυτόχειρες, αλλά και γονείς, συγγενείς, φίλους τους κ.ά.

Το 20,9% των καλούντων ήταν άνεργοι, το 7,1% δημόσιοι υπάλληλοι, το 5,6% ιδιωτικοί υπάλληλοι, το 6,5% ελεύθεροι επαγγελματίες.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των κλήσεων αφορούσε άτομα 36-40 ετών, από Αττική (40,2%), Θεσσαλονίκη (11,7%) και Ηράκλειο (4,1%).

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελληνίδα μάνα, Έλληνα άνεργε, οι φονιάδες σου κτυπούν την πόρτα πρόσεχε τα παιδιά μας.
    Έχεις δει κανένα χρυσαλήτη να πεινάει, ή να υποφέρει ή ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ; Πως όμως ζει, αφού δεν δουλεύει και αφού είναι και αγράμματος; Πάντοτε οι χαφιέδες ‘’έτρωγαν’’ από άδηλους πόρους, είτε κρατικούς , είτε από φασιστικούς κύκλους. Τους έχει δει κανείς να δουλεύουν; Όχι βέβαια, αφού τους χρυσοπληρώνουν να διαλύσουν την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας, την οικογένειά μας. Τα παίρνουν ‘’ΧΟΝΤΡΑ’’ για να σε δηλητηριάζουν οι φονιάδες τις νύχτας. Μέρα νύκτα από όποια θέση κι αν βρίσκονται ξεπουλάνε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, φίλους και αδέλφια, μόνο και μόνο για να ΦΑΝΕ!!! Σπέρνουν τον τρόμο, το φασισμό, το μίσος, το έγκλημα και πολλοί άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει εξ αιτίας του, αφού παντού μιλάνε για καταστροφή και προδοσία , οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών στα σχολεία.

  2. Εσύ με το πόνο σου βρε τραγικε η χρυσή αυγή σε πείραξε . έτσι όπως το πάτε όλοι χ.α θα ψηφισουμε άντε κουραστικό κατάντησε πια..

  3. σιγά ρε μαγκάκο 19'06,τις φαντασιώσεις δεν είναι ανάγκη να τις ζήσουμε, άντε ξεσκεπαστήκατε κι εσείς, νούμερα άντε με τον Αμβρόσιο παρέα που εκθέτει με τις απόψεις του όλους τους υγιείς Χριστιανούς σε αυτόν τον τόπο. Πως από δωδεκαθεΙστές και εωσφορικοί, κάνατε κωλοτούμπα και το παίζετε Χριστοπολίτες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog